• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

einizin veya sevgilinizin kz arkada olsa...

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
benim merak ettigim birsey var esinizin veya sevgilinizin normal kız arkadasları olsa kıskanırmısınız

hayır kıskanmam diyemem aralarındaki samimiyete bağlı davranışlarına hareketlerine bağlı bazı kızlar var arkadaşlık sınırını aşıp saçma el kol şakaları hareketleri yapıorlar hiç hoşlanmam ama normal arkadaş olarak var nişanlımın okulundan aradaşları fln kızlarıda tanıdığım için kıskanmıyorum

yok kıskanmam. benden ayrı yemeğe çıkmadıkları müddetçe başbaşa...

bazı kızlar bile bile yakınlasmaya calısıyorlar o yuzden ben pek guvenemiyorum kızlara bi kac tane iyi cıkıyor

ışi gereği tabii ki sadece erkeklerle değil bayanlarla da arkadaşlık ortamı oluşuyo..Aynı şey benim için de geçerli..
Belli ölçülerde olduktan sonra olur tabii..

benim merak ettigim birsey var esinizin veya sevgilinizin normal kız arkadasları olsa kıskanırmısınız

arkadas arkadasligini bilip gereginden fazla laubali olmadiktan sonra olur tabi niye olmasin...

Kıskanmamam gerektiğini biliyorum ama müdürü iş konusunda aradığında bile kıskanıyorum :delphin:

işi gereği ortamında çok fazla bayan var ...normal iş arkadaşlığı ...kıskanmam fakat öyleleri varki hemen kendilerini belli ediyorlar ...hemen anlıyorsunuz zaten..gereken uyarı yapılıyor eşe...vee sorun çözülmüş oluyorbuyrunnnnnnnnn

ense tokat ilişkileri hem arkadaşlıkta hem sevgililikte sevmem...öyle yalak yalak vıcık vıcık olmadıktan sonra sorun değil..benimde aynı ağızda sigara içtiğim erkek arkadaşlarım var..

tabikide kıskanırım olmaz öyle şeyy nişanlımın kız arkadası olcak onla görüşsek sonra bi de bana söylicek deli olurum deli
zaten bikaç gün önce aynı sey basıma geldi eski kız arkadasının((((normal arkadas)))) kınasına gitti agzından burnundan getirdim halaaa da getiriorum
ciddi bi ilişkiye adım atılıosa kız arkadas erkek arkadas kalmaz fedakarlık da tek taraflı olmaz
ben tüm arkadaslarımı kız erkek hepsini bi kalemde siliosam o da silcek
zaten ben warsam hayatında benden baska bi kıza da ihtiyac duyamaz cünkü ben onun herseyiyim arkadası dostu sırdası sewgilisi herseyi....zemuszemus
en yakın arkadasım yani en yakın düşmanım yüzünden ayrılıoduk nerdeyse ayırmaya calısmıstı biziyasakkelime:kızgın:
ama basaramadı sırnaşık şey

aşırı kıskanırım ama fazla samimi olmadıgı sürece bisey demem.ama gizliden tehdit ederim yakasınıda bırakmam yanii

nişanlımın iş dışında herhangıbır gorustugu kız arkadası olamaz onu gebertırım çok kıskancımdır işyerındekılerlede iş dısında gorusmesıne ızın vermem

benım nasıl erkek arkadaslarım varsa , onunda kız arkadasları var..
aradakı mesafe korundugu surece hiçbir kıskanclık durumu söz konusu olamaz diye dusunuyorum..

samimiyetleri dozunda olduğu sürece kıskanmam,benimle birlikte diye hayatındaki diğer arkadaşlarını silmek zorunda değil..

Back