Ek Gıdaa

mck34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
27
-3
1
30
Merhabalar ek gıda zamaninda olmasi gerekenler nedir? Mama sandalyesi aldim tabak takimi ogluma hususi alsam nasil olur ?yeemegi severek yesin istiyorum bunun icin tavsiyelerinize ihtiyacım var ilk ne vermek lazim ?

Merhabalar ek gıda zamaninda olmasi gerekenler nedir? Mama sandalyesi aldim tabak takimi ogluma hususi alsam nasil olur ?yeemegi severek yesin istiyorum bunun icin tavsiyelerinize ihtiyacım var ilk ne vermek lazim ?

Ek gıda için nasıl bir yol izleyeceksiniz, blw mi yoksa kaşıkla kendiniz mi besleyeceksiniz? Bence alışveriş noktada en önemli kısım burası.
Tadımlara meyve yerine çok fazla sevilmeyen ama alerji riski de olmayan kabak, brokoli gibi sebzelerle başlamak öneriliyor

Evet bence ona ait olacak gördüğünde yemek yiyeceğini anlayacak araç gereçleri olmalı.

Blw mi yapacaksınız. Yukardaki arkadaşında dediği gibi ilk olarak kabak havuç patates gibi sebzelerin buharda haşlanmışını verin. Meyveleri sonra.

Eğlenceli ama kolay gelsin

ilk çocuğum bu konuda pek bilgim yok su şekilde düşünüyorum sebzeleri haslayip önüne koymak istiyorum kendi tatsn sabah kahvaltı biraz oglen sadece yoğurt aksam sebze cokmu olur zaten anne sutu alan bir bebek

ilk çocuğum bu konuda pek bilgim yok su şekilde düşünüyorum sebzeleri haslayip önüne koymak istiyorum kendi tatsn sabah kahvaltı biraz oglen sadece yoğurt aksam sebze cokmu olur zaten anne sutu alan bir bebek

Elbette çok
İlk 1 ay sadece 1 öğün ve tek çeşit veriliyor. Önüne koyayım, kendi tatsın diyorsan blw dediğimiz yöntem oluyor. Öğlen saatlerinde uykusunu almış ne çok aç ne çok tok olduğu bir aralıkta denemen lazım. İnstagram falan kullanıyorsanız blw ile beslnemeyi araştırın. Youtube'da çok güzel videolar var. Buharda, parmak uzunluğunda ve kalındığında keserek yumuşatıyorsunuz sebzeleri. Eline tek tek veriyorsunuz başlarda.
Biraz sabır gerektiren bir yöntem çünkü ilk 1 hafta falan belki pirinç tanesi kadar bile midesine gitmeyecek. Önemli olan keşfetmesi, incelemesi.
Daha ilk haftadan her şeyi aynı anda veremezsiniz. Oturup kahvaltılık bir şeyler yemesini beklememelisiniz. Dediğim gibi çok güzel videolar var mutlaka izleyin

Ben hemen basladim onu yesin bunu yesin teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…