- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
- Konu Sahibi maydanozsuyu
Özelden yazamıyorum profiliniz gizli sanırımKremi bana yazar mısınız özelden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden yazamıyorum profiliniz gizli sanırımKremi bana yazar mısınız özelden?
En fazla 5 gün kullanabilirsiniz dedi doktor ve kullandık.Bu arada egzama nemlendiricilerle geçmez maalesef, kortizonlu kremlerle geçer ancak. Çok yoğun olmayan, bebeklere uygun dozla kremler mutlaka vardır, ilaç sektörü bizden daha akıllı illaki yapmışlardır :))
Ağrıdayız.Oğluma teşhis koyulduğunda 2 yaşında yoktu. Kan ve cilt testleri yapıldı. Doktorumuz bu dalda uzmanlaşmış bir doktordu. Hangi ildesiniz araştırma hastanesi yok mu? Araştırma hastanelerinde vardır diye tahmin ediyorum.
fito krem kullandık.Hindistan cevizi yağı önerebilirim.Oğlumda da var aynı sıkıntılar.Tamamen geçirmiyor ama en azından şikayetleri azalıyor. Kışın azar bir de bu rahatsızlık maalesef. Bol bol nemlendirmeniz lazım cildini.Fito kremi de kullanıyorum.Çok çok geçmiş olsun.
Bize de onunla aynı içeriğe sahip hipokort verildi.Benim çocuğumda da vardı bir dönem yüzünün bazı bölümlerinde.
Biz Advantan M losyon diye bir krem kullandık günün belirli saatlerinde akabinde geçti. Hiç bir sıkıntı yaşamadık.
Tabi siz doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın ama danışabilirsiniz.
En fazla 5 gün kullanabilirsiniz dedi doktor ve kullandık.
Hiçbir işe yaramadı.
Kremin ismini burayada yazsanız keşke. Yıllardır geçmeyen, ara ara şiddetlenen egzamam var hiç bir şey kar etmedi, dut suyuda etkili olmadı bende, bu kadar etkili bir krem hiç duymadım.. Bu dertten muzdarip olan herkes faydalanır.
İlacın ismi nedir?
Hanımlar.
5 sylık miniğim çok fena bu ara.
Egzeması var ve tüm vücuda yayıldı neredeyse.
Omuzlar göbek bel ense yüz...
Kaşınmaktan çocuk sinir krizi geçiriyor bildiğiniz.
Alerjik bir durum.
Neyse alerjisi var belli değil.
Süt sür ürünleri kesin dendi.
Zaten alerjik mama ile devam ediyoruz.
Şimdi sıkıntı şu laneyçt şey huzur vermiyor
Bu egzema nasıl hafifler.
En azından kaşıntı.
3 doktor gezdik 3 ğçüde hergün ışık duş sonrası bolca nemlendirme önerdi bir de kaşıntı şurubu.
Yok bir işe yaramıyor.
Kortizonlu krem verdi cildiye çocuk doktoru gördü ikisi de kullanmayın olmaz dedi. Böbrek üstü bezleri e hasar verir dedi.
Kaşıntıyı alacak bi nemlendirici var mı?
Şu an kullandığımız nemlendirici herkesçe beğeniliyor aslında ama artık yetersiz kaldı.
Bi doktor vazalin önerdi.
Ne yapsak biz?
Var mı bitkşsel bi yolu yorda mı?
Aynen benimkiler de sizinki gibi çatlayıp yarıklar oluşup kanıyordu çok sıkıntı çektim özellikle avuç iclerim kuruluktan geriliyordu. Uzun zamandır bu kadar şiddetli değil ama hala var ellerimde. Şimdi ayağımda oluşmaya başladı.Burada isim vermek reklam yapmak gibi mi olur bilemedigimden yazmamistim. Kremin ismi hasasin. Ben gercekten cok bunaldigim bir donemde kullandim. Tasinma donemi gecirmistik. Ellerim kolilerden su sabundan mahvolmustu. Artik domates bile kesemez hale gelmistim. Yarık yarıktı cunku parmaklarim yaniyordu. Arada kaniyordu. Kac doktora gittim. Verdikleri hep kortizonlu kremler oldu. Ve paketli gida tuketme, sabuna tozlu yerlere dokunma vs dendi. Verilen kremlerden hicbir fayda gormedim. En son dayim bu kremi gonderdi bana sagolsun. Arastirmadim bile kullanmadan once inanin, o kadar bikmistim artik. Daha kotu olamaz dedim kullandim. Bir hafta on gun icerisinde gecirdi.
