- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız. başımıza birşey geldiğinde paniklemeden önce üzerimize düşeni yapmalıyız.
kaza tutanağı ve fotoğraflamak çok önemli...
ben henüz tek başıma çıkmadım.. güvenemiyorum kendime.eyvahedigeldismile
10 yıllık ehliyetim var ....
8 aydır araba kullanmıyorum ...
ve artık bu benim fobim ,ve kesinlikle kullanmayı da düşünemiyorum...
şehir magandaları yüzünden kızım ve ben ölümden döndük olay esnasındaki ,
kıızmın o cümlesinden sonra( anne çok korkuyorum ) artık araba kullanamıyor,
hatta bindiğim yakınlarımın arabasında dahi geriliyor, panik ve ürkek kalıyorum ...
bende psikolojik bir sorun yarattığı aşikar ..
Aslında cesaretini bir toplasan daha direksiyondan kalkmazsın belki de benim gibi.
Ben çalışırken işe arabayla gidiyordum geçen sene. Sabah olsa da araba kullansam, akşam olsa da araba kullansam diye iple çekerdim. Hala daha öyleyim. Bir sebep olsa diye bakıyorum.
Bir de arabamız minicik. Oyuncak gibi. Belki de ondan bu kadar hoşuma gidiyor. kaydirigubbakcemile2
Bulunduğun yer de müsait sanırım, trafiğe daha rahat çıkabilirsin İstanbul'a göre.
İlk önce bildiğin kısa mesafeli yolları kullan mesela. Özellikle gece ya da sabahın ilk saatlerinde. Eşim beni öyle çalıştırmıştı.
Sonra artık tek başınasın dedi. İlk seferlerde ben de çok heyecanlandım ama dediğim gibi çok çabuk atlatırsın Allah'ın izniyle.
10 yıllık ehliyetim var ....
8 aydır araba kullanmıyorum ...
ve artık bu benim fobim ,ve kesinlikle kullanmayı da düşünemiyorum...
şehir magandaları yüzünden kızım ve ben ölümden döndük olay esnasındaki ,
kıızmın o cümlesinden sonra( anne çok korkuyorum ) artık araba kullanamıyor,
hatta bindiğim yakınlarımın arabasında dahi geriliyor, panik ve ürkek kalıyorum ...
bende psikolojik bir sorun yarattığı aşikar ..