Ehliyet sınavı kitapçığı koptu yardim lütfen

shine your way

çünkü ben köprülere şehir kurmam...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
957
602
Kızlar bilirsiniz ehliyet yazılı sınavı vardı bugün ben de girdim sinava
4 sayfa falandı ve sadece bir zımba vardı ortasinda son dakika son kez kontrol ederken zımba koptu ya
Ve duzeltemedim
Hocaya da söyleyemedim sınavı geçersiz sayar diye hemen içine koydum ayrılan sayfayı
Sınavım iyi geçti geçerim diye düşünürken başıma gelene bakin
Korkuyorum hoca farkederse toplarken birşey olur mu
Sınavım geçersiz sayılır mi biliyor musunuz

Sayfanın ikisinde de ismin yazıyor mu?
Ehliyet sınavında optik falan varsa hiçbirşey olmaz. Var mı bilmiyorum ama.

Sayfanın ikisinde de ismin yazıyor mu?
Ehliyet sınavında optik falan varsa hiçbirşey olmaz. Var mı bilmiyorum ama.
Evet var da şey yaziyordu kitapçıkta aday sınav kağıdına zarar verirse geçersiz sayılır diye o yüzden stres oldum
Sadece gözetmen farkedip bildirirse diye korkuyorum

Evet var da şey yaziyordu kitapçıkta aday sınav kağıdına zarar verirse geçersiz sayılır diye o yüzden stres oldum
Sadece gözetmen farkedip bildirirse diye korkuyorum
Yok canım birşey olmaz, zarar vermemişsin ki senin yaptığın bile belli olmaz yani. Gözetmen görürse de tekrar zımbalar bence

Bugün ehliyet sınavında gözetmendim.Soru kitapçıklarını yada cevap kağıtlarını biz yüzeysel kontrol ediyoruz. Yani kopmuş kitapçığı zımbalayamayız.Ama gözetmene söyleseniz iyi olurdu. Bu durumlarda tutanak tutarız. Yani şu kimlik numaralı öğrenci kazayla soru kitapçığını kopartmıştır diye.Yani çalma, sınıf dışına çıkartma amaçlı değildir anlamında. Böylece olayın salon görevlilerinin bilgisi dahilinde olduğu tespit edilmiş olur. Tahmin ediyorum sizin durumda sorun çıkmaz. Ama aklınızda bulunsun yinede

İlk defa başıma geldi korktum gözetmen sınavdan çıkarır diye
Optiği kitapçığın arasına koyun dediler optiği alırken koptugunu görürlerse diye korkuyorum
Aileme tekrar yük olmak istemem
Yani farkederlerse bile sınavım geçersiz sayılmaz degil mi korktum söylemeye

Cevap kağıdını arasına toplaması kolay olsun diye koyduruyoruz. Poşete sıra ile konulması gerekiyor. Poşete koyarken cevap kağıtlarını bir yere soru kitapçıklarını bir yere ayırıyoruz.sınavınız geçersiz olmaz korkmayın. İçiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…