Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala ihtiyacınız varsa yazabilirim 5 sene önce saçım pul pul döküldü egzema enseme kadar indi iğrenç şekilde kaşındı şuan Allah'ma şükür kalmadı yara ama saçta kalmadı ya neyse :)
bende çok şükür egzamadan kurtuldum doktorların verdiği losyonlar,şampuanlar sadece azaltıyor,stresli zamanlarda yeniden başlıyor egzamalar.ben bi eczanenin kendi yaptıgı bitkisel krem sayesinde kurtuldum yıllardır tek egzama çıkmadı.
Ben de öğrenebilir miyim lütfenarkadsm da vardı allh sıfasnı versn zor bır durum bı doktra gtmstı bıseler vrdı aradan bı kac gn gecmdn duzlmıstı kndı gzmle grdm ıstrsenz adnı oqrenebılrm ılcn.
Mrb bn de öğrenebilir miyim şu kremi ? Nerde yaptırılmış? Siz kullandınız mi siz d etki etti mi ?Merhaba bendede egzama var yüzümde rica etsem hangi eczanede yaptırdığınızı söyleyebilirmisiniz özelden de mesaj attım size.
Bu ilacın içeriklerini ogrenebilir mi lütfen 9senedir tek çare bulamadım yardımcı olun lütfenbende çok şükür egzamadan kurtuldum doktorların verdiği losyonlar,şampuanlar sadece azaltıyor,stresli zamanlarda yeniden başlıyor egzamalar.ben bi eczanenin kendi yaptıgı bitkisel krem sayesinde kurtuldum yıllardır tek egzama çıkmadı.
Bende varmış. Varmış diyorum çünkü belirtisi yok sadece sikayetim saç dökülmesiydi. Bazi doktorlar egzama dedi bazisi egzama degil dedi. Kepek oluyor evet ama beyaz pul pul. Egzama diye baktigimda daha farkli seyler görüyorum benim o derece degil. Kaşıntı yok acı ağrı yok. Sivilcelenme yara falan yok. Görünürde hic bisey yok. Sadece saclarim dökülüyor dökülen saçlarıma baktigimda koklerine kepek yapismis sekilde oluyor bazıları. Islakken saclarim diplerde beyaz bi tortu oluyor krem gibi geliyor tirnagima. Bi de kum tanesi gibi sac diplerime yapismis seyler geliyordu elime onu tirnagimla almaya calistigimda sacimla birlikte geliyordu. O suan yok. Ama egzama hala varmis doktora yine gittim. Ne yaptıysam fayda etmedi şampuanlar losyonlar. Dunya para harcadim. Ama geçmedi. Sanki tetikleyen bisey var ve ben o seyi yaptığım muddetce gecmiyor gibi. Aklima bulundugum sehrin suyu geliyor çünkü buraya gelince dökülme sorunu yasamaya başladım.arkadaşlar allah rızası için egzamadan tamamen kurtulanınız varsa nasıl hangi maske ve ilaçla geçti yazın..
saçlı deriden bahsediyorum..
dökülme yapar mı nasıl azaltabilirim dökülmeyi yardımmmmm
Vichy dercos kullandim ben bi faydasi olmadi. Fazla abartilmis bi ürün bence. Ama digerini kullanmadim. pahaliymisarkadaşlar yoğun araştırmalarım sonucunda bu kepek ve egzamaya çok iyi geldiği söylenen bir şampuan duydum ama çok yerde satılmıyor sanırım. selsun blue adı duyan kullanan var mı ya da araştıran?
bir de vichy dercos a iyi diyorlar.