Çocuk Hastalıkları Egzamalı bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Haklisiniz bebek olunca insan teredduttede kaliyor ama cok caresizim tibbi ilavlardan hic sonuc alamiyorum cok sey kullandm bebegimin minicik bedenini oyle gormek cok zor . Pamuk gibi purussuz olmasi gerekirken oglum ayak parmaklarinda bile dokuntuler var. Kafasinda yaralar . Artik careyi kurlerde bitkisel evde yapilan biseylerde ariyorum . Tabikide test etmeden arastirmadan hic biseyi bebegime uygulamiyorum

Yapicam bunu deniycem bebegim icin tesekkur ederim canm allah razi olsun

Duş suyu sıcak olmasın, 5 dk geçmeyin. Banyo sonrası hemen nemlendirme yapın. Sabun çocuğu daha beter yapar. Deterjan olarak da sabun kullanmayın, alabiliyorsanız eğer bitkisel olsun mutlaka. Ben siveno kullanıyorum tarım kredi marketinde sayılıyor ve fiyatı uygun. Olabildiğince pamuklu ve ince giydirmeye çalışın. Kışın çok kalın kıyafetler, yünlü kazaklar falan çok azdırıyor. Egzamaları geçirmek için önce kortizonlu krem kullanın ve egzamayı baskılayın. Daha sonra sürekli nemlendirme. Gerekirse günde 1000 kere kremlemeniz gerek. Ama cildi kuruduğu an egzama yapar. Kızımı göseniz bütün vücudu kıpkırmızıydı. Büyüdükçe azaldı şimdi dönem dönem çok yoğun oluyor. Kaşıntısı çok fazlaysa eğer doktoruna danışıp kaşıntı önleyici allerset veya zaditen damla kullanabilirsiniz. Egzama maalesef ömür boyu bizimle.

Bende size birşey tavsiye edilen.
İnstegramda bir sabun satan yer var ben ordan sabun aldım ben elimdeki egzamayi o kurtardi.ozelden isterseniz yazarım.dogal içerikli bir sabun.benim ellerim artık kanıyordu catlaktan kasintidan en ünlü bulundugum şehirde dermatologa gittim verdiği hiçbir krem fayda etmedi.son çare burayı denemek istedim Allah bin kere razı olsun beni kurtardı bu sabun on gün içinde elimdeki farkı gördüm şimdi aylardir onu kullanıyorum elimi hep onla yıkıyorum eşimde onla banyo yapıyor saçını yıkıyor.sizde bebeğinizi yıkayın kafası çok rahatlar o puturlwr gider vuciduda rahatlar yavrunun yumuşak liflle sabunu şurup kopurtup yıkayın vücudunu. basinida yıkayın pırıl pril olur Allah'ım izniyle.tek.istegim.sizden dua edin ise yararsa bana .inan siradan bir sabun degil

Lutfen yazarsaniz cok memnun olurum

Tavsiyleriniz icin tesekkur ederim. Malesef asla gecmiyor ve kalitsal bi cozumu yok. Soylediklerinizi aynen uyguluyorum. Semptomlarini olabildigince azaltmaya calismak ugrasimiz. Sizede cok gecmis olsun

Kızımda da vardı. Eyüp Sabri tuncerin zeytinyağlı şampuanı kullanıyorum, dr onu önerdi,zeytinyağlı cildi kurutmaz dedi, cildi için bıttım sabunu. Hiç su da beklemiyorum 3 dk yıkayıp çıkarıyorum. Çıktıktan sonra egzemalı yerlere kantoron yağı kullanıyorum. Deterjan yumuşatıcı her şey yasak sabun tozu ve çift durulama yapıyorum . Nevresimleride dahil. Hafifledi egzeması. Kafasındaki dirseklerdeki kayboldu.

Yapicam bunu deniycem bebegim icin tesekkur ederim canm allah razi olsun
benim kızımda da benzer sıkıntılar var yaşına göre alerjik değerleri çok yüksek çıktı. bize de egzama dendi doktorumuz biodermanın abc serisi var penguenli onun şampuanı ve vücut losyonunu önerdi geçirdi kızımın egzamasını. yorumlarını okuyabilirsiniz. johnsons baby nivea vs en çok kurutan markalarmış uzak durun

Benim bir arkadasimin bebeginin butun vucudu yara icindeydi egzama sebebiyle. Sacli derisi sulu yara kapliydi, saclari yaraya yapismisti, goruntu cok kotuydu. Ona baska bir egzamali bebek annesi bir eczaci tavsiye etmis. Emziren anne icin bitki cayi, perhiz, bebek icin galiba sadece kendi yaptigi sabunu veriyormus. Onun bebegi tamamen iyilesmis bu sekilde. Arkadasim da her yolu tuketmisti, bir de bunu denemek istedi. Ve bebegi tamamen iyilesti sukurler olsun. Benim bebegim de alerjikti, egzama donem donem olurdu. Ben de iletisime gectim bu eczaciyla ama bende ise yaramayacagini, sadece yogun egzamali bebeklerde sonuc verdigini soyledi. Urun satmaya calismamasi ayrica guven olusturdu bende. Ilgilenirseniz link birakiyorum. Sonuc alirsaniz ya da almazsaniz buradan da yazin ki sizin gibi zor durumda olan anneler icin yol gosterici olsun.

Rabbim şifa versin. Bepanthol sensiderm kremi denediniz mi

merhaba bende kendimi bildim bileli alerjik bünyeye sahip bir insanım genetik olduğu içinde babamda da var. Kafamda asla geçmeyen egzamalar vardı iltihaplı kokulu ne kullandıysamda fayda etmedi özel şampuanlar kremler asla işe yaramadı. En son marketten tesadüfen aldığım bir şampuan geçirdi bebek için uygun olur mu hiç bir fikrim yok. Head&Shoulders ın mentollü şampuanı şaka gibi ama geçiriyor. Şampuanımı değiştirip başka şampuan kullandığımda egzama yeniden hortluyor ama bu şampuanı kullandığım sürece asla kafamda çıkmıyor. Dediğim gibi bebek olduğu için bu şampuanı kullanabilir misiniz bilmiyorum çünkü çok ciddi mentol kokusu oluyor kafa derisi bildiğiniz ferahlıyor

hatta internette araştırın böyle egzamasına iyi gelen bir sürü insan var vücudunda felanda kullanan kişiler var

Tesekkur ederim . Rabbim sifa versin Bizimkide dededen genetik benim oglumunda kafasinda daha yogun yaraya dondu dediginiz gibi iltihapli dokunamiyoruz bile . Onerdiginiz sampuan bebek icin uygunmu arastiririm saolun yardimci oldunuz icin

Tesekkur ederim . Rabbim sifa versin Bizimkide dededen genetik benim oglumunda kafasinda daha yogun yaraya dondu dediginiz gibi iltihapli dokunamiyoruz bile . Onerdiginiz sampuan bebek icin uygunmu arastiririm saolun yardimci oldunuz icin
İnşallah uygundur çünkü geçireceğinden çok eminim 2. Yıkamada nerdeyse yarısından çoğu gidiyor kafadaki yaraların. Benim artık sulu kabuk bağlayan kokan iltihaplı bir yara olmuştu çok şükür geçti gitti artık bi sorun yaşamıyorum. Rabbim bebeğinize şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…