- Konu Sahibi Sirine_4553
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Şimdiki konu okul bıtıyor .ayın 15 ınde calısmaya baslayacagım ama esım sımdıden maas kartımı almayı kafasına koymus.Burs kartım bile eşimde maalesef..yanı yatan uc kurusluk burs kartımı bıle sahıplenmıs ..ver dıyorum kıyamet kopuyor kendıme gore ıhtıyaclarım oluyor bı kac bısey alırım dıyorum odaklamıs kendını ben onunlka kredı kartı yatırıcam dıyor ısın ıcınden cıkıyor alıstırmısım hep benım hatam bagırıyor kavga edıyor aman dıyorum susuyorum.tamam okula gıderken harclık verıyor ama eve dondugumdede tek tek hesap soruyor her kurusun..bence bunca yıl okudum dıyorum calısmaya baslayacagıma sevınemıyorum bıle dıyorum.olur yemege cıkarım vs ıste ıken para lazım olur alma maas kartımı elektrık su kıraya yardım edeyım dıyorum.neymıs o bes yıldan berı calsııp bana bakıyormus o salakmıymıs ozaman .ya dıyorum sen erkeksın eve bakmakla yukumlusun bak yardım edıyorum edecegım ama ben kole gıbı calısayım sen maaasımın hepsını cek ben ac kalayım olmaz boyle sey dıyorum ..kavga kıyamet..
Hadi ayrılayım dıyorum baslıyorum dusunmeye ..babamın aılesı halam vs bosandıgımda burnumdan getırırler ..bosanmıs ınsana baksa gozle bakarlarmıs vs vs babam ben bısanıcam dedıgım an tamam bosan ama sartlarım kuafor yok gıyınmek yok dısarı bızsız cıkmak yok çalışmak hiç yok demeye baslıyor.napıcagımı sasırdım.anneme actım konuyu dedım ben ayrılacagım .babam peki benı ıse gonderırmı dıyorum e orda esın olacak sana rahat vermez yanı baban calıstırmaz demeye getırıyor.
Ben bunca yıl okudum gecelerı uyumadım cogu zaman bır yandan evle ugrastım bır yandan esım yoktu sark gorevınde ıdı aılemle kaldım bınbır ezıyet cektım .köle gıbı calısmak parasız pulsuz kalıp ama adı calısıyor olsun dıye mı..
Maalesef kıyametlerı koparacak ayrılalım bosan vs neler sayıcak ya ben mı abartıyorum yoksa calısan bayan arkadaslar sızlerde maasınızı hepsını esınıze mı verıyorsunuz..bu muydu yanı bunca yıl okumanın karsılıgı.