Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy emelcim ben de gözümü acaracmaz aklıma bu geldi hadi öyle olsun ordan konuşalım bence dee
kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar,beni sabahlleyin eşim kutladı ilk
tebrik ediyorum düşünceli eşini
ben de eşimi arayayım hediyemi isteyeyim bilezik alsın. isteyenin bir yüzü kara istemeyen arap
kuzum da 6 aylık olmuş maaşallah yavrumaaaa
canım ben hediyeyi de dünden aldım eşimden,biraz yüzsüzlük yaptım itiraf edeyim bu ay benim ayım 16 mart nikah yıldönümümüz,22sine de doğum günüm var:103:
valla benimkinin aklına bile gelmedi kutlamak. benim kadın olduğum ve bugünün kutlanması gerektiğinin farkında değil bence
dilek abla da güzel yazmış ama onların niyeti bozuk. ya şöyle keyifle takip ettiğim bir burası vardı 1 aydır ona da bu çekirgeler çöreklendi. neyseee biz burayı da toparlarız. onlar zaten 2 gün sonra sıkılırlar amaçları sohbet değil çünkü çok belli.
valla benimkinin aklına bile gelmedi kutlamak. benim kadın olduğum ve bugünün kutlanması gerektiğinin farkında değil bence
kızlar varmı bilgisi olan
canımcım ne olmuş ben anlamadım biri bana anlatsın
hoşgeldin canım valla geçenlerde 3-5 kişi geldi eskilerden kimse yok muu aa gerkes face de galiba buraya da gelelim dediler ayeser de biz buraya kendi otağımızı kurduk herkese açığız dedii sanırım tüm bunlar ordan başladı. cumartesi anlaştılar pazartesi toplanıp geliyoruz diye geceden. ve oplanıp gelip yapacaklarını yapmışlar ben geldiğimde her şey için çok geçmişti...
şimdi de doğru dürüst girmiyorlar amaçları bizim mutluluğumuzu bozmaktı ama başaramadılaarrr sadece kurdukları güzel bir forum etkinliğini bozdular.