bitter naber? bebişin uyudumu? ben uyutcam birazdan babasıyla oynamalarına izin verdim biraz..
benimkisi 1 den önce uyumaz artık babamız gececi oyalanıyoruz öle canım milupanın 5 meyvelisini kullanıyodun ya sen içinde mısır irmiği varmı bi baksan sana zahmet bende armutlu portakallı var içinde ki mısır tadından dolayı pek sevmiyo
canım mısırunuyla yaptığım hiçbir mamayı yemedi en son bu akşam mısırunundan ekmek yaptım aptamilin içine ufalayıp yedireyim dedim bi kaşıkdan sonra kustu anladımki benim kız mısırununu sevmiyooo irmikle pirinci çok seviyo
öyle yapıcam canım ondan sordum 5 meyvelide mısır varmı diye bide bugün markette bebelac ın kaşık mamalarına baktım içinde glikoz şrubu var
evet canım geçmişi okuyordum,selamlar bu arada bütün kızlar,ben bugün çok mutluyum,oğlum ilk kez tam yarım kase çorbayı sıkılmadan içtiama niye kimse bişiler yazmıyor.. görüntüvar ses yok.. mavi, naksis, utkumuz geçmişimi okuyorsunuz acaba :44:
evet canım geçmişi okuyordum,selamlar bu arada bütün kızlar,ben bugün çok mutluyum,oğlum ilk kez tam yarım kase çorbayı sıkılmadan içtifarklılık olsun diye ilk kez blenderda ezdim çorbasını tane kalmayınca mı hoşuna gitti acaba?ben taneli yapıyormuşum galiba,tam ezemiyormuşum cam rendede?eşim hero babynin hazır devam sütünü almış yoğurt yapmam için,dün mayaladım yine katı olmamış pastörize sütler gibi.oğlum çok şükür pastörize sütle yaptığımı yiyordu içine meyve koyunca,öyle bi deneyeyim demiştim hazır devam sütüyle.sizler naptınız,gününüz nasıl geçti,bu arada bende yine misafir vardı öğlen ve akşam
ben de yoğurdu biberonda verdim bugün,baktım sıvı olmuş.harpy bi de senin oğlan bebek ekmeğini yiyormu?Utku hiç beğenmiyor,bugün devam sütünün içine ısladım,peynirle vereyim dedim,ekmekleri çıkarıyor peyniri yiyor,geçen günlerde rezene çayı ve ıhlamurla da denedim,aynı sonuç: ekmekleri çıkarıyor.geçen gün peynir ekmek ve devam sütünü karıştırdım öyle hiç yemedi,sadece peyniri seviyor,sizin kahvaltı menüsünde neler var farklı olarak ve nasıl veriyosunuz kızlarben de bugün organik sütten mayaladım ama biraz soğuk mayaladım galiba :44: ne biliyim.. neyse eğer sıvı kalırsa biberonla vermeyi düşünüyorum..
bugün hiç sinirlenmedim yemedi diye.. yemeyince kendi kendime; yarın için sinirlenme diyorum.. eğer bugün sinirlenirsem yarın daha tepkili yaklaşacak.. peynir meynir yoğurt moğurt derken yedi bişilerçok şükür..
arkadaşlar bu japonyadaki depremle ilgili görüntüler çok fena yaa depremden önceki ve sonraki uydu fotoları. mouseu resmin üzerinde gezdirin..
ABC News - Japan Earthquake: before and after
ben de yoğurdu biberonda verdim bugün,baktım sıvı olmuş.harpy bi de senin oğlan bebek ekmeğini yiyormu?Utku hiç beğenmiyor,bugün devam sütünün içine ısladım,peynirle vereyim dedim,ekmekleri çıkarıyor peyniri yiyor,geçen günlerde rezene çayı ve ıhlamurla da denedim,aynı sonuç: ekmekleri çıkarıyor.geçen gün peynir ekmek ve devam sütünü karıştırdım öyle hiç yemedi,sadece peyniri seviyor,sizin kahvaltı menüsünde neler var farklı olarak ve nasıl veriyosunuz kızlar
evet canım geçmişi okuyordum,selamlar bu arada bütün kızlar,ben bugün çok mutluyum,oğlum ilk kez tam yarım kase çorbayı sıkılmadan içtifarklılık olsun diye ilk kez blenderda ezdim çorbasını tane kalmayınca mı hoşuna gitti acaba?ben taneli yapıyormuşum galiba,tam ezemiyormuşum cam rendede?eşim hero babynin hazır devam sütünü almış yoğurt yapmam için,dün mayaladım yine katı olmamış pastörize sütler gibi.oğlum çok şükür pastörize sütle yaptığımı yiyordu içine meyve koyunca,öyle bi deneyeyim demiştim hazır devam sütüyle.sizler naptınız,gününüz nasıl geçti,bu arada bende yine misafir vardı öğlen ve akşam
eşimle baktık dehşete kapıldık.. Allah yardım etsin..
canım benimki bisküviyi sevmedi. bebekekmeğide pütürlü kalıyor yutamıyor dediğin gibi öğürüp duruyor.. yesebile çok çok az yiyor. ben de çareyi milupa kahvaltıda buldum. hatta bu sabah içine biraz da pekmez koydum. yanında da birgün peynir bir gün yumurta.. bir de yulaf unu bulursam arada ondan da vermek isitiyorum.. çok faydalıymış yulaf..
milupa kahvaltı nasıl bişey:81:
8 tahıllı ballı kaşık maması. 6.aydan sonra kullanabiliyorsun. toz şeklinde.. devam maması ya da anne sütüyle hazırlayabiliyorsun..
sen neyle hazırlıyorsun eşim gitmiş doğumdan itibaren olaan mamadan almış ben onla hazırladım bişey olurmu ki. yoksa anne sütü mü sağsam?
yok canım ne olacak. eğer buzlukta stok varsa onlardan yap ama sütünü emip boşaltıyorsa bence devam maması daha iyi. senin sütünü emerek alsın. en tazesi o şekilde; kaynaktan direk mideyehavayla bile temas etmeden