- 12 Temmuz 2015
- 100
- 29
- 40
merhaba, öncelikle benim bebegim 3 aylıkken gece kesintisiz uyuyordu. hem doktorum hemde sağlık ocagındaki hemşire 6 aya gelene kadar 4 saatte bir uyandırmamı söyledş ve bunu yaptım. cocuklar acken kan şekeri düşüyormuş. mamalar bebekleri şişirip tokluk hissi veriyor bu nedenle akşam mama veren annenin bebegi süt verene göre daha çok uyuyabilir. ogium şu an akşam 21 yatıp sabah 5.30 ile 7 arası uyanıyor. beslenip bir saat sonra tekrar uyuyor. ben 6 aydan önce ek gıda verilmesini doğru bulmuyorum. şu sıralar bir cok doktor 7 aya kadar vermeyin o ayda emzirin diyor. süt yetiyorsa bu acele niye! listeye baktım alıştırmak güzel benimde kafamı karıştıran aynı şey gün boyunca bir kase yogurttan bazen bir cay bardağı, iki öğün corbadan kahvaltıdan meyveden bahsediyorsunuz. bu kadar cok sey veriyorsanız bunun adı nasıl ek gıda olabilir. bu listelere bakınca ek olan şey anne sütü olurken yiyecekler ana gıda oluyor. bilen yazsın bebeğe günde ne kadar ek gıda verilmeli. aylara göre değiken maksimum ve minumum miktar nedir? saygılar