geçmiş tarihe fatura kesilmez.
bundan sonraki ödemeler için en azından sorabilirsin. bu zıtlaşmak değildir.
benim eşim aslında kafa göz dalmak istiyor. ancak kursla henüz organik bağım devam ettiği için
sadece aba altından sopa gösteriyor
ben senin eşinin kafadanım:) eşim biraz yumuşak yüzlü ve yumuşak sözlü. onlar sana bu kadar stres yaptırınca tepeden bakınca nasılsa bırakacaklarını da anlamışssın kapıyı çarpıp ağzına geleni de söyleyip inemedin mi arabadan? dedim. dediğin gibi bizim organik bağımız da devam ediyor daha kursla. o daha sınava girecek, ben de sertifikamı almaya gideceğim. ama ben olaydım kendimi tutamaz ağzıma geleni söylerdim.
Allah bu konuda eşleri ne güzel dengeliyor
bi de şöyle bi gerçek var; hakikaten deli deliyi görünce sopasını saklıyor.
şu işimizi bi aşıralım da, yakamızı şunlardan kurtaralım inş..
Dun daha once calistigim aracla sinava girdim. Cok gergin ve stresliydim ama sukurler olsun sinavim guzel gecti. Hamdolsun atlattik..
amber , esinin sinavi nasil gecti?
Yine sıfırcı baska bir komisyona denk gelmis:) ama davranışları falan cok iyiydi rahatlaticiydi o yuzden hata yapmadim hic dedi. Sohbet Muhabbet etmisler hatta birisi esimin calistigi bölümün takipli hastasi cikmis falan felan:) sonuç olarak gecti cok şükür. Simdi sertifikalari bekliyoruz:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi gözümüz aydın o zaman
ben de bu işte yeniyim. başvurumu yaptım ehliyeti haftaya alıcam.merhaba arkadaşlar umarım bu mesajı görürsünüz. ben kursta dizel arabayı çok iyi öğrendim ama bizim araba benzinli. sinirli babamla yola çıkınca kan kusuyorum ama %30luk bi açığım var, heyecanımı falan atmam gerek sınava kadar... zaten heyecansız olursam, parkı doğru becerirsem, sinyallere ve şerit değiştirmeye dikkat edersem geçicem ama bizim arabayı kullanamiycam yani... zaten bu benzinliyle dizelin farklarını da internetten öğrendim, hoca söylememişti... bizim arabadan başkasını kullanma şansım yok, arabaların bu kadar fark ettiğini bilmek de çok can sıkıcı... otomatik ve düz vites arasında bile bu kadar fark varken...
zaten ben anlamadım neden yıl 2014 olmuş hala düz vitesle uğraşıyoruz... otomatik daha teknolojik, neden onu öğrenmiyoruz? kaldırılsın bu manuel arabalar! ben arabayı kaldırmayı dizelde öğrendim, benzinlide becereceğimi hiiiç sanmıyorum çünkü benzinli çok daha zor... önce kolayını öğrenmek kötü oluyor...!
yine de aramızda şoförler vardır diye anlatayım: dizelde ayağını biraz debriyajdan çekmen yeterli oluyor. benzinlininse mantığını çözemedim, sizden beklerim. ha bugün bir iki kere düz yolda kaldırdım ama yokuşta ölüm ölüm!!! dediğim gibi ehliyeti alıcam YÜKSEK İHTİMAL ama bu arabayı hiç süremiycem, ehliyetim yatıcak bi yerlerde... kimlik niyetine kullanırım artık.
Canım bende yaşadım. Kurs dedi ki biz yatırdık parasını bize vereceksiniz dedi. Muhtemelen sizinkşde öyledirkızlar bende ehliyet sınavına gireceğim fakat ücret yatırmada sorun var. internetten yatırayıım dedim ziraate ama adayın dönem borcu bulunmamaktadır diye bir uyarı alıyorum yaşayan var mı aynısını?
Bizim burda sınav haftaya. Bende korkuyorum. Ben sevdiceğimle çalşmıştım. Düz yolda giderken sorunum yok herşeyi çok rahat yapıyorum ama park etmemde sorun var kursla 2kere çalştım daha 2gündürde fırsatım olmuyobende çok heyecanlıyım yarın sınavım var ilk seferde geçebilir miyim ki çok zorlaştı diyolar
Benim bugün dersim vardı parktan bende korkuyorum ve ilk kalkışta heyecan yapar stop eder diye korkuyorum bugun hocaya parkı sordum çok dikkat ediyolar mı dedim o da siz park etmenin tekniğini bildiğinizi gösterirseniz çok üstüne düşmüyolar yani araba illa dümdüz park edilecek demiyorlar dedi ama bilmiyorumBizim burda sınav haftaya. Bende korkuyorum. Ben sevdiceğimle çalşmıştım. Düz yolda giderken sorunum yok herşeyi çok rahat yapıyorum ama park etmemde sorun var kursla 2kere çalştım daha 2gündürde fırsatım olmuyo
Banada dedi çizgi üzerinde durma dubaları geçme dedi. Dümdüz olmasıda direksiyonu hızlı çevirmekle alakalı. Ama bizim kursun arabasının direksiyonu çok sertBenim bugün dersim vardı parktan bende korkuyorum ve ilk kalkışta heyecan yapar stop eder diye korkuyorum bugun hocaya parkı sordum çok dikkat ediyolar mı dedim o da siz park etmenin tekniğini bildiğinizi gösterirseniz çok üstüne düşmüyolar yani araba illa dümdüz park edilecek demiyorlar dedi ama bilmiyorum
Hadi yaa oyle de zor olur park etmekBanada dedi çizgi üzerinde durma dubaları geçme dedi. Dümdüz olmasıda direksiyonu hızlı çevirmekle alakalı. Ama bizim kursun arabasının direksiyonu çok sert
Hafta sonu sevdicekle çalışayım önümde 5gün var hallederim die düşünğyorum :) zaten normalde hızımı ben ayarlıyorum. Vites değiştirme fren yapmada sorunum yok:)Hadi yaa oyle de zor olur park etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?