- 31 Ağustos 2009
- 1.038
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
38.2 olmuş............. (
Canım ben nisan gibi yaptırcam. Ankara' da iyi bir çocuk cerrahı arıyorum.
Kızlar facede grup açayım mı?
Sadece bizler olan?
Dün oğlum çok ağladı ağlamaktan sesi kısıldı. Rezene verdim dişine jel sürdüm gece saat başı uyandı ve her uyandığında evi yıktı. Noluyo anlamadım yaaaa. Gaz mı yapıyo üşüttük mü yoksa diş mi anlamadım. Gece o kadar çok ağladıki şimdi uyuyo ((
selamlar
ay nekadar kalabalıksınız bende sıkışabilrmiyim aranıza benimde 7 aylık oğlum var
oğlumun ateşi 38 fazla mı
oğlunun normal vücut ısısı kac derece ona gore bakabılırsın ama 38 fazla gıbı takıp lazım benımkıde yukselıyo sankı onu takıp edıyorum
tahıllı mama ne kullanıyorsun canım marka mı yoksa kendin bişeyler mi hazırlıyorusun
harpy facedeki gruba katılsana
benim faceim yok canım yaa.. gitmeyin face'e felan burası güzel napcanız facede?
benim faceim yok canım yaa.. gitmeyin face'e felan burası güzel napcanız facede?
benim kızda gündüzleri az emmeye başladı ben ek şeylerde vermiyorum napcam yaa
benim kızda gündüzleri az emmeye başladı ben ek şeylerde vermiyorum napcam yaa
arkadaşlar yaa ne yapacağımı şaşırdım.. doktoru aradım demiştim ya.. doktora anlattım hiç birşey yemedi 2 gündür diye.. o da bana öğün aralarını uzat dedi.. saat 1.5 da emzirmiştim 3 saat ara vermeye karar verdim (doktor en az 3 saat dedi) 2 saatin sonunda bizimki ağlamaya başladı.. normalde emzirerek uyuturum; oturttum koltuğuna bi tane meyve kavanozu geçti elime onu verdim kaşığı eme eme yadi kavanozun yarısını başta sevindim ama sonra bir baktım gözler kapalı.. başka yemeyip tekrar ağlamaya başlayınca kucağıma aldım aldığım gibi uyuya kaldı tamam çok güzel yedi ama açlıktan değiluyumak için yedi resmen.. ve okadar ağlaması da cabası.. ne yapacağım bilemiyorum kafam allakbullak oldu.. benim bu bebeği hiç emzirmemem gerekiyor bu durumda.. anlamadım gitti..