Ehliyet Alacağım Yazılı Sınavda Ne Sorarlar Tecrubeler Konussun

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
İyi akşamlar bayanlar..

20 agustosda yazılı ehliyet sınavım var eğitim 25 temmuzda başlıyor beni bir heyecan sardı. hiç takılmadan sınavlardan geçmek istiyorum.. Daha önce sınava girmiş olanlar bu konuda beni aydınlatırlarsa çok mutlu olurum.. şimdiye kadar hiç direksiyon başına geçmedim dersleri kaçırmamayı planlıyorum bu yüzden.. Duyduklarıma göre geçmiş ddönem sorularını soruyorlarmış hep..
sizce nasıl çalışmalıyım?
neler sorarlar genel olarak?
nelere ağırlık vermem lazım?

çoğu insan çıkmış soruları çöz diyor çıkan sorulara bakarsan eğer hep birbirine benziyo dikkat edersen aynısını soruyolar demiyorum

sen o çıkan soruların mantığını kavramaya çalış eminim geçersin

kursta derslere arasıra girer ve geçmiş yıllarda çıkan sorulara bak.

bazı sorular tıpa tıp aynı oluyor zaten soruların çoğu birbirine benziyor.

pekii teşekkür ederim..
derslerin tamamına katılmayı düşünüyorum
evde oturup sıkılmaktansa biraz değişiklik olur :))

derslere katılman yararına olucaktır tabiki,özellikle motor derslerine katılmanda yarar var cnm,birebir parçaları görüyosun..geçmiş yıl soruların aynsı çıkıyor desem yeridir..stres yapma ilk sınavlarda verirsin direk..ben gecen sene aldım ilk sınavlarda gectim cok rahat..bol şans

bol bol test çöz.genellikle kursun verdiği kitaptaki sorulardan soruyolar.tekerlekler ve motorun parçalarına iyi çalış derim.mesela şekil verip bu nedir diye soru çıkabiliyor

Son düzenleme:
başarılar dilerim öncelikle

ben sınav sabahı kur yerim evme ço yakındı uğramıştım sınava giderken bana orda bi tiyo verdiler motor sınavında bilemediğin soru olduğunda cevabı en uzun cevap şıkkını işartele dediler...tekrar altını çizerek söylüyorum cevabını bilemediğin motor sorusu için geçerli ben uyguladım ilk sınavımda kazandım

he yanlız çok çalıştım bu yukarda yazdığım metodu sadece iki üç soru için uyguladım çok şükür kontrol ettiğimdede iki sorumu düzeltiim

zaten tio songün sölenmişti :)))

Son düzenleme:
çıkmış soruları bol bol çözün işi şansa bırakmayın fazla hafife almayın çokta stres yapmayın
sorulara bilerek emin olarak cevaplayın ki sonradan üzülmeyin herkese başarılar

Çok iyi eğer benm gittiğim kursta da aynu tioyu verirlerse soru kaçırmam bu şekilde
teşekkür ederim

ben şimdiye kadar direksiyon başına geçmemiştim bu yaz benm için hızlı geçecek belli ki hem sınava çalışacağım bir yandan da direksiyon çalıştıracak evdekiler..
kitapdaki sorulara bakım konuları okumadan cevaplayabiliyorum ama yine de işimi şansa bırakmayacağım tek seferde alıp kurtulmak istiyorum :)

Ben evraklarımı babamla yollamıştım.Kursun adresini bile hala bilmem.Çalıştığım için hiç gitmedim.Sınava 10 gün kala "Bari kursa gelmiyor, şu kitaba çalışsın" demişler, babamın eline 50-60 sayfalık bir test kitabı tutuşturmuşlar.2-3 gün yalandan baktım ve nerdeyse aynı sorular geldi.Çok ama çok kolaydı.
Direksiyon içinde beni gene kurstan arayıp "Bari direksiyon nedir ne değildir, canlı canlı gör" demişlerdi.2 saat araba çalışmıştım hocayla, ertesi günde sınava girdim ve onu da geçtim.
Yani strese değmez, benim gibi 2 gün kitaba bakarak, 2 saat araba kullanarak biri bile halletmişse, siz kursa giderek haydi haydi halledersiniz.
Kolay gelsin, kazasız belasız sürüşler.

helal olsun valla

selam kızlar benimde 20 ağustosta sınavım var çok heyecanlıyım kitabı çalışıyorum ama şu motora kafam basmıyor

selam kızlar benimde 20 ağustosta sınavım var çok heyecanlıyım kitabı çalışıyorum ama şu motora kafam basmıyor

aynen canım bende giricem çok da az kaldı derslere gittim ne olur ne olmaz diyerek derslere katıldıysan halledersin yani ben öyle umud ediyorum :18: inş. tek seferde alırız

ehliyet sınav kitapçığı var oradaki soruları çalışman yeterli oluyor cnm merak etme tek motorda zorlanabilirsin ondada anlatılan konular zaten.

bu sınav yeri ne zaman belli olcak? 1 hafta kaldı sınava hala belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…