Ben de dut suyu denedim daha oncesinde bu arada. Ve yulafin cim halinin cayi dendi. Onu bile buldum ictim. Kar etmedi bana hicbiri.
Egzamanin sulu ve kuru seklinde iki cesidi var diye biliyorum. Benimki kuru olandi. Kuzenimdeki sulu olandi. Su, iltihap topluyordu cocugun yarasi surekli. Kolunu gazli bezle sariyorlardi kasimasin daha cok mikrop kapmasin diye. Onunkini de iki hafta icerisinde gecirmis.
İnternet sitesi hasasin.com. İnstagramda da sayfasi var gordugum kadariyla. Simdi sizin konunuzdan sonra ilk kez girdim ben sitesine. Bebeklere ozel olani da varmis. Onu deneyebilirsiniz. İnsallah size de fayda saglar.
Benim fiyatindan falan da haberim yoktu hic, simdi ogrendim. Fiyati da gayet makulmus bence cogu kremle kiyaslayinca. Benim ellerim iyilesti. Su an hic sıkıntım yok cok sukur. Cok yogun deterjana maruz kalmadigi muddetce de tekrarlamadi. Yuzumde vardi belirli noktalarda. Oralar da gecti. Sac losyonunu almayi dusunuyorum simdi. Sacimda da var cunku. Alirsaniz insallah gecer sizinki de. Krem epey yagli bir yapiya sahip. Ben sadece gece yatmadan suruyordum. Normalde gunde iki kez uygulaniyor sanirim.Aynen benimkiler de sizinki gibi çatlayıp yarıklar oluşup kanıyordu çok sıkıntı çektim özellikle avuç iclerim kuruluktan geriliyordu. Uzun zamandır bu kadar şiddetli değil ama hala var ellerimde. Şimdi ayağımda oluşmaya başladı.
Hemen bakicam siteye. Paylaştığiniz için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Evet fiyatı gerçekten uygunmuş önce eczaneye sorup yoksa netten sipariş vericem. Teşekkür ederim tekrarBenim fiyatindan falan da haberim yoktu hic, simdi ogrendim. Fiyati da gayet makulmus bence cogu kremle kiyaslayinca. Benim ellerim iyilesti. Su an hic sıkıntım yok cok sukur. Cok yogun deterjana maruz kalmadigi muddetce de tekrarlamadi. Yuzumde vardi belirli noktalarda. Oralar da gecti. Sac losyonunu almayi dusunuyorum simdi. Sacimda da var cunku. Alirsaniz insallah gecer sizinki de. Krem epey yagli bir yapiya sahip. Ben sadece gece yatmadan suruyordum. Normalde gunde iki kez uygulaniyor sanirim.
Rica ederim, cumlemizden
Corasatin mavi olanı kullanmistik biz doktorumuz önermişti bir ay çektik her tarafı kipkirmiziydi
İnşallah geçer bebeğinizin alerjisi biz bile dayanamıyoruz bazen
Aa gercekten mi cok sevindim memnun kalmanizaBu arada hassasin kremi yazan arkadaştan Allah razı olsun onun sayesinde ilk defa kortizon krem olmadan egzamaları iyileştirmeye başladık,tanısam gidip teşekkür edicem o kadar yani
Aa gercekten mi cok sevindim memnun kalmaniza
Keske daha cok bilinse doktorlar tarafindan. Minicik cocuklara bari kortizonlu krem verilmese ilac diye
Rica ederim ne demek cok sevindim gercekten iyilesmesine.Evet tekrar teşekkür ederim..
Bulunduğumuz şehirde bikaç eczanede varmış,aldık hemen.. Daha önce egzama çıkıp iyileşmiş yerlere de sürüyorum o bölgelerdeki cildi de güçlendirsin diye.
Bu arada tavsiye eden doktorlar da varmış internette bikaç yorumda denk geldim.