Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar biz ek gıdaya başladım oğlum 6 ay 14 günlük çorba tarzı şeyleri yemeye meraklı yiyor ama pütürlü şeyleri sevmiyor ne yapabilirim sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı
Merhaba arkadaşlar biz ek gıdaya başladım oğlum 6 ay 14 günlük çorba tarzı şeyleri yemeye meraklı yiyor ama pütürlü şeyleri sevmiyor ne yapabilirim sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı
Çorba vermeyin , sadece pütürlü verin 1-2 ay sonra çorbaya başlarsınız. Seçeneği olmazsa alışması daha kolay olur. Benim ikizlerim neredeyse 1 yaşına girecekler bazen hala kusacak gibi oluyorlar ne rondo kullandım ne püre yaptım ne de süzgeçten geçirdim. Başka türlü alışmazlar.