- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.657
- 63
- 32
- Konu Sahibi Quennhazel
Evet yanlış yapıyorsunuz böyle yaparsan beslenme alisamazki bebeğiniz zaten boğazına takılınca bebekler hemen ağızlarından atıyorlar benim oğlum 8. Aya girecek ben pankek yapıp koparıp veriyorum o gün makarna verdim mesela ilk basta büyük lokma geldiğinde sanki boğazında kalmış gibi çıkarma refleksi veriyorlar ama zamanla buna alışiyor zaten ha olamaz mı olabilir boğazına kaldı diyelim hemen kafası aşağıda olacak şekilde sirtina popodan başa doğru ittir gibi vurabilirsiniz bebekler bizim onları gördüklerimiz den daha cesurlar merak etmeyinMerhaba hanımlar
Oğlum 1 ay sonra 1 yaşına girecek fakat ben hala ek gıda verirken aman boğazına kaçar mı diye tedirgin oluyorum.Doktorumuza da sordum mama sandalyesinde otururken birşey olmaz diyor.Ama ben iyice ezmeden birşey vermeye çekiniyorum.Eline bebe bisküvisi veriyim dedim bugün bi baktım hepsini ağzına sokmuş hemen çıkardım.Şimdi karpuz çıkmış mesela dilim dilim eline versem çok çekiniyorum dişleriyle koparır sert gelir filan diye.Şimdilik küçük makarna koyuyorum önüne yemesi için yumuşak peynir koyuyorum.Yanlış mı yapıyorum sizce bu durumu nasıl aşmam lazım boğazına kaçar korkusundan eline birşey veremiyorum