• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim u an youn bakmda desteklerinize ok ihtiyacm var

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
pazartesi normal muayne için doktora gittik 2 saat sonra acil yoğun bakıma aldılar eşimi kalp kapağında yapışıklık varmış ince damarlardan biride tıkanmış patlama olasılığı yüksekmiş yoğun bakımda olduğu için yanında değilim burda tek başıma oğlumlayım mafoldumben güçlü dur demeyin lütfen zaten güçlüyüm ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ama tıkanıyorum bazen sanki eşimin başka bi sorunu vardı onun için ameliyat olması gerekiyodu bu çıktı eğer ilaçlara tepki vermezse bay pas olcak zaten göğsünden kasığına kadar dikişli eğer bu ameliyatıda olursa vücudu boydan boya kesik olcak daha diğer ameliyatın psikılojisini atamamıştı üzerinden kızlar aylardır eşimin ne çektiğini bir ben bir allah biliyo dışardan öyle kolay görünüyoki herşey

bazen üzerimizde rabbimizin ed-darr(sıkan-daraltan) ismi tecelli eder,bu bazen hastalıkla,bazen mutsuzlukla,çoluk çocukla yada başka bi sorunla bize akseder.bende yaklaşık 1.5 senedir bu durumda hissediyodum kendimi ve yeni yeni nefes aldığımı ferahladığımı hissediyorum.

dünya hayatında en büyük sıkıntılar ,hastalık ,eza ve cefalar başta peygamberler olmak üzere,Allahın en sevdiği kullarının başına gelmiştir ki Allaha daha yakın olup mertebeleri yükselsin diye.eşinizin durumunuda bu yönden görmeye çalışın,inşallah ailecek çektiğiniz sıkıntılar günahlarınıza kefaret olup,sizi cennete yaklaştırır.

şu mübarek günlerde Allhtan size iç ferahlığı ve eşinize acil şifalar diliyorum.bol bol ya selam ve ya fettah isimlerini dilinizden eksik etmeyinki kalbiniz ferahlasın ve rabbim sizi selamete çıkarsın...

Hayırlısı ile inşallah bunuda atlatacak eşin şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine....
Acil şifalar diliyorum...

Çok geçmiş olsun,umarım kısa zamanda iyileşir.Allah acil şifalar verir inşallah.

Rabbim yardımcınız olsun...Allah eşini sana çocuğunuza bağışlasın...Allah ın izniyle psikolojk sorunlarda gecer...ALLAH başka buyuk (bunu unutturcak dert vermesin)gecicek bu zr günler...çok şükür farketmişler gec olmadan ya gec kalınsaydı gönlünü ferah tut...RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN...

Allah şifasını versin inşallah eşinizin.
Kuvvetli olun demiyorum zaten kuvvetliyim demişsiniz.
Ama şunu diyeb,lirim en azından tedavisi olan bir hastalığı var çare var.
Allah çaresiz dertten korusun.
Bu günlerde geçecek emin olun yüreğinizi ferah tutup çocuğunuzla ilgilenin ki o da çok üzülmesin

allah acil şifalar versin cnm dilerim tez zamanda düzelir bol bol dua et

çok geçmiş olsun ALLAH ım sağlık sıhat şifa versin tez zamanda eski sağlıklı günlerine kavuşsun inşallah​

rabbim sabır sağlık sıhat versin. zor bir sınavdan geçiyorsunuz, umarım herşeyi en az yarayla atlatırsınız...

Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun.. Ameliyat sonrası psikolojisini de uygun bir destekle çok sarsılmadan atlatırsınız inşallah.. Umudunuz hiç eksilmesin..

Back