Bebek Beslenmesi ek gıda alerjisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ebalaban

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3
0
86
43
Antalya
selam arkadaşlar
bebeğim 6. ayında ilk olarak aptamil kaşık maması aldım sütlü pirinçli. ilk başladığımda aralıklı olarak 3 er sefer verdiğimde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi. hatta çok yoğun kıvamda yapmadım alerji olmasın diye. daha sonra verdiğimde kıvamını biraz arttırdım ve o gün alerjik reaksiyon gösterdi. 3-5 gün sonra kıvamını azalttım neredeyse muhallebi kıvamı değilde sıvılaştırarak verdim. ve yine de alerji oldu diyorlar ki sütlü pirinçli ek gıdalar anne sütüne en yakın besindir. e böyle bir durumda ne yapmam gerecek şimdi benim??:sinifsinif:

canim anne sutune en yakin olabilir ama bu mamalarda inek sutun proteini var herhalde ona karsi alerji olmus.dr danisman lazi.eger inek protegine karsi alerji bar ozel sutler var ondan kullanacaksin.

benim bebeğimde de var. tam kesin değil ama doktor inek sütüne alerjisi olduğunu söyledi. hazır mamalar da inek sütüyle yapılıyor ya bu yüzden olmuştur. bence doktora danış önce. doktor bize bebelac soya bazlı mama tavsiye etti. onu da deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…