Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline Saglik canım valla ruhum daraldı off...
ben geldim emel burda tuanas burda. harpy? utkumuz? zeynepberen? ayeser? naksis?
hadi burda toplanalım sağol emelcim ya
al bizden de o kadar. ben geçen cumartesi anladım hatta eşime de dedim pazartesi basacak gibi konuşmuşlar diye.. ama işte aşıya gittik ben de yoktum.oo bir geldim ki 20 kişi birden gelmiş harala güreleo dayanamadım iki çift laf ettim. etmesem içimde kalırdı şimdi de bir duş aldım ıhlamur çayımı yudumlayarak tekrar oturdum. eline sağlık emelcim.. ben de şekerdelisine ayrılsak mı diye soruyordum sen noktalamışsın.
aynen ben de. ama bu sefer gerçekten çıkıyorum sabah olaaa hayrolaaa..ben çıkıyorum yarın görüşürüz artık. iyi geceler sizlere.
(50 kere girdim çıktım)
günaydın kızlarrr, çok güzel bir gün olur umarım. gece 2 de zor uyudum. çok sinirlendim.
ecenin uykuları düzeldi 2 gündür çok güzel uyuyoruz. uykuları sorunlu olanlar var mı hala?
bu arada davet etmediğim kişileri çağırayım ben hemen. siz de yardımcı olurmusunuz.
harpy, ayeser_, sekerdelisi(zaten burdasın), naksis, dilek1971, tuanas (zaten burdasın) zeynepberen (sen de gelmişsin) başka kim var. utkumuz vardı, onu çağırayım başka? kimi çağıracağımızı siz söyleyim mesaj atayım ben, 1 kalemde atayım çünkü 10 dakika sınırına takılıyorum. gelince bu konuyu dikkate alırsanız sevinirim.
umarım bebişler de siz de güzel güzel uyuyorsunuzdur.
slm kızlar,süper olmuş bu fikir tebrikler.ben de dün gece böyle bir sayfa açmayı düşünmüştümmsn eklemesi varsa ben de gönderebilirim adres.
tabi canım buraya yazmam,mesaj atıyorum şimdi.eylül annelerini okuyorum da neler neler olmuş