• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim bebek istemiyor yardm ltfen

eflatun07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
8
0
86
38
Antalya
Merhabalar ben 2 yıllık evliyim dogal olarak artık bir bebişim olsun istiyorum ama eşim istemiyoo ne zman konuyu açsam tersliyo beni benim yaşım daha çok genç ama eşim 30 yaşında ve ben bebegimizle hayatı dolu dlolu yaşamak istiyorum yanlışmı düşünüyorum bu durum beni çok fazla üzüyo ne yapmam gerek lütfen yardım bekliyorum:(

bak şimdi istemedimi sonra olmaz de.benimde eşim ilk sene istemiyordu 6 yıldır olmuyor şimdi ise ne kadar istediğini allah biliyor..

evet canım ilk yıl korunduk.şimdi çok pişmanız ama elden hiç bir şey gelmiyor..ikna etmeye çalış eşini..

Merhaba eflatun,
Henüz 2 yıllık evliymişsin. Bebek için bu kadar acele edip eşinin de fazla üstüne gitme bence. Evliliğinizin tadını çıkarın. En azından 2 sene daha geçsin. O zaman eşin hala istemiyor olursa etraflıca konuşursunuz.

ben çok fazla beklemeyi gereksiz buluyorum çünkü bazen bebekleri çağırsanız bile gelmiyorlar durumun ne olduğu belli değil yani.... bence evlilik oturduysa bebek düşünülebilir...

esin neden istemiyor diye dusun bakalim. belki maddi olarak bir cocugun bakimini egitimini ustlenecek durumda degil. illa her evlenenin de cocugu olmasi gerekmiyor.

cocuk sahibi olacaksaniz once o cocugun her turlu ihtiyacini karsilayabilecek misiniz onu dusunun.. cocuk dogurmak kolay,kediler kopeler de doguruyor.onemli olan iyi egitim alabilmesi,duzgun yetistirmek.imkaniniz yoksa bos yere bir cocugun gunahina girmeyin

canım belkı aklını kurcalayan ya da oturmasını bekledıg bıseyler vardır..zamana ıhtıyacı var demek ki..biraz daha anlayısla yaklasmayı dene..sonucta bebek ıkınızın de hayatını kökten degıstırecek buyuk bır sorumluluk..hıc ıstememek degıl kı bu bıraz daha zamanını beklemek..kı veren zaten Allah..sen ıstesen de ıstemsen de vercekse verır bıseklde zaten..sımdı ıstemedın dıye ılerde olmıcak dıye bısey de yok..ha nasıpte yoktur o baska..Rabbım herkes ıcın en hayrlı en dogru zamanda versın..
bak benım hayatta en cok ıstedgm seydı evlenmeden önce derdm hemen dogurcam..ama evlendgımden berı hayatın yukledgı sorumlulklar benı dusunduren seyler kendımce oturmasını bekledıklerm falan..acıkcası hala cesaret edemıyorm kı cok fazla ıstememe ragmen..belkı esının de kendı ıcınde kendıyle asamadgı bıseyler vardır bu konuda..hem cok asırı ısrar etme ters de tepebılır hepten sogumasn bu fıkırden canm benm..hayırlısı olsun hakkınızda..Allah her ısteyene versın hayırla..

Merhabalar ben 2 yıllık evliyim dogal olarak artık bir bebişim olsun istiyorum ama eşim istemiyoo ne zman konuyu açsam tersliyo beni benim yaşım daha çok genç ama eşim 30 yaşında ve ben bebegimizle hayatı dolu dlolu yaşamak istiyorum yanlışmı düşünüyorum bu durum beni çok fazla üzüyo ne yapmam gerek lütfen yardım bekliyorum:(

sana bı onerım olacak ama senın esın sonradan nasıl bı tpkı verır bılemem ama benımde arkadsımın cocuk ıstemyen bı kocası vardı arkadsım cok ıstıyodu daha sonra esıne ben korunucam hap kullanıcam sen korunma faln demıs ama ılac kullnma faln yok tabı esını kandırmıs oldu ama suan 8 yasında bı kızlaarı var esıne kalsa uzun bır zaman cocuk ıstemıyordu a.s

sana bı onerım olacak ama senın esın sonradan nasıl bı tpkı verır bılemem ama benımde arkadsımın cocuk ıstemyen bı kocası vardı arkadsım cok ıstıyodu daha sonra esıne ben korunucam hap kullanıcam sen korunma faln demıs ama ılac kullnma faln yok tabı esını kandırmıs oldu ama suan 8 yasında bı kızlaarı var esıne kalsa uzun bır zaman cocuk ıstemıyordu a.s

