• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ek gıda yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaslar benim oğlum alti ayını doldurdu cok
İştahli bi bebek değil zaten bi ay oldu ek gıdalara başlayalı ve Pazartesi ası olduk bütün huyları değişti ağzına hiç bişey koymuyo biberonu uyurken alıyordu simdi uyurkende almiyo ac duruyo ama yemiyo bişey cok çaresiz kaldm kilosu bana az geliyo üzülüyorum doktor ayına göre normal Dio ama benm icim rahatlamıyor:((

Şuan bebeğin geçiş döneminde canm ama huyları değişir düzelir ama asla zorla yedirme.Herzman söylerim hiç bir canlı asla kendini aç bırakmaz üzülürsün annesin neticede ama zorlama ilerde hiç bişi yemez yoksa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarım çabuk atlatiriz bu donemi çünkü cok gerildim
Yıprandım o yemediği icin bende bişey yiyemiyorm psikolojik onun zayıflayıp eridiğini düşünüyorum :((

İştahli bi bebek değil zaten bi ay oldu ek gıdalara başlayalı ve Pazartesi ası olduk bütün huyları değişti ağzına hiç bişey koymuyo biberonu uyurken alıyordu simdi uyurkende almiyo ac duruyo ama yemiyo bişey cok çaresiz kaldm kilosu bana az geliyo üzülüyorum doktor ayına göre normal Dio ama benm icim rahatlamıyor:((

üzülme canım bazen böyle olacak hiç yemediği günlerde olacak diş çıkarma dönemleride çok sıkıntılı olur sıkıntısı geçince yemeye başlar

üzülme canım bazen böyle olacak hiç yemediği günlerde olacak diş çıkarma dönemleride çok sıkıntılı olur sıkıntısı geçince yemeye başlar

Dis sıkıntısıda var sanırım elimi tutup ağzına götürüyo damaklarını kasiyo hep bi miz miz altı ay aşısı bu kadar uzun sürmez herhalde etkisi sizlerde nasıldı arkadaslar ?

Yıprandım o yemediği icin bende bişey yiyemiyorm psikolojik onun zayıflayıp eridiğini düşünüyorum :((
Atlatırsn canm üZülme 3 sebep vardır yememesi için diş,idrar yolu enfeksiyonu,mideyi üşütmesi.bence diş ayın zamanın gelmiş enim kızımda çıkarıo ondan biliorm

Ayrıca sakın Zorlama yğenim 2 yaşnda 11 kilo sadece aptamil süt ve cicibebe yiyor başka bi lokma yemior.Beekken bişiler yedirilmeye zorlandığı için

Kızlar merhaba kızım 4 aylık olmak üzere ek gıdaya başlamam gerekli dr söyledi ama nelerle başlamam lazım meyve suları diyorlar elma armut havuç ben tamam bunları hazrlarm ama nekadar vermem gerekli biberona koysam kaç cc olmalı ve kaç gün elma suyu mesala sonra kaç gün armut suyu günde ne aralıklarla meyve püresi de bunlarla birliktemi vercem bilgisi olan annecikler yrdm edermi bana acaba? Çünki herkes bişi dio aklm çok karıştı

bu konuda her bir drnin yaklasimi farkli. ben yurtdisindayim ve burada mutlaka sebzeyle yani corbayla baslatiyorlar. tatli bir seydense daha uygun oldugu dusunuluyor. ikincisi bence o hazir mamalari verme. cam rendede her bir seyi rendeleyebilirsin, taze taze miss.

su sitede cok faydali bilgiler var.

http://www.bebekhastanesi.com/makale_detay.asp?MakaleID=82

benim kizimda 10 aylikken tam yurumeye baslamisken yeme olayini birakti. dr goturdum. butun cocuklar maalesef yemiyor, yiyen birini bulunca asil sasiriyoruz dedi. velhasil vitamin vs de hic bir ise yaramadi. hala yemiyor ve bende sinir hastasi olmaya devam ediyorum.

bu konuda her bir drnin yaklasimi farkli. ben yurtdisindayim ve burada mutlaka sebzeyle yani corbayla baslatiyorlar. tatli bir seydense daha uygun oldugu dusunuluyor. ikincisi bence o hazir mamalari verme. cam rendede her bir seyi rendeleyebilirsin, taze taze miss.

su sitede cok faydali bilgiler var.

http://www.bebekhastanesi.com/makale_detay.asp?MakaleID=82

benim kizimda 10 aylikken tam yurumeye baslamisken yeme olayini birakti. dr goturdum. butun cocuklar maalesef yemiyor, yiyen birini bulunca asil sasiriyoruz dedi. velhasil vitamin vs de hic bir ise yaramadi. hala yemiyor ve bende sinir hastasi olmaya devam ediyorum.

Zaten hazr vermeyi düşünmüorm denemek için tattrsm ilk aevdi ama şimdi yemior hazır sebze püresini bende kendim elma muz püresi filan yaptm onu çok sevdi😃

Back