Anket ehliyetimiz var mı? aktif bir şekilde kullanıyor muyuz?

ehliyetiniz var mı? Trafik de aktif misiniz?

• diğer....

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    62
ehliyetim var yaklaşık 1 yıldır da aktif sürücüyüm.

Ehliyetim var araba kullanmayı cok seviyorum .allahım benim de arabam olsun diye dua etmekteyim su an:)

ehliyetim var üstüne bir de trafiğe çıkma korkum var =))
Yavaş yavaş yeniyorum korkumu bakalım neler olacak =)

2002den beri ehliyetim var,fakat Turkiye'de kullanmiyordum.Yurtdisindayim 2 senedir aktif kullaniciyim .Turkiyedeki ehliyetimi kullaniyordum,kullanim suresi doldugu halde..Gecen hafta sinava girmeye karar verdim.Yazili sinavi gectim,direksiyondan kaldim iyi mi :kedi:
Sasirdigim nokta adam trafik icin fazla telasli oldugumu soyledi ki gayet sakindim ve dedigim gibi 2 yildir da hemen hemen hergun cikiyorum.Buradaki arkadaslarimin soyledigi kadariyla ilk girisinde genelde vermiyorlarmis Çok üzgünüm çoook neyse artik ikincide alirim insallah

Ehiliyetimi Haziran 2008 de almistim aktif olarak kullaniyorum.
Daha bir ay öncesine kadar babamin arabasini kullaniyordum.
Bir ay önce babam bana ufak bir araba aldi. Cok daha kullanisli.
Park ederken daha rahatim

Hanimlar birsey sormak istiyorum.
Burda herkes diyor ki türkiyede bir bayan araba kullanamaz.
Benim sevdigim bile diyor ki buraya gelince senin araba kullanman zor olur.

Trafik gercekten o kadar kötümü?
Yani sizler nasil alistiniz yada korkmuyormusunuz?

Burada trafik kurallarina mecbur uyuyorsun. O yüzden kendimi daha güvende hissediyorum.
Ama türkiyede herkes kendi kurallarina göre araba kullaniyor : )

Evet maalesef Türkiye'de herkes kendi kurallarına göre araba kullanıyor... Siz de bir süre sonra alışacaksınız .. kim bilir belki kendi kurallarınızı oluşturacaksınız Zamanla alışıyor insan.. bir süre takip edersiniz, sonra da ha gayret bir cesaret trafiğe çıktınız mı iş tamam :) Fazla büyütmeyin gözünüzde...

Benim de uzun yıllardır ehliyetim var (15 yıl) Türkiye de özellikle İstanbul'da araba kullanmak gerçekten kolay değil... Alışıncaya kadar kan ter içinde kalıyorsunuz....

Trafikte cesaretim yok diyen arkadaşlara bir tavsiyem, mutlaka ehliyetlerini aldıktan sonra bir kaç pratikten sonra cesaretlerini toplayıp Yalnız başına trafiğe çıkmaları.... Başka türlü cesaret edip çıkamazsınız... Yanınızda kimse olmasın atın kendinizi trafiğe :) Şahsen benim yanımda biri olduğunda elim ayağıma dolaşırdı :) Böyle yenmiştim...

7 yıldır ehliyetım var 7 yıldır aktif olarak kullanıyorum...
otobus de kullanabilirim...;D

5 Ocak 2011 2 senem dolcak Allah nasip ederse, nerdeyse hergun yani hergun sayilmaz da, suruyorum cok sukur, kaza bela oldu ama ben yapmadim bana carptilar korktum ama ole cok fena bi sey degil cok sukur, kaza da atlatiyorum cogu gunler, millet manyak gibi onden bi gelip, sinyal vermeden cikmalari yok mu one birden, insani deli edio, herkes surmemi begeniyor cok sukur iyiyim yani !!!

Benim de var ama çok aktif değilim malesef. Umarım ilerleyen zamanlarda olacak

bnde ehliyet alalı 2 sene oldu..araba kullanmaya bayılıyorum resmen çok seviyorumm..
hobilerimin arasında ilk tercihimdir..
trafiğe filan çıkıyorum..uzun yolculuğumda olmuştur..
tabi arada bir arıza şöforler de çıkmıyo değil..
özellikle minibüs şöförleri taksiciler ve tırlar..bu arabalardan korkun..
bazen çok tehlikeli işler yapabiliolar.(müşteri alabilmek için)
bu zamana kdr kaza yapmadım hiç.çok dikkatli kullanırım..
hızı da çok severim =) ( iyi birşey değil ama kabul ediyorum )
bazen geceleri içkili şöförler çıkabiliyo hız yapabiliolar özellikle tem otoyolunda..
onlara çok dikkat edinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…