- 31 Ağustos 2009
- 1.038
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün yok muydun ne kadar şanslısınn :93:
keşke olmasaydım ama en son akşam 8e kadar takip etmeye yüreğim dayandı,sonra sinirden uyuyakalmışım
bense sinirden uyuyamadım. bir sağa bir sola döndümm.
yasemincim eline sağlık. he ben msni açaym eceyi emziriyorum bi taraftan:)
şimdi baktım da okyanus2309, bitter gibi isimlerde var
sultan1984 demek istedin dimi
ilayda24 e mesaj gitmiyor canım sen baksana öptüm
şekerdelisi face de grup kuramadım hata veriyor.şimdi çıkıyorum 1-2saate burdayım canım
sayfamızın bugün açılması sizce tesadüf mü
Ay daraldım okumaktan sinirlerim kalktı ne bu ya devam etmedim okumayı yarıda bıraktım onların amacı belli neyse bu sayfamız hayırlı olsun kızlar kadınlar gününüzde kutlu olsun
yaa sinirlerim o kadar bozuk ki uyuyamıyorum. aksi gibi bebeğe de sirayet etti, o da uyumuyor
dilek abla da güzel yazmış ama onların niyeti bozuk. ya şöyle keyifle takip ettiğim bir burası vardı 1 aydır ona da bu çekirgeler çöreklendi. neyseee biz burayı da toparlarız. onlar zaten 2 gün sonra sıkılırlar amaçları sohbet değil çünkü çok belli.
günaydın kızlarrr, çok güzel bir gün olur umarım. gece 2 de zor uyudum. çok sinirlendim.
ecenin uykuları düzeldi 2 gündür çok güzel uyuyoruz. uykuları sorunlu olanlar var mı hala?
bu arada davet etmediğim kişileri çağırayım ben hemen. siz de yardımcı olurmusunuz.
harpy, ayeser_, sekerdelisi(zaten burdasın), naksis, dilek1971, tuanas (zaten burdasın) zeynepberen (sen de gelmişsin) başka kim var. utkumuz vardı, onu çağırayım başka? kimi çağıracağımızı siz söyleyim mesaj atayım ben, 1 kalemde atayım çünkü 10 dakika sınırına takılıyorum. gelince bu konuyu dikkate alırsanız sevinirim.
umarım bebişler de siz de güzel güzel uyuyorsunuzdur.
dün kereme mama sandalyesi aldım oturması bile hoşuna gitti sürekli sevinç çığlığı atıp vuruyor eli acıyacak diye yastığını koydum önüne bu sefer vuramadığı için ağlıyor
dün kereme mama sandalyesi aldım oturması bile hoşuna gitti sürekli sevinç çığlığı atıp vuruyor eli acıyacak diye yastığını koydum önüne bu sefer vuramadığı için ağlıyor
hadi bakalım, fikirlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.
2010 eylül anneleri olsun da, bizim gibi olanlar bizi bulabilsin.
2010 eylül anneleri - yeniler olsun mu