• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ek gıda fikrine alışamamışken mama da nerden çıktı :(

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
geceleri huzursuzluk başladı,dün 4te uyuduk :(
sürekli memem ağzında üstelik kucak da istemiyor yatarak emecekmiş ::::(
doktorunu aradım az önce.
elmayı hazmedemiyor mu dedim.
12de verdiğim için yatana kadar çoktan hazmedermiş hem elma kolay hazmedildiği için ilk ondan başladık, alışkanlık yapmıştır uyumamayı dedi.
önceden 7-8 saat uyanmadığı oluyordu dedim.
o zaman doymuyor, gece maması vereceksin dedi.
bir markanın gece mamasını tavsiye etti.
akşam annesütünden sonra onu ver uyut bakalım gece yine kalkacak mı dedi.
ben daha ek gıda fikrine alışamamışken mama da nerden çıktı
sağınca 2 memeden 70 cc çıkıyor

benim oğlum 1yaşında olacak,bugüne kadar hiç 7saat uyuduğumuz olmadı,hala 1buçuk saatte bir kalkar azıcık emer tekrar uyur.belki doktorun dediği gibi doymadığı için uyumuyordur,mamayı dene korkma,ek gıdalardan daha kolay hazmedilir.bir de damaklarına bak kabarma var mı,benimki 5aylıkken diş çıkarmıştı,belki erken diş çıkarıyordur,huzursuzluğu ondan olabilir.zaten diş huzursuzluğu 1ay öncesinden başlıyor.mamayı yediği halde hala huzursuzlanıyorsa bir fitil dene.bunu doktoruna sorabilirsin.diş huzursuzluğuysa fitil rahatlatacaktır.gazda olabilir.hem ağrı kesici ateş düşürücü hemde gaz giderici özelliği olan fitiller var doktoruna sor,ben sana ilaç ismi vermeyeyim

benide huzursuz ediyor bu mama fikri
gecen haftadan beri oglum saat basi kalkiyor geceleri surekli meme agzinda olsun istiyor
artik yat kalktan biktigim icin gece belirli bir saatten sonra yanima yatiriyorum
cumartesi randevumuz vardi doktorumuzda kesin doymuyor artik en azindan geceleri mama vermelisin dedi
o gunden beri gozume uyku girmiyor en azindan 5. ayini bitiresiye kadar sadece kendi sutumu vermek istiyordum ve 1 hafta daha deniycem halada uyumassa sadece geceleri bir kez vericem mamayi

Back