Egzamanın kesin çözümü !!!! mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum

ben dut kürünü ellerime iki üç gün arayla yapıyordum ama geçmedi. sadece yarayı kurutuyor. tamamen geçirmedi benimkini.
gerçekten bıktım egzamadan ve bu aralar herşeyden etkilenir oldu. eskiden sadece deterjandan falan yara oluyordu şimdi sabundan domatesten şeftaliden bile etkileniyor.

benim oğlumda ve kızımda vardı dut kürü ile geçti.birde 3 günde değil gün aşırı yapmalısın.kürü nasıl yaptığında önemli.

Son düzenleme:
kızlar egzama sedef mantar gibi rahatsızlıklarda bitkisel ürünler dışında bişey kullanmayın hala bu dertten muzdaripseniz yardımcı olabilirim ürünler garanti.tabi düzenli kullanımda..isteyene telefon veya mail adresimi verip iletişime geçebiliriz. çok geçmiş olsun.

bunlar egzaa ve kullanılan aleovera ürünlerle iyileştiler

Son düzenleme:
kızlar yaklaşık 7 yıl savaştım ben bu illetle gitmediğim doktor kalmadı verdiği kremler ilaçlar kısa süreli tedavide işe yarıyordu. 3 yıl önce Denizlide meşhur bi eczacı var oraya gittm ve bana ilaç yaptı düzenli kullandım ve tamamen geçti arada bir tekrarlıyor yine ama çok çok az.... olduğu dönemlerde head&shoulder ın egzama için sadece eczanelerde satılan bi şampuanı var onu kullanıyorum ve temizliyorum.

merhaba benim de ellerimde 10 yıldır egzema var bir türlü geçmiyor çevremde de ellerinde ne var diye soranlar olunca iyice sinir stres oluyorum bi de bu kişiler genelde beni fazla tanımayan iş yerinden kişiler olunca daha bir sinir oluyorsun kaç senelik arkadaşlarım sormaz bilirler çünkü ne çektiğimi ve kaç doktora gittiğimi bendeki egemanın azaldığı çok geç çıktıgı dönemler oldu bu aralar yine çok tekrarlıyor çok doktora gittim farklı kremler kullandım geçirmedi en son dermovate diye bi krem kullanıyorum o da kesin çözüm değil fakat en etkilisi o oldu şu anda yine kesik kesik oldu kaşınıyor ellerim dut kürünü denemek istiyorum kuru dut mu olcak manavdan taze dut mu şu aralar bulabilir miyim deneyen birisi varsa hangi soyleyebilir mi ?

bende denizlide yaşıyorum 28 yaşında ve 2 çocuk annesiyim ellerimde yıllardır var çok çekiyorum bu yüzden bana o eczanenin ismini verirmisin yeni üyeyim özelden msj atamadım lütfen bekliyorum

arkadaşlar bu dutlu olan çözüm işe yarıyor mu, burun kenarlarımda var benim, kırmızı kırmızı oluyor, gerçekten geçiyor mu, deneyenler ayrıntılı olarak yazsınlar lütfen

arkadaşlar bu dutlu olan çözüm işe yarıyor mu, burun kenarlarımda var benim, kırmızı kırmızı oluyor, gerçekten geçiyor mu, deneyenler ayrıntılı olarak yazsınlar lütfen

merhaba ben bir hafta denedim aslında onbeş gün denemek gerek sonra üşendim bu ara tekrar başlıcam benim ellerimde var egzema beyaz dut kurusu ellerimdeki egzemayı yumuşattı bir de benim açık parça parça yara oluyordu yani kesik gibi kesiklerin bir iki günde düzelmesini sağladı ellerimi rahatladı ama egzemalar yine oluyor geçmiyor rahatlatıyor olduğu dönemde daha çabuk geçmesini sağladı bu kürleri sadece bir defa yapın diyorlar ama bir hafta yaptığım için tekrar başlıcam
kürü de anlatayım bir avuç dut kurusunu kaynamaya başlamış suya attım yirmi dakika yarım saat fln kaynadılar yavaş yavaş kısık ateşte kaynattım sonra on -on beş dakika soğumasını bekledim elini yakmayacak şekilde sıcak olması gerek yine de fazla tutma soğuması için dutlarla birlikte kaynattığım suyu da bir kaba koyup ellerimi kabın içinde beklettim on dakika bekletin diyor kürde ben bazen daha uzun tutttum hem suyu hem dutları ellerimin üstüne sürdüm kabın içinde ama suyun sıcak olması gerek elini yakmayacak derecede sıcak olsun bir saat boyunca elini yıkama her gece bunu tekrar ettim bir hafta az da olsa bir rahatlama sağlıyor denemekte fayda var egzemanın çabuk toparlanmasını sağlıyor

çok teşekkür ederim paylaşımın için canım, denemeye karar verdim, sonuçta kaybedicek birşeyim yok, 15 gün uygulucam sonuçları paylaşırım

yalnız kürü açıklamasında 10 dakika kaynatın yazıyor benbiraz uzun tutmuşum

Kür:

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine bir avuç dolusu beyaz dut kurusu atınız ve altı dakika kısık ateşte ağzı kapalı olarak kaynatmaya devam ediniz. Altıncı dakikadan sonra ocaktan indiriniz, elinizi yakmayacak derecede sıcaklığa gelince egzamalı ellerinizi kabın içerisine koyunuz ve en az on dakika etki ettiriniz. Bir saat ellerinizi yıkamayınız. Bir saat sonra ellerinizi suyla durulayınız. Haftada üç kez, toplamda iki hafta bu uygulamayı tekrar ediniz. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir. Ellerinizi daldırdığınız kabın soğumamasına özen gösteriniz. Ellerinizi yakmayacak derecede (ılıktan sıcak) sıcak olmasına dikkat ediniz.

Eğer egzamanız ayaklarınızda veya el bileklerinizdeyse, hazırladığınız suyu kaşık veya kepçe yardımıyla egzamalı bölgenin üzerine on dakika boyunca dökünüz. Suyu egzamalı bölgelerin üzerine dökerken, yakmayacak derecede ılıktan daha sıcak olmasına dikkat ediniz. Kabın ılımamasına dikkat ediniz. Gerekirse tekrar ısıtınız.

Not: İlk on gün tamamlandığında iyileşme gözlenmediği takdirde ( fark edilmediği takdirde) kür sonlandırılır.
burda bu şekilde yazmış ben her gün uyguladım bi de benim baya artmıştı o sıra şimdi tekrar bir doktora gittim başka bir krem verdi onu sürüyorum dut kürü de etkilemesin diye yapamıyorum on gün sonra doktor tekrar bakcak ilacı bırakınca dutu kürünü uygularım tekrar süreklli on senedir bi şeyler deniyorum kullanmadığım ilaç kalmadı advantan dermovate celestoderm ürederm kaşıntı hapları daha adını hatırlamadığım bi sürü şimdi de belogent diye bi krem kullanıyorum bi de artık daha önce kullandığım ilaçlara karşı cildim bağışıklık kazandı en son dermovate kullanırkn ilaç hiç etki etmedi ya o sırada bu dut kürünü yaptım biraz rahatladım yeni krem belogenti kullanmadım daha once biraz iyi geldi gibi geçmiş olsun sana da belki sana daha iyi gelir geçirir

Merhaba arkadaslar bende egzamadan baya çektim ve galiba tamamen kurtulmanin bi yolunu buldum bu yuzden paylasmak istedim el ve ayaktaysa ona dut kuru iyi geliyomus ama benim ki vucutta cikanlara iyi geliyo bir tane beklazonun icine 5 adet clin ampulu kirin karistirin ve pamukla gunde 3 kere sorunlu yere uygulayin bu kurduktan sonra yine gunde 3 kere falan travacort surun kasinti icin tabi nemde onemli ben nem vermesi icinde kantaron yagi kullandim benim ve arkadasimin 4 gunde gecti ama bu arada hergun 1 cay kasigi toz zerdacal yiyin, enginarin kafasini surahinizin icine koyun suyunuzu ordan icin ve bi miktar kerevizi saplariyla ve sogani 5 dk kaynatin iliyinca icin biberiye ve adacayida iyi geliyo ama tansiyoni olanlar dikkat etsin biberiya cikariyo adacayi dusuruyo ona gore dikkat edilebilir burdaki aman karacigeri ve kani temizlemek egzamanin en buyuk dusmani kereviz ve enginar bu yuzden hergun duzenli sularini icmek yada tuketmek onemli bunlari yaptiniz takdirde egzamanin gececegini dusunuyorum

Benimde ellerimde egzama oluyordu gecen dr gittim ilaç yazdi fakat ellerimi normal bir sabunla yikamamami elile moisturuzing diye bir sabun önerdi kullanmaya başladıktan sonra ellerim hic kurumadi egzamam iyileşti bütün vücuda da kullanabiliyormusum çok güzel bir urun

Arkadaşlar kızım 3 yaşına geldi tekrarlamadı.Ayrıca gelinimizin yeğeni var 16 yaşında ondada 4 yıldır egzma vardı.Dut kurusu kürüyle geçti .Arkadaşlar bu kürü denemeden abuk subuk ilaçlarla zehirlemeyin vücudunuzu .Lütfen deneyin dua edersiniz inşaallah.

çok doğru söylüyorsun ilaçlar hem farklı hastalık çıkartıyor hemde kısa süreli tedavi oluyor. benimde eşimin ayaklarında egzama vardı 10 cm kadar büyük yaralar oluşuyordu kanıyordu sanra kabuk tutup kuruyordu bu kabuk çatlayıp yarayı dahada büyütüyordu çok uğraştık. iyileşmek için 1 hafta hastanede yattı kortizon iğneleri kullandı felaket kilo aldı o dönem iyileşiyor kısa süre sonra tekrarlıyordu. sonra bu dut kurusu kürünü uyguladık hatta ben sadece suyunu değil dutlarıda kullandım. suyun içinde beklerken dutlarla ayaklarını ovuyodum peeling etkisiyle yaraları daha çabuk dökülüyodu. bizim yaralarımız büyüktü 1 ay boyunca gün aşırı uyguladım. o şekilde geçti Allah'a şükürler olsun bir dahada tekrarlamadı 5 yıl kadar oldu. çevremde gördüklerime hep tavsiye ederim. Hatta bir kere minübüste bir adamın ellerinde gördüm ama ayıp olur belki yanlış anlar diye söyleyemedim içimde kaldı o belki o adamada şifa olcaktı. Allah herşeyin şifasını doğada vermiş lütfen hemen ilaçlara sarılmayalım arkadaşlar.

benim saçımda seboreik egzama var bende clear men mentollü ile çare buldum tavsiye ederim...

benim saçımda seboreik egzama var bende clear men mentollü ile çare buldum tavsiye ederim...

Aynen ben de clear cool sport la geçiriyorum.Yalnız saçım alışmasın diye sürekli kullanmıyorum.Sadece alevlenme zamanlarında kullanıyorum.

hmm bende arada sırada head&sholder mentol kullanıyorum dönüşümlü ama kulak içi burun kenarlarına çare bulamadım soyulma kaşınma tam gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…