• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet kursları

system

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
167
1
96
39
Kocaeli
ehlyet kursu almak ısteyenlenler helede ılkokul mezunları son 3ay kaldı ehliyet almaya sonra vermıyeceklermıs ılkokul mezununa haberınız olsun kurslarda cok pahallı ben sahsen alamıcam gıbı almak ıstiyene duyrulur

ehlyet kursu almak ısteyenlenler helede ılkokul mezunları son 3ay kaldı ehliyet almaya sonra vermıyeceklermıs ılkokul mezununa haberınız olsun kurslarda cok pahallı ben sahsen alamıcam gıbı almak ıstiyene duyrulur

yok öle bişey bende duydum ama yeni sistem geliyomuş artık herkes alabilecekmiş. bedelli kalkıyo denilmişti zamanında ama halen bedelli askerlik var :))

eşim bugun arastırdı öyle söylemısler son 3 ay

evet cnm benimde bir arkadaşım gidiyor ama o sadece ölesine çıkmış bir söylenti henüz kesinleşmiş bişey yok merak etme her sene aynı sistemi çıkartıyolar :) rağbet çoğalsın die

evet cnm benimde bir arkadaşım gidiyor ama o sadece ölesine çıkmış bir söylenti henüz kesinleşmiş bişey yok merak etme her sene aynı sistemi çıkartıyolar :) rağbet çoğalsın die

inşallah suanda almam mümkün gözükmuyor

Yarın ehliyet sınavı var :) İnşallah geçerim...

Ben geçen yıl ehliyet kursuna giderken de vardı bu tarz söylentiler yanlış hatırlamıyorsam.Yani sürekli bu tarz söylentiler olduğundan ben yine kesin gözüyle bakamıyorum.Tabii maddi durumunuz nedir bilmiyorum ve bulunduğunuz şehre göre farklılıkta gösterir ancak ben geçen sene araştırdığımda bir çok kurs 480 dedi fiyat olarak ve hepsi düz 400 yapıyordu.Taksitle alabilirsiniz..Siz yeter ki sınavları geçin daha sonra ehliyeti alırsınız.Belli bir süreden sonra bir tek sağlık raporunuz yanıyor.Yani taksitle kursu halledip durum düzelince de ehliyeti peşin parayla hayırlısı ile alırsınız inşallah.​

Back