- 19 Nisan 2009
- 1.071
- 705
-
- Konu Sahibi Piquania_Dedove_
bravo.peki başlarda sadece ev-iş şeklinde mi gidip geldiniz. Yani önce belli bir yolda daha sonra farklı yerlere mi gittiniz. Ben henüz tek başıma çıkamıyorum belli bir güzergahta gelip gidiyorum o nedenle sordum.Ehliyetimi 2005 te aldım sınavdan sonra direksiyona elim bile değmedi. 11 yıl cüzdanımda bekledi ehliyet. Bende çok korkuyordum trafikten eşim sürerken sürekli panik halinde olurdum azıcık hız yapsın yüreğim ağzıma gelirdi. Geçen ay kafaya koydum herkes sürüyor ben neden süremeyim ki dedim. Biraz birikmişim vardı bi miktarda çalıştığım şirketten para çektim kendime otomatik araba aldım. Eşim araba var ben öğretirim süremezsen boşuna almış olursun arabayı desede dinlemedim.
Arabayı aldık eşim 2 ay benimle git gel hemen vermem arabayı dedi. 2. hafta kendi başıma işe gelip gitmeye başladım
Biraz cesaret biraz da istek olunca insanın yapamayacağı hiç bir şey yok. Korkma sakın dikkatli olduktan sonra hiç birşey olmaz Allahın izniyle. Sakın yapamam, süremem ya kaza yaparsam diye düşünme. Ben bu işi yapıcam de cesaretli ol. Başarırsın inşallah
Darısı başıma valla.Cüzdanda kimlik niyetine duruyor ehliyet.Ehliyetimi 2005 te aldım sınavdan sonra direksiyona elim bile değmedi. 11 yıl cüzdanımda bekledi ehliyet. Bende çok korkuyordum trafikten eşim sürerken sürekli panik halinde olurdum azıcık hız yapsın yüreğim ağzıma gelirdi. Geçen ay kafaya koydum herkes sürüyor ben neden süremeyim ki dedim. Biraz birikmişim vardı bi miktarda çalıştığım şirketten para çektim kendime otomatik araba aldım. Eşim araba var ben öğretirim süremezsen boşuna almış olursun arabayı desede dinlemedim.
Arabayı aldık eşim 2 ay benimle git gel hemen vermem arabayı dedi. 2. hafta kendi başıma işe gelip gitmeye başladım
Biraz cesaret biraz da istek olunca insanın yapamayacağı hiç bir şey yok. Korkma sakın dikkatli olduktan sonra hiç birşey olmaz Allahın izniyle. Sakın yapamam, süremem ya kaza yaparsam diye düşünme. Ben bu işi yapıcam de cesaretli ol. Başarırsın inşallah
Merhabalar..10 yıldır ehliyetim var ama sınavdan sonra hiç trafiğe çıkmadım.Tekrar direksiyon dersi alıp araba kullanmak istiyorum.Fakat trafik korkum var yani yanımda biri sürerken dahi endişeliyim kaza olacak korkusu var.
Sizlere sorum şu; ehliyetinizi aldıktan ne kadar zaman sonra trafiğe çıktınız?
1 hafta mı 10 gün mü nedir? Haftaya dersleri alsam kaç güne aktif kullanırım?Ankarada yaşıyorum bu arada..Yapanlardan duymak isterim.Herkese teşekkürler..
bende ders almak istiyorum.Merhabalar..10 yıldır ehliyetim var ama sınavdan sonra hiç trafiğe çıkmadım.Tekrar direksiyon dersi alıp araba kullanmak istiyorum.Fakat trafik korkum var yani yanımda biri sürerken dahi endişeliyim kaza olacak korkusu var.
1 hafta mı 10 gün mü nedir? Haftaya dersleri alsam kaç güne aktif kullanırım?Ankarada yaşıyorum bu arada..Yapanlardan duymak isterim.Herkese teşekkürler..
Benim avantajim ilcede yasiyorum cok fazla trafik yok birde ufak yer oldugu icin heryer cok yakin :) isyerim 10 dakikalik mesafede. Aksamlari cikip 2 kere is yerimin guzergahinda suruyorduk. 2 kere gidip geliyordum yolu ezberledim artik. Ilk zamanlar sadece ise gidip geldim ama simdi her yere gidiyorum dar sokaklara bile giriyorim artik.bravo.peki başlarda sadece ev-iş şeklinde mi gidip geldiniz. Yani önce belli bir yolda daha sonra farklı yerlere mi gittiniz. Ben henüz tek başıma çıkamıyorum belli bir güzergahta gelip gidiyorum o nedenle sordum.
Ehliyeti almadan bikaç hafta önce yola çıkmıştım.Merhabalar..10 yıldır ehliyetim var ama sınavdan sonra hiç trafiğe çıkmadım.Tekrar direksiyon dersi alıp araba kullanmak istiyorum.Fakat trafik korkum var yani yanımda biri sürerken dahi endişeliyim kaza olacak korkusu var.
Başınız sağolsun.Ehliyeti 20 yasinda aldim, zaten kullanabiliyordum babamin arabasini ortaokuldan beri, ama babam vefat edince arabayi satmak zorunda kaldik,ben hic araba kullanamadim dolayisiyla
Kendi arabami aldigimda 24 yasindaydim. Alir almaz trafige ciktim
Amin,dostlar sagolsunBaşınız sağolsun.