yok canım yaa boşlamadık ama çok işim var benim.. bitmez yani..
bu arada bugün dün yaptığım kayısılı yiyeceğin üzümlüsünü yaptım.. tadı kayısıdan kötü oldu bir de sanırım irmiğini biraz fazla kaçırmışım bi kaşık yedi gerisini yemedi bizimki.. sonra yaban mersinli elma püresi var hippin ondan denedim onu hiç yemedi.. sonra biraz yoğurtla karıştırdım ondan 4-5 kaşık yedi ben de üstelemedim.. bişeyi beğenmediyse hayatta yediremiyorsun.. büyük insan gibi resmen.. bundan sonra böyle hep değişik şeyler denicem..
akşam öğünü için eğer muhallebiyi reddederse bu sefer öğlen yediği sebzeyi revize edicem.. öyle denicem belki işe yarar..
çocuk beslemek resmen yaratıcılık isteyen bişey walla :44:
tüm fikirlerinize açığım arkadaşlar...
bak canım bugün bu tarifi buldum yarın yapcam eşim yulaf almayı unutmazsa tabi
2 kaşık yulaf unu,1 bardak su ,2 tatlı kaşığı şeker demiş ama ben pekmez kullancam ve mevsim meyvelerinden biri ,meyve dışındaki diğer malzemeleri pişiriyoruz piştikten sonra meyveyi ekliyoruz.
süper ben de dün baktım ama bulamadım yulaf unu.. gerçi evde normal yulaf var belki onunla dayapılabilir çünkü pişince pürüzsüz olur muhtemelen..
süper ben de dün baktım ama bulamadım yulaf unu.. gerçi evde normal yulaf var belki onunla dayapılabilir çünkü pişince pürüzsüz olur muhtemelen..
selam kızlar ben geldim
merhaba canım hoşgeldin
saol canım karnımda kıpırtı oluyo diyodun gittinmi doktora
aynı şey bendede oluyodu kafayı yicektim sonra hasta olunca bi rahatladım hemen gittim spiral taktırdım doktor banada bağırsak hareketi dedi ama hayatımda böle bağırsak hareketi hissetmedim ben bi güzel kıpırtı tepinme şeklinde yaaaara ara hala devam ediyo
selam kızlar naber gecmısı okuyamadım sanırırım yıne gelmıss bızım eskılerrr cok sevdıler heralde burayı :) neyse bosverın takılmayın onlara yazıp yazıp cıkar onlar kendı kendılerıne
bızde doktora gıttık 8 kılo olmus bızım kız 400 gr almıs doktor normal dedı gercı bızım dr cok rahat corbaların hepsınden ver dıyo bana butun corbaları ıcebılırmıs tabı ben vermıyorum
2 3 gudur bende pek ıyı hıssetmıyorum bı kac gundur fazla bı sey veremedım ıcım pek rahat degıl ıhmal ettım bıraz
burası süper olmuş hayırlı olsun.