- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
Milli eğitime sınav randevunuz verilmeden önce kursa rica ederseniz yapabilirlerhepinize teşekkür ederim zaten bende teorigi gectim de direksiyonda takılıyorum biraz en ufak hatada bile indiriyorlar hemen üçüncü girişim olacakda o yuzden istedigim araçta sınava girebilme imkanim var mi acaba diye merak ettim
Onlar öyle derler başlarından savmışlarhocaya bir kere sordum istedigimiz araçta girebilirmiyiz sınava diye yok dedi bende o yüzden milli egitim belirliyor sanmıştım
Sınavın pazar günü olduğunu düşünürsek en gec çarşamba gunu verilmiş oluracaba milli egitime sinav randevusu nezaman gidiyor sinavdan kac gün önce
Yarısından çoğu bildiğin şeyler zaten yarısını kafadan yaparsın trafik ve çevre bilgisine iyi çalış derslere mutlaka git. Hepi topu 50 soru 35ini yaptınmı tamamdır yanlış doģruyuda götürmüyorArkadaslar ben 13 subat 2016'da sınavım var cokmu zor bana yardımcı olun daha 1.5 ay var cok stres yaptm internette sorular cozuyorum en fazla en fazla butun testlerden 10 yanlsım cıkıyor bide direksiyon nasıl girenler yardımcı olursa cok sevinirim simdiden teskurler
Sallıyorlar hiç bişeyi yok stajerliğin normal ehliyetten bi farkı yok bizim millet büyütleyi severYa zaten 7 subat derslerim var.gidicem benlik sıkıntı yokta cok korkuyorum kalanlari duydukca stajyerlikte umrumda degil zaten ama cok zorlasıcaklar diyorlar
Kurstakiler sinav yeri ve saatini soyluyorlar zaten bir de hocanin numarasini al gidince ararsin. Ben oyle yapmistimmerhabalar herkese,ehliyet sınavına saat kaçta ve hangi plakalı araçla girecegimizi kim belirliyor acaba kursdakiler mi yoksa milli eğitim mi kesin bilgisi olan varsa eger bilgi verebilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler.