Egzama gercekten bir illet ve kesin cozumu neredeyse yok malesef. Benim de ellerimde vardi. Gittikce de yayiliyordu. Ayni sekilde dayimin 4 yasindaki kizinda da vardi dirsek icinde tam. Cocuk kasidikca daha da yayiliyordu. Benim halimden kat kat kotuydu garibim. Onlar sans eseri (sanirim gokceadaydi emin degilim) bir eczanede bir krem bulmuslar. Eczacinin kendi yapimi, bitkisel, testlerden gecmis. Bakanlik onayli. Her seyi denedikleri ve sonuc alamadiklari icin de denemisler. Krem gecirmis kuzenimin egzamasini. Dayim ayni kremden bana da gonderdi sag olsun. Benim egzamam da gecti. Tabi ki arada stresle, sabun deterjan ikilisiyle vs tekrarliyor, ama kremi surunce rahatlatiyorum. Kremin internet sitesinde satışi var. Ozelden yazabilirim isterseniz. Temin ederseniz ufak bir bolgede deneyin once tabii herhangi bir sorun olmamasi icin.
Kortizonlu kremler malesef hicbir ise yaramiyor. Bebeginize de faydadan cok zarari oluyordur.
Kiyafetlerini, tenine temas edecek seyleri deterjanla yikamayin. Veya sirkeyle durulatin yikadiktan sonra. Miniginize cok gecmis olsun. Umarim sifa kaynagi bulursunuz.