- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Kremin ismini burayada yazsanız keşke. Yıllardır geçmeyen, ara ara şiddetlenen egzamam var hiç bir şey kar etmedi, dut suyuda etkili olmadı bende, bu kadar etkili bir krem hiç duymadım.. Bu dertten muzdarip olan herkes faydalanır.Egzama gercekten bir illet ve kesin cozumu neredeyse yok malesef. Benim de ellerimde vardi. Gittikce de yayiliyordu. Ayni sekilde dayimin 4 yasindaki kizinda da vardi dirsek icinde tam. Cocuk kasidikca daha da yayiliyordu. Benim halimden kat kat kotuydu garibim. Onlar sans eseri (sanirim gokceadaydi emin degilim) bir eczanede bir krem bulmuslar. Eczacinin kendi yapimi, bitkisel, testlerden gecmis. Bakanlik onayli. Her seyi denedikleri ve sonuc alamadiklari icin de denemisler. Krem gecirmis kuzenimin egzamasini. Dayim ayni kremden bana da gonderdi sag olsun. Benim egzamam da gecti. Tabi ki arada stresle, sabun deterjan ikilisiyle vs tekrarliyor, ama kremi surunce rahatlatiyorum. Kremin internet sitesinde satışi var. Ozelden yazabilirim isterseniz. Temin ederseniz ufak bir bolgede deneyin once tabii herhangi bir sorun olmamasi icin.
Kortizonlu kremler malesef hicbir ise yaramiyor. Bebeginize de faydadan cok zarari oluyordur.
Kiyafetlerini, tenine temas edecek seyleri deterjanla yikamayin. Veya sirkeyle durulatin yikadiktan sonra. Miniginize cok gecmis olsun. Umarim sifa kaynagi bulursunuz.
Emmiyor.Deniz suyu,nemli iklim çok iyi geliyor. Deneme yanılma yöntemiyle tüm alerjen ürünleri çıkarın beslenmenizden. Abartmıyorum haşlanmış patates pirinç kabak filan yiyin bir süre. Sonra tek tek ekleyin beslenmenize ,alerjide yapılabilecek başka bişey yok. Makarna ,şehriye,baklagil kızartma özellikle çıkarın. Mesela patates haşlaması yapmaz patates kızartması yapar gibi. Zeytinyağı güvenlidir,turşu vs alerjiktir. Dört aydır savaşıyoruz epey kontrol altına aldık oğlumda
İlacın ismi nedir?Egzama gercekten bir illet ve kesin cozumu neredeyse yok malesef. Benim de ellerimde vardi. Gittikce de yayiliyordu. Ayni sekilde dayimin 4 yasindaki kizinda da vardi dirsek icinde tam. Cocuk kasidikca daha da yayiliyordu. Benim halimden kat kat kotuydu garibim. Onlar sans eseri (sanirim gokceadaydi emin degilim) bir eczanede bir krem bulmuslar. Eczacinin kendi yapimi, bitkisel, testlerden gecmis. Bakanlik onayli. Her seyi denedikleri ve sonuc alamadiklari icin de denemisler. Krem gecirmis kuzenimin egzamasini. Dayim ayni kremden bana da gonderdi sag olsun. Benim egzamam da gecti. Tabi ki arada stresle, sabun deterjan ikilisiyle vs tekrarliyor, ama kremi surunce rahatlatiyorum. Kremin internet sitesinde satışi var. Ozelden yazabilirim isterseniz. Temin ederseniz ufak bir bolgede deneyin once tabii herhangi bir sorun olmamasi icin.
Kortizonlu kremler malesef hicbir ise yaramiyor. Bebeginize de faydadan cok zarari oluyordur.
Kiyafetlerini, tenine temas edecek seyleri deterjanla yikamayin. Veya sirkeyle durulatin yikadiktan sonra. Miniginize cok gecmis olsun. Umarim sifa kaynagi bulursunuz.
Sağ olun bakayım hemen.Merhaba canim kıyamam kuzuma bak bizimde egzama belâmız vardı bir sürü krem denedim en sonunda buldum çareyi sildi artı tüm egzamayi . Aveeno baby egzama kremi . Sakin boşu boşuna kortizonlu kremleri kullanma
Emmiyor.
Diyete gerek yok.
