• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet snav

bi sürücü kursu sahibesi olaraktan kitaptaki soruların nerdeyse aynıları çıkıyo diyebilirim canım
bir de kursa devam etmesen de rica et sana derste dağıttıkları testlerden versin hocalar

http://www.oyasurucukursu.com.tr/ canım bu adreste dersleri ve geçmiş yılların sorularını da bulabilirsin:1hug:

ben de bugün başlıyorum kursa..direksiyon sınavından korkuyorum heyecan yapıyorum şimdiden çünkü daha önce araba kullanmadım mafoldumben

motor dersi korkutuyo beni sanki kendimi tamirci olucakmışımı gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
ayy bi bitseydi bu sınav derdi......

kıslar benim konumada cvp verin bende ehliyet almayı düşünüyorum şimdiden heyecan sardı beni. araba kullanmayıda bilmiyorum, bekarken çok az süreyle 3 kez abimin arabasını kullanmıştım ama çok heyecanlanmıştım:(

canım valla o kitapla çok ugrasma oku ama testlerine bakmasanda olur. onun yerine son 3 dönemin falan sorularını indir netten aynıları çıkıyor. ben motordan o şekilde 90 almıştım ve hepsinide verdim ilk seferinde. hatta iyi ezberledinmi sınavın en fazla 40 dakika suuruyor hadi allah kolaylık versin :hooray:

sero bende sınav kısmına ehliyette çıkan soru ve cvplar hakkında diye bir konu açtım o başlığa cvplarını bekliyorum, yeni üyelik aldığım için link verince kabul etmiyor mesajımı?

senin bana önerilerin nelerdir?

2009 yılındaki çıkan sorulara çalışmam yeterlimidir?

Back