Bebek Beslenmesi ek gıdaya geçtim fikir istiom

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
arkdaşlar bebeime sabah anne sütü ve bir yumurtanın sarı iki tatlı kaşığı pekmez ..kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir

öğlede sebze çorbası içiyor ama çok az içiyor bir çay bardağının çeyreği kadar.sonra anne sütü veirom ilkindi gibi yoğurt yine çay bardğının çeyreği kadar ve meyve presi anne sütü veriom yine akşamda kaşık maması ve anne sütü veirom..amı besliom bbeğimi bilmiom fikr isitom yeni ek gıdya ageçtiğim için kafam karışık...

bu arada bebeğim eylül 9 doğumlu kaç aylık oluyor..bu arada 14 mart bugğn aşısı vardı kilosu 8 geldi iimi arkdaşlar..

BİRDE EK GIDA İLE İLGİLİ TARİF ÖNERİ VE TAVİSYELERİNİZİ İSTİYORUM

arkdaşlar bebeime sabah anne sütü ve bir yumurtanın sarı iki tatlı kaşığı pekmez ..kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir

öğlede sebze çorbası içiyor ama çok az içiyor bir çay bardağının çeyreği kadar.sonra anne sütü veirom ilkindi gibi yoğurt yine çay bardğının çeyreği kadar ve meyve presi anne sütü veriom yine akşamda kaşık maması ve anne sütü veirom..amı besliom bbeğimi bilmiom fikr isitom yeni ek gıdya ageçtiğim için kafam karışık...

bu arada bebeğim eylül 9 doğumlu kaç aylık oluyor..bu arada 14 mart bugğn aşısı vardı kilosu 8 geldi iimi arkdaşlar..

BİRDE EK GIDA İLE İLGİLİ TARİF ÖNERİ VE TAVİSYELERİNİZİ İSTİYORUM

bence peynir için acele etme.ben 9.ayda kendi yaptığım çökeleği vermeye başladım.kaşık mamasına ne gerek var?zaten emiyormuş yavaş yavaş başla ek gıdalara bir iki kaşık meyve suyu daha sonra meyve püresi ver.iki tatlı kaşığı pekmez de çok bana göre.birden yüklenirsen emme sıklığı azabilir.kilosu gayet iyi bence.hazır bişey vermemeye çalış.sormak isrediğin olursa yardımcı olmaya çalışırım.

cocuk buyutmek zor valla, herkes farklı sey dıyor.. pekmez 1 çay kaşığı yeterlı, peynır ıcın de cokelek tercıh edılebılır ya da labne..

Back