Merhaba. Kızım 8 aylık ve artık öğün yemesi gerekirken biz hala mama içiyoruz. Hiç püre vermedim çatalla ezdim verdim ağzının ucuyla tadına baktı sonra yemedi. Henüz dişi de cikmadi. Çeşit çeşit tarifler deniyorum yok olmuyor yemiyor ne yapacağımı da bilmiyorum. Sadece elini ağzına götüruyor, nesneleri ağıza götürme durumu yok blw pek mümkün görünmüyor. Hani öyle bari alissa desem boşuna gibi. Instagramda çeşit çeşit tarif yapanlari görüyorum çokca da yardım alıyorum ordan bişeyler hazırlarken. Kitap falan da aldım her şeyi deniyorum olmuyor. Sadece iştahla yediği şey yoğurt ve meyveler. Arada nadiren tarhana çorbası. Bunların dışında hiç bişey yemek istemiyor. Ağzını açmıyor kafasini çevirip bakmıyor. Dün ağladım en sonunda bugün de çok moralim bozuk kafaya takmış durumdayım. O Instagramdaki bebekler nasıl iştahla yiyor aklım almiyor. 8 aylık bebek 3 öğün almaliymis. Ben bir öğünü tam yese ona razıyım çok hassas ve doluyum bu konuda. Doktora gittik geçenlerde. O da yemesi lazım artık diyor. İyice stres oldum.Ben de biliyorum bunu ama yemiyor. Kendimi çok yetersiz hissediyorum her ne kadar elimden geleni yapsam da olmuyor. Sizlerin önerilerine ihtiyacim var.