• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet kursu

Valla bugüne kadar hiç araba kullanmadım, arabamız da yok zaten. Ben çok istekliyim yani gelecekte benim kötü bile olsa arabam olmak zorunda. Hiç de bilgim yok, çok masraflı olacak bu anlaşılan. E ben de ailemin bütçesiyle sınırlıyım, şimdi karşılayabileceklerse karşılayacaklar, yok çok pahalı derlerse ben işe girip kendi paramı kazanınca alacağım artık.

Geç olsun ama iyisi olsun. Ben de senin yaşlarındayken mezun olup arabamı alacak duruma gelince aldım ehliyetimi. arabam yoksa ehliyetin ne anlamı var ki dimi ama?

[QUOTE="Sephoraa, post: 47088848, member: kullanmadki mümkün. Bi de diğer kurslardan gerçekten haberim yok. 2008 yılında bu dediğim yerden özel ders aldım ben, sonrasında önüme geleni buraya gönderdim. Çünkü cidden araba kullanmayı bilmeden ehliyet alan kuşaktanım ben. Bu herifler öğretiyor.

Kendi pistleri var. Karanlık ortam, yağmur, buzlu zemin simülasyonları yaratıyorlar, 100 km hızla giderken önüne şişme hayvan çıkartıyorlar falan. Ciddi anlamda her şartı deneyimleyip öğrenmiş bir şekilde çıkıyorsun o kurstan.

Bence olması gereken o, ben de hiç araba kullanmadım, nasıl olacak hiç bilmiyorum. Elde araba da yok, bugün alsam bile elimde trafiğe çıkacak araba yok. :KK70: Açıkçası bu durumda almak mı daha mantıklı yoksa araba alabilecek duruma gelince mi ehliyet almak daha mantıklı bilmiyorum ama öylesi için de kim bilir ne kadar beklemem gerekecek. Kafam karışık açıkçası. in vino veritas in vino veritas [/QUOTE]

Bi önceki mesajda da yazdım. Kullanacağın bir araba yoksa ortada ehliyet alma bence. Kullanmadıkça köreleceksin çünkü.

Geç olsun ama iyisi olsun. Ben de senin yaşlarındayken mezun olup arabamı alacak duruma gelince aldım ehliyetimi. arabam yoksa ehliyetin ne anlamı var ki dimi ama?

Bi anlamı yok işte, sıkıntı da bu. Ekonomik özgürlük olunca her şey oluyor tabi ama o ne zaman olacak belli değil. Unuturum yani ben onu ehliyeti şimdi alsam, arabayı beş sene sonra alsam, saçma bişey olacak.

Bi anlamı yok işte, sıkıntı da bu. Ekonomik özgürlük olunca her şey oluyor tabi ama o ne zaman olacak belli değil. Unuturum yani ben onu ehliyeti şimdi alsam, arabayı beş sene sonra alsam, saçma bişey olacak.

Yani. Hadi annenin babanın arabası olsa al ehliyetini arada arabayı kaçırırsın diyeceğim ama öyle bi imkan yoksa gereksiz olur bence.

Yani. Hadi annenin babanın arabası olsa al ehliyetini arada arabayı kaçırırsın diyeceğim ama öyle bi imkan yoksa gereksiz olur bence.

Bi mantığı yok evet, onlar bana hadi bi araştır deyince sevindim, gaza geldim falan ama düşününce bi anlamı yok. Bu yine onların suçu.
Belki de dandik bir yerden sürücü belgesini en azından alıp daha sonra araba alabileceğim zaman özel ders alıp o şekilde yapamaz mıyım peki? En azından belgeyi almış olurum, onu alayım dursun sonradan ben kendim istediğim yerden ders alıp yine trafiğe hazır olamaz mıyım? Ben çocuk olarak hep kendi yağımda kavruldum bugüne kadar, belki de bunu bari yapmaları lazım. (Biraz kızgınım bu aralar onlara)

Back
X