Merhabalar ben 2 yıllık evliyim dogal olarak artık bir bebişim olsun istiyorum ama eşim istemiyoo ne zman konuyu açsam tersliyo beni benim yaşım daha çok genç ama eşim 30 yaşında ve ben bebegimizle hayatı dolu dlolu yaşamak istiyorum yanlışmı düşünüyorum bu durum beni çok fazla üzüyo ne yapmam gerek lütfen yardım bekliyorum
sana bı onerım olacak ama senın esın sonradan nasıl bı tpkı verır bılemem ama benımde arkadsımın cocuk ıstemyen bı kocası vardı arkadsım cok ıstıyodu daha sonra esıne ben korunucam hap kullanıcam sen korunma faln demıs ama ılac kullnma faln yok tabı esını kandırmıs oldu ama suan 8 yasında bı kızlaarı var esıne kalsa uzun bır zaman cocuk ıstemıyordu a.s
kadinlar ne kadar merakli cocuk dogurmaya, hayret bisey
bizde de istemeyen benim. her evlenenin cocuk dogurmasi gerekmiyor.. cocuk istemiyorum ben
Nasıl bir öneridir bu! Bir tanıdığım da aynını yapmıştı ve bu yüzden ayrıldılar. Eşini kandırarak evliliğini dinamitlemek istiyorsa senin dediğini yapsın tabi.
kadinlar ne kadar merakli cocuk dogurmaya, hayret bisey
bizde de istemeyen benim. her evlenenin cocuk dogurmasi gerekmiyor.. cocuk istemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?