başarılar dilerim öncelikle
ben sınav sabahı kur yerim evme ço yakındı uğramıştım sınava giderken bana orda bi tiyo verdiler motor sınavında bilemediğin soru olduğunda cevabı en uzun cevap şıkkını işartele dediler...tekrar altını çizerek söylüyorum cevabını bilemediğin motor sorusu için geçerli ben uyguladım ilk sınavımda kazandım
derslere katılman yararına olucaktır tabiki,özellikle motor derslerine katılmanda yarar var cnm,birebir parçaları görüyosun..geçmiş yıl soruların aynsı çıkıyor desem yeridir..stres yapma ilk sınavlarda verirsin direk..ben gecen sene aldım ilk sınavlarda gectim cok rahat..bol şans
Ben evraklarımı babamla yollamıştım.Kursun adresini bile hala bilmem.Çalıştığım için hiç gitmedim.Sınava 10 gün kala "Bari kursa gelmiyor, şu kitaba çalışsın" demişler, babamın eline 50-60 sayfalık bir test kitabı tutuşturmuşlar.2-3 gün yalandan baktım ve nerdeyse aynı sorular geldi.Çok ama çok kolaydı.
Direksiyon içinde beni gene kurstan arayıp "Bari direksiyon nedir ne değildir, canlı canlı gör" demişlerdi.2 saat araba çalışmıştım hocayla, ertesi günde sınava girdim ve onu da geçtim.
Yani strese değmez, benim gibi 2 gün kitaba bakarak, 2 saat araba kullanarak biri bile halletmişse, siz kursa giderek haydi haydi halledersiniz.
Kolay gelsin, kazasız belasız sürüşler.
selam kızlar benimde 20 ağustosta sınavım var çok heyecanlıyım kitabı çalışıyorum ama şu motora kafam basmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?