bebeğim 6. ayına başlamak üzere. "normal süt" söylemi biraz tuhaf olmuş, haklısın :))) inek ve koyun sütünü ifade etmek istemiştim.saol cnm teşekkürler.. bebeğin kaç aylık... noırmal süt verilebilir derken, inek sütünü mü kasdettin
canım ben sütümü sağarak veriyorum zaten. her zamanki gibi sağmaya devam edip, fazlasını sağıp dondurucuya koymayı düşündüm.bence çok miktar olarak çok fazla şeyler yazmışsınız.ve anne sütü bayagı az geldi bana..bir bebek bu kadar çok şey yerse anne sütü azalır..biraz daha anne sütü agırlıklı bir menü daha uygun olacaktır..
muza özellikle değindi doktorumuz. fazlasının zarar verebileceğini, küçük bir parçanın ise kullanılmasında sakınca olmadığını söyledi.merhabalar bebeğiniz kaç aylık benim kızım 8 aylık bana muz 9 aylıkken süt bal şeker tuz gibi besinlerin bir yaşından sonra vermemizi söylemişti doktor
süt, içirmek için değil, yoğurt yapmak için gerekli.bende süt ve balın 1 yaşından sonra verilmesi gerektiğini okudum her yerde. birde çilek
patlıcanın hiçbir faydası, besin değeri olmadığı gibi nikotin içeriyormuş. anne sütüne gelince, WHO' nun 2 yaşına kadar, diğer benzeri sağlık örgütlerinin 1 yaşına kadar önerdiğini okumuştum. Sebebi de sütün zaman geçtikçe değerinin azalmasıymış. Tabii bu bilgiler kesin mi bilmiyorum.çilek ve patlıcan allerjen besinlerdir.1 yaşından önce vermemeye çalışın.ayrıca balıda 1 yaşından sonra verebilirsiniz.anne sütünüde 2 yaşına gelene kadar verirseniz en güzeli:)
muza özellikle değindi doktorumuz. fazlasının zarar verebileceğini, küçük bir parçanın ise kullanılmasında sakınca olmadığını söyledi.
forumda okumuştum, erkek bebekleri 2 yıl, kız bebekleri 1 yıl emzirmek gerektiğinden söz etmişti bir bayan. neden acaba?kuranı kerimde lokman süresinde de yazıyormuş çocuklarınızı 2 yaşına kadar emzirin diye.
"sütten ayrılma 2 yıl içinde" derken sanırım 2 yıl emzirmekten değil, 2 yıla kadar herhangi bir süreçte emzirmek gerektiğinde söz ediliyor.lokman süresi14.Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içindedir. "Hem Bana, hem anne ve babana şükret, dönüş yalnız Banadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?