- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
Kizimin hayatinin 183. Gunu basladik blw ye. Suan 8 aylik cimbizlama yapmayi dahi ogrendi. Birak puturu pirzola kemiriyor.
Konu sahibi herseyi puruzsuz pure yaparsan asla ogrenemez cigmemeyi ve yutmayi 10 yasinda hala pure yiyen birini okudum gecenlerde bir instagram sayfasinda. Hasla ver sen sebzeyi eline kemirsin ogrensin yemegi. Birde o icinde carsamba pazari olan igrenc bulamaclardan yapma yedigi seyin tadini bilsin de yesin.
Ben seye karsiyim.. "cocuk kendini kurtarir mutlaka,yutar yada cikarir.biz mudahale etmeyelim.ogurur normaldir.."
Evet yemek borusundaysa yutar yada cikarir da..nefes borusuna kacarsa nolcak.. benim kalbim dayanmiyordu blw bebek videolari izlemeye. Anneleri kahkaha atarak cekmisler nefessiz kalan bebekleri.. bilemiyorum ben iskence gibi goruyorum.
Ama siz de mesela aaa kendisi yemeyi gec ogrenmis iskence etmisler cocuga tuuh diyebilirsiniz.
Ya cocuga 2kasik kendim yediremyceksem niye dogurdum kafasindayim ben bi de ne biliyim..
Katiliyorum puturlu ve kivamli yedirmek gerek evet. Agzinda geveleyip yutmayi ogrenmeli ama.. simdi erken bence. 9-10.ayda puturluye gecilebilir bence. Her bebek ayni degilki..