.beste 2006 yazdıkların gerçekten içimi rahatlattı sağol canım.daha önce böle otellere gitmiş ama benden önce yaklaşık 5 yıldır filan gitmiyordu. bir arkadaşı nişanlandığımızdan beri sürekli dalga geçiyomuş.evleniyosun hayatın bitiyo filan diye ve o arkadaşıyla muhabbetini azaltmıştı sırf bu yüzden.ilk defa başka bir kız yüzünden sorun yaşıyorum zaten.
ayrılmalımıyım sence selen_ay.bekara karı boşaması kolay derler.ve cidden de öle.saçma sapan olduğuna inandığım bir kadın için bütün yaşananları geride bırakmakmı en doğrusu sence.kocam biriyle düşüp kalkmadı yada gezip tozmadı telf.la falanda konuşmuyor.evet yaptığı affedilir bir olay değil bende böle düşünüyorum ama yazılanları okuduysan ayrılmak en doğrusu bas tekmeyi gitsin gibi cümleler yazıyor.tekmeyi basıp gittim diyelim herşey dahamı güzel olucak.ileride yaşayacaklarımı planlamadan basıp gitmem okadar kolay değil.basıp gitmek en aptalcası.ha basıp gidilebilir ama herşey planlandıktan sonra.
ayrılmalımıyım sence selen_ay.bekara karı boşaması kolay derler.ve cidden de öle.saçma sapan olduğuna inandığım bir kadın için bütün yaşananları geride bırakmakmı en doğrusu sence.kocam biriyle düşüp kalkmadı yada gezip tozmadı telf.la falanda konuşmuyor.evet yaptığı affedilir bir olay değil bende böle düşünüyorum ama yazılanları okuduysan ayrılmak en doğrusu bas tekmeyi gitsin gibi cümleler yazıyor.tekmeyi basıp gittim diyelim herşey dahamı güzel olucak.ileride yaşayacaklarımı planlamadan basıp gitmem okadar kolay değil.basıp gitmek en aptalcası.ha basıp gidilebilir ama herşey planlandıktan sonra.
sen bir kadın için geride bişey bırakmaya müsade etmezsin ama şu anda kocanın bunu ilerde yapmasına zemin hazırlıyorsun.
bir kadın için evliliğini dağıtmazsın ama zamanı gelir bunu kocan yapar. zira kocanın umrunda olsaydı evliliği, başka kadınlar ile muhatap olmazdı. demekki evliliği pek umrunda değil.
acı ama gerçek.
bunları duymak istemediysen buraya konu açmamalıydın. çünkü anladığım kadarıyla arkadaşım, sen sadece eşinin yaptığının çok anormal olmadığını duymak istiyorsun ama değil işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?