- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
-
- Konu Sahibi Piquania_Dedove_
Merhabalar..10 yıldır ehliyetim var ama sınavdan sonra hiç trafiğe çıkmadım.Tekrar direksiyon dersi alıp araba kullanmak istiyorum.Fakat trafik korkum var yani yanımda biri sürerken dahi endişeliyim kaza olacak korkusu var.
Sizlere sorum şu; ehliyetinizi aldıktan ne kadar zaman sonra trafiğe çıktınız?
1 hafta mı 10 gün mü nedir? Haftaya dersleri alsam kaç güne aktif kullanırım?Ankarada yaşıyorum bu arada..Yapanlardan duymak isterim.Herkese teşekkürler..
Merhabalar..10 yıldır ehliyetim var ama sınavdan sonra hiç trafiğe çıkmadım.Tekrar direksiyon dersi alıp araba kullanmak istiyorum.Fakat trafik korkum var yani yanımda biri sürerken dahi endişeliyim kaza olacak korkusu var.
1 hafta mı 10 gün mü nedir? Haftaya dersleri alsam kaç güne aktif kullanırım?Ankarada yaşıyorum bu arada..Yapanlardan duymak isterim.Herkese teşekkürler..
Ehliyet aldıktan 2 sene sonra kullanmaya basladm. Öncesinde 1 2 hafta eşimle çalıştık trafiğe beraber çıktık. Sonra ben tek çıkmaya başladım park ederken toplam şu an 3 kez kaza yaptım. Mesela arabayi sürttum bi taksinin aynasini kırdım falan :) boşuna korkma canım olucak kaza yani tecrübe yok sonuçta sürerken değil de park ederken daha olucak :) tecrubesizlik işte :)Merhabalar..10 yıldır ehliyetim var ama sınavdan sonra hiç trafiğe çıkmadım.Tekrar direksiyon dersi alıp araba kullanmak istiyorum.Fakat trafik korkum var yani yanımda biri sürerken dahi endişeliyim kaza olacak korkusu var.
2007de ehliyeti alıp, 2013te arabamı alınca 1 ders aldım ve trafiğe çıktım. Ankaralıyım. Soğukkanlı değilsen yoğun saatlerde trafiğe çıkmamanı tavsiye ederim. Çünkü sokaklar hayvan kaynıyo.