Maalesef kuru bir iklşmdeyiz hatta çöl iklimi.evede nem cihazı çalışıyor
Benim bebeğimin de süt ürünleri alerjisi vardı ama ben neye alerjisi var bulana kadar bebeğimin yüzü mahvolmustu yaralarından sıvı akıyordu artık ben her gün bebeğimin yüzüne bakıp ağlayıp kahroluyordum. Neler neler denemedik evin nem oranını arttırdık, egzama hafifletici kremler losyonlar şampuanlar aldık olmadı. Çocuk doktorları kortizonlu krem veriyordu bebeğimin cildine hiç sürmedim o kremleri faydadan çok zararı var ve sorunu kökten çözücü değiller çünkü.
En sonunda bitkisel ürünlerden egzamaya özel krem yapan birisini buldum ve iyi ki diyorum iyi ki bulmuşum Allah karşıma çıkarmış o kisiyi. Neyin alerji yaptığını bulana kadar egzaması hep oluyordu çünkü, deneme yanılma döneminde hep kullandım kremi geceden sürdüm sabaha izi dahi kalmıyordu kızarıklığın şükür sonunda buldum ve diyet yaptım şimdi 13 aylık bebeğim ve alerjisi geçti çok şükür. Ne kadar canınız sıkılıyor üzülüyorsunuz çok iyi anlıyorum sizi Allah kolaylık versin.
Bize de yulaf unu dediler aynı şekilde.Günaşırı mısır nişastası katılmış suyla duş aldırıyordum ben,bebe küvetine iki üç kaşık nişasta. Sonra on dakika suda oynatıyordum onu. Şampuanlamak yok. Çıkınca tamponlayarak kurulayın ama sakın bastırmayın. Mısır nişastası nemi hapsettiğinden çok rahatlıyor. Alerji doktorumun tedavisi bu. Kocakarı ilacıymış geçmişte
Geçmiş olsun.Benim bebeğimin de süt ürünleri alerjisi vardı ama ben neye alerjisi var bulana kadar bebeğimin yüzü mahvolmustu yaralarından sıvı akıyordu artık ben her gün bebeğimin yüzüne bakıp ağlayıp kahroluyordum. Neler neler denemedik evin nem oranını arttırdık, egzama hafifletici kremler losyonlar şampuanlar aldık olmadı. Çocuk doktorları kortizonlu krem veriyordu bebeğimin cildine hiç sürmedim o kremleri faydadan çok zararı var ve sorunu kökten çözücü değiller çünkü.
En sonunda bitkisel ürünlerden egzamaya özel krem yapan birisini buldum ve iyi ki diyorum iyi ki bulmuşum Allah karşıma çıkarmış o kisiyi. Neyin alerji yaptığını bulana kadar egzaması hep oluyordu çünkü, deneme yanılma döneminde hep kullandım kremi geceden sürdüm sabaha izi dahi kalmıyordu kızarıklığın şükür sonunda buldum ve diyet yaptım şimdi 13 aylık bebeğim ve alerjisi geçti çok şükür. Ne kadar canınız sıkılıyor üzülüyorsunuz çok iyi anlıyorum sizi Allah kolaylık versin.
Aloe vera denemek istedim hatta bitkisinin almak istedim.Aloe vera jellerden denediniz mi acaba?İngiliz tuzu eritilmiş suyla bebeğinizi yıkayın. Tampon hareketlerle de arada bu sudan uygulayın. Zeytinyağını bir nemlendiriciyle karıştırın sürün. Allah şifa versin yavrunuza. Benim de yüzümde oluyordu egzama. Allah kolaylık versin
Bulunduğumuz ilde yok.Çocuk alerji uzmanına gösterin mutlaka. Alerjiyi içeriden kurutmak gerekli.
.Aloe vera denemek istedim hatta bitkisinin almak istedim.
Unutmuşum iyi hatırlattınız.
Zeytinyağı canını yakıyor...
Var tabi inşallah faydasini görürsünüz siz de özelden yazarımGeçmiş olsun.
Bu kişi ile irtibata geçebilir miyim peki?
İletişim bilgileri var mı?
Bulunduğumuz ilde yok.
Çevre illerde de yok.
Zaten 2 yakından önce yapılacak testler bir şey ifade etmiyor dediler alerjili yaşam derneğinde.
Ama önümüzdeki ay kanda alerjen testi istşycez çocuk doktorundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?