Nasıl bir öneridir bu! Bir tanıdığım da aynını yapmıştı ve bu yüzden ayrıldılar. Eşini kandırarak evliliğini dinamitlemek istiyorsa senin dediğini yapsın tabi.

benimkide istemiyo bende istemiyodum zaten ben 23 esim 25 yasinda 2 yıl sonra istiyoduk benim okul bitince yani hatta o dahada geç istiyodu hada genciz diyodu konusunu bile açmazdık ama şimdi hamileyim öğrendiğinde istemiyorum ben dedi beni bıraktı gitti sonra ertesi gün geldi ama artık oda istiyo kabullendi yani sonuçta hamileyim yapıcak bişey yok sanırım alıştı bu fikre zaten sizdede öyle bi yanlışlık olsa xD ama ben korunuyodum hapla sonra bıraktım onu kullanmayı ilerde çocuk olmaz diye prz. falan kullanıyoduk bi kere korunmadık ondada hamile kalmışım zaten bence seninkide alışıcak bu filkre ikna etmeye çalışma =)

kadinlar ne kadar merakli cocuk dogurmaya, hayret bisey

bizde de istemeyen benim. her evlenenin cocuk dogurmasi gerekmiyor.. cocuk istemiyorum ben

Nasıl bir öneridir bu! Bir tanıdığım da aynını yapmıştı ve bu yüzden ayrıldılar. Eşini kandırarak evliliğini dinamitlemek istiyorsa senin dediğini yapsın tabi.

canım bu yontem yanlıs ama etkılı benımdetanıdıgım boyle yaptı sonra esı 4ç bebegı ıstıyor bunun ıcın esını ıyı tanımakkgerekıyor nasıl tepkı verırı. ama erkekler bebk oldugunda kadınlardan daha mutlu oluyorlar ben yapılmalı demıyorum amayapanları soyluyorum
tabıkı yanlıs bır uyguama
bze dusunsek esımı korunuyorum dıe bızı kandırıo ve hamıle oluyoruz çok kotuuu

kadinlar ne kadar merakli cocuk dogurmaya, hayret bisey

bizde de istemeyen benim. her evlenenin cocuk dogurmasi gerekmiyor.. cocuk istemiyorum ben

aynen bizdede istemeyen benim..eşim hep aklıma sokmaya çalışır ama daha 8 aylık evliyiz..hele bira dursun bakem bi toplayalım kendimizi dimi..allah nasip ederse olur inşallah..

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim ama kandırarak hamile kalmak istemiyorum beni kesin boşar :D onunda istemsi lazım tabiki...Buarada anlayamadıgım bişey var ''debby'' arkadaşım sen çocuk yapma takıl öle hayatta ama bebek isteyenleride bu şekilde eleştirme bu senin sorunun sana çocuk yap dien yok zatenn Allah beeeeeeee

canım sanada hak veriyorum ama eşin haklı 22 yaşındamışsın daha çok gençsin biraz daha bekle bak bende 26 yaşında evlendim 28 yaşında doğum yaptım gerçi ben bebeğimi kaybettim bir dahada bebek sahibi olamıcam ama şunu dicem ben 28 eşim33 yaşında şuan bebeğimizi kaybedeli 3 ay olcak nerdeyse bence acele etme allah ne verirse hayırlısını versin sağlıklı olsunda bebişin ha şimdi ha sonra ne farkeder sabır canım sabır allah sana nasip etsin bebeğini kucağına almayı inşallah

Back
X