Bebek Beslenmesi Ek Gıda...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
7 ay henuz tadım ayı canım ne yemesini bekliyorsun ki henuz cok erken lutfen kendini kasma
Biz biraz erken başladık emmeyip sadece mama aldığı için tadımları çoktan yaptık aslında şu an bildiğiniz üç öğün ve ara öğünler şeklinde alıştırmalar yapıyor olmamamız lazım ama yemiyor maalesef bizimki o yüzden zorluyor ve ister istemez kasıyor strese giriyorum

Benimki de 8 bucuk aylık. Çok çok az yiyor. 2 aydır hiç kilo almadı. Doktor yine de boyu iyi kiloyu dert etme diyor. Ama ediyorum işte. Hiç doyumluk yemiyor hep tadına bakıp bırakıyor. Çözüm bulan bana da yardım etsin

Erken baslamaniz bisey ifade etmez maalesef 7.ayda kapasitesi ve bagirsak gecirgenligi bellidir kafaniza gore is yapmayin lutfen 3 ogun falan 7.ayda alacagi ek gida maks 1 cay bardagidir maks diyorum... gerisi anne sutu yoksa formul mama

Cunku hala tadım ayında 9.aydan itibaren ogunlere yavastan baslarsiniz

Erken baslamaniz bisey ifade etmez maalesef 7.ayda kapasitesi ve bagirsak gecirgenligi bellidir kafaniza gore is yapmayin lutfen 3 ogun falan 7.ayda alacagi ek gida maks 1 cay bardagidir maks diyorum... gerisi anne sutu yoksa formul mama
Kafama göre iş yaptığımı nerden çıkardınız görüp bilmeden pardon ? Kendi doktorumuzun verdiği listeye göre ilerliyoruz ayrıca kalkıp her öğünde tabak tabak yemek vermiyoruz çocuğa herhalde maksimum bir yemek kaşığını bulmuyor Bile maksat her öğünde bizimle olup kendine yavaştan sofraya yer edinmeye başlaması kiii zaten diyet uyguladığımz için çoğu şey yasak yemiyoruz hatta yasaktan beri günde bir iki öğün azar azar vermeye çalışıyoruz. Aynı aylarda aynı doktora gittiğimiz arkadaşımın bebeği bile sizin kabul etmediğiniz şekilde besleniyorken ben kendi bebeğimin kapasitesini bildiğim için zormalayan bir anneyim bunu da bilin ona göre yorumunuzu yapın lütfen

Doktor degistirmenizi tavsiye ederim yazık. Iyi günler

Benim ilk bebeğim diş çıkarmaya başladığı dönem ek gıda dönemiyle çakıştı. Isırdığı için hep yara olmuştu memelerim. Ek gıda olarak bebe bisküvisi falan kullanıyorum yoğurt veya süt, ile memeyi azalttı baya. İçime sinmediği için yoğurt, organik bebe bisküvisi, bazen keçi sütü kullanıyorum. Zor olduğunu bildiğim için söylemek istiyorum en mantıklı marka hero baby, diğerlerine kıyasla daha sağlıklı hem de çok kolay eriyor. Öylesine direkt eline ısırıp, emmesi için verdiğim zamanlar bile oldu. Gerçekten zor bi süreç Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…