- 22 Ağustos 2022
- 167
- -235
- 11
- Konu Sahibi Nurpoyraz55
-
Haklisiniz bebek olunca insan teredduttede kaliyor ama cok caresizim tibbi ilavlardan hic sonuc alamiyorum cok sey kullandm bebegimin minicik bedenini oyle gormek cok zor . Pamuk gibi purussuz olmasi gerekirken oglum ayak parmaklarinda bile dokuntuler var. Kafasinda yaralar . Artik careyi kurlerde bitkisel evde yapilan biseylerde ariyorum . Tabikide test etmeden arastirmadan hic biseyi bebegime uygulamiyorumGeçmiş olsun öncelikle. Bebek olunca öneri kısmı daha sıkıntılı bence. İyi niyetli olarak önerilen bir yağ/ilaç vs durumu daha da kötü bir noktaya getirebilir diye düşünüyorum. Tek tavsiyem, mümkünse temiz içerikli ürünler tercih edin bebeğinize kullandığınız her şeyde. İnstagram'da temiz içerikli ürün incelemeleri yapan sayfalar var. Bir de paketli ürünlerden uzak durmakta, egzama olmasa dahi çok fayda var.
Yapicam bunu deniycem bebegim icin tesekkur ederim canm allah razi olsunDua et canım, bildin duaları oku arpa yada buğdayla okurken egzmali yerlerine deydir arpayi okuduktan sonra bitti zaman o buğdaylari çakmakla yak iki ucunuda niyet et geçmesi için ama inanarak yap , bunu aslında elli hep yapan kadınlar var yapiyor da ama sende dene önemli olan niyet belki gecerhatta günleri var 3 gün yapılıyor. 3 çarşambamiydi persembeymiydi tam hatırlamıyorum, yarın öğrenince günü nu yazarim
Sırtında ve göğsünde vardı.Belli bolgelerdemi vardi ? Benim bebegimin sac dipleri dokuluor hatta yaraya donuyor. Ve butun vucudunda var ben yzunden tutunda ayak parmak uclarina kadar nemlendiriyorum. Oglum heryeri catliyor ve kuruyor
Lutfen yazarsaniz cok memnun olurumBende size birşey tavsiye edilen.
İnstegramda bir sabun satan yer var ben ordan sabun aldım ben elimdeki egzamayi o kurtardi.ozelden isterseniz yazarım.dogal içerikli bir sabun.benim ellerim artık kanıyordu catlaktan kasintidan en ünlü bulundugum şehirde dermatologa gittim verdiği hiçbir krem fayda etmedi.son çare burayı denemek istedim Allah bin kere razı olsun beni kurtardı bu sabun on gün içinde elimdeki farkı gördüm şimdi aylardir onu kullanıyorum elimi hep onla yıkıyorum eşimde onla banyo yapıyor saçını yıkıyor.sizde bebeğinizi yıkayın kafası çok rahatlar o puturlwr gider vuciduda rahatlar yavrunun yumuşak liflle sabunu şurup kopurtup yıkayın vücudunu. basinida yıkayın pırıl pril olur Allah'ım izniyle.tek.istegim.sizden dua edin ise yararsa bana .inan siradan bir sabun degil
Tavsiyleriniz icin tesekkur ederim. Malesef asla gecmiyor ve kalitsal bi cozumu yok. Soylediklerinizi aynen uyguluyorum. Semptomlarini olabildigince azaltmaya calismak ugrasimiz. Sizede cok gecmis olsunDuş suyu sıcak olmasın, 5 dk geçmeyin. Banyo sonrası hemen nemlendirme yapın. Sabun çocuğu daha beter yapar. Deterjan olarak da sabun kullanmayın, alabiliyorsanız eğer bitkisel olsun mutlaka. Ben siveno kullanıyorum tarım kredi marketinde sayılıyor ve fiyatı uygun. Olabildiğince pamuklu ve ince giydirmeye çalışın. Kışın çok kalın kıyafetler, yünlü kazaklar falan çok azdırıyor. Egzamaları geçirmek için önce kortizonlu krem kullanın ve egzamayı baskılayın. Daha sonra sürekli nemlendirme. Gerekirