Egzamanın kesin çözümü !!!! mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum

hmm bende arada sırada head&sholder mentol kullanıyorum dönüşümlü ama kulak içi burun kenarlarına çare bulamadım soyulma kaşınma tam gaz

Dut kürünü hazırladıktan sonra taneleriyle beraber brenderden geçirip maske yapmayı deneseniz burun kenarlarına. işe yarayabilir bence.. zararı olmaz sonuçta 1 hafta kadar gün aşırı deneyin faydası olmazsa bırakırsınız

Kızlar ,kızım 4 yaşını tamamladı.6 aylıkken atapik egzemaydı çok feci haldeydi dr lar kortizonlu ilacı dayayıp gönderiyordu.Dr arkadasım ve velim olan bayan bu ilaçlarin büyüme hormonlarına zarar verdigini söyledi bebeklik döneminde.Biz dut kurusu kürüyle şifa bulduk.3.5 yıldırda çıkmadı tekrar.Bebek sampuanı dışındada cildine hicbir sey kullanmiyorum.Size tavsiyem ilac kullanmadan bu kürü denemeniz.Fayda görürseniz duanız kafi :)

Kizlar benim de bi fikrim var. Deneme yanilma yoluyla buldum ama kesinlikle faydasini gordum. Ben de 1 bucuk yildir egzama dan muzdaripim. Benim ayaklarimda ve el avuc iclerimde var. Kasintili degil sulu. Sanki ayakkabi topugunuzu vurur da su toplar ya, onun minik minik hali avuc icimde vardi. Hindistan cevizi yagi surdum! Ve baya sonduler. Henuz 3 sefer surdum her gece suruyorum. Hem nemlendiriyor ellerim ve ayaklarim saglikli gorunuyor hem de henuz tamamen gecirmese de hepsi sonduler ve yuzde 80i kayboldu. Surmeye devam edicem. Ilgilenen olursa gelismeleri yazarim. Umarim faydali oldugum birileri olur.

İnce bağırsakta bakteri fazlalığı da buna sebep olabiliyor.Sibo diye araştırın .Özellikle yüzünde yanma hissi olanlar.Kendinizi bi gün aç bırakın ki bakteriler de beslenmesin yediğiniz şey çok az olsun ve çok çiğneyin rahatlama olursa sorununuz bakterilerdir

Egzama ve sedef için probolis ve arı sütünün faydalı olacağını okudum bir kaç yerde. Bende de bir buçuk ay önce dermatit diye bir rahatsızlık çıktı. 2 kere doktora gittim hap ve krem verdi ama hiçbir faydasını göremedim. Kaşıntıdan uyuyamıyorum. Bugün 7, 8 attara gittim bayağı bir şey aldım, dut kurusu da aldım, yarın başlayacağım. Faydasını görürüm inşallah.
Kizlar ben de ayni dertten muzdaribim gecen var mi rahatsizligi

arkadaşlar bendede 2 yıldır süregelen bacağımda egzama şikayetlerim vardı kaç tane dr a gittiysem ilaçlar kullanılınca hafifliyor bırakınca yine aynısıydı :KK43: ama bundan 2 ay önce nette gezerken ibrahim saraçoğlunun beyaz dut kurusu kürünü gördüm ve uyguladım.inanmazsınız 2 haftada geçtiler hemde nası yara olmuştular kaşımaktan onun içn şimdi sizinle paylaşmak istedim..Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun tavsiye ettiği kür:. Egzama kuru dut kürünü hazırlamak için kaynayan yarım litre suya 6-7 çorba kaşığı kuru dut (beyaz dut kurusu) atılmalı ve yaklaşık 10 dakika kaynatılmalıdır. Dut kürü cilde zarar vermeyecek sıcaklığa düşünce (kür mümkün olduğunca sıcak olmalıdır, ancak cilde zarar vermemelidir) egzamalı eller kürün içinde 10 dakika bekletilmelidir. Egzama diğer cilt bölgelerinde ise bu kür o bölgeye sürülmelidir. Daha sonra 1 saat boyunca eller (egzamalı bölge) yıkanmamalıdır. 1 saatlik süreç dolduktan sonra egzamalı bölge suyla durulanarak dut küründen temizlenmelidir. Bu kür haftada 3 defa uygulandığında sonuç vermektedir.sonuç alanlar yada deneyenler yazarsanız sevinirim..
Bende yaklaşık 10 sene önce bu egzama dan sıkıntılıyım banada bir teyzemiz incir sütünü tavsiye etmişti mucize gibiydi incirin yeni cıkarken meyvesinin kökündeki sütü sürmüştüm o kadar yaktık sanki elimin her yerine binlerce igne batırıyorlardı sanki yaklaşık 2 saat durdu yıkadım hala o ignelenme vardı veer sonuç mükemmel kurtuldum ve şimdi diger elimde cıktı incir zamanına daha cok var dut kurusun okumuştum hemen yapmalıyım

X