Eime spriz yapmak istiyorum, yardm edin!

Vendetta

...............
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
255
4
ya arkadaşlar eşim de ben de sigara bağımlısı gibiyiz.. ramazan başlamadan önce eşimle sigarayı bırakma kararı aldık ki bunu ewlendiğimizden beri (7 aydır) alıyoruz ama..
neyse eşim işinden de 10 günlük izin aldı ewde birbirimize destek olarak bırakçaktık güya bu illeti ama sadece 8 gün dayanabildik, ama ne 8 gün herşeye tartışmaya başladık ve 8.gün eşim pide almaya çıkınca bi paket de sigara alıp gelmiş, güya o paketi midemiz bulanana kadar içip sonra bi daha da içmicekmişiz... gerçekten de canımızın o kadar çok istemesine rağmen içtikçe midemiz bulanıyodu ama söndürdükten 5 dk sonra canımız yine istiyodu.. 5er tane falan içtik pişman olduk tabi paketdekileri kırıp attık ertesi gün sahurda 2mizde mutfaktan çıkamıyoruz çöp kutusuna bakıp duruyoruz falan ve en sonunda yine iğrençleşip aldık çöpten paketi kırıkları zorla birleştirip içtik..ertesi günse eşim 1er karton sigara alıp geldi..yine hüsranla sonuçlandı yani bizim sigara bırakma savaşımız
ben eşime destek olmaya çalışırken köstek oluyorum sanırım ondan önce sigarayı bırakıp sonrasında o bırakırken ona yardımcı olabilirim, bu yüzden bu illetten kurtulmuş olan arkadaşlar varsa buraya önerilerini yazabilirler mi,lütfen.. böylece ailecek çok mutlu olucaz..:)
teşekkürler..

ah canim benim bende esimde birakak istiyoruz ama bi turlu birakamadik. esim bana sigaranin icini yedirdi bi gun oyle birakirim diye ama cok kotu midem blandi 2 gun icmedim ama yene birakamadim. bende bunu birakmanin yollarini ariyorum sevgiler.

bende önce kendim bırakıp sonra eşime bıraktırıcam yoksa sinir stres birbirimize giriyoruz.. şuan ben kullanmıyorum bıraktım sigarayı. Nerdeyse 1 ay olacak.. sizde bırakmak istiyorsanız " hadi sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya" topicime beklerim.. orada bırakma sürecinde yaşadıklarımı yazdım.. sizde yazarak destek olabilir yada destek alabilirsiniz.

ay çok komik eşinizle yaramaz çocuklar gibi olmuşsunuz :)
çocuk düşünüyormusunuz,bu konuyu konuşun ilerde çocuğunuza ve hamileliğinize zarar vereceğini konuşun bence

yanlış anlamayın birden gözüme çok şirin göründünüz:)
bizde sevgilimle böyle birbirimize içmiycez deriz snra ikimzde birbirimizi kandırırz

Vendetta

2009 yılında yazmışın aradan 2 sene geçmiş ama kimse cevap vermemiş eğer hala içmeye devam ediyor ve bırakmak istiyorsanız veya bırakmak iteyen kişiler varsa bana pm atsınlar... ilaçsız yan ürünsüz üstelik bedava ne kadar bırakmak istiyorsan o kadar bırakma ihtimalin yüksek ve çok kolay bir yöntem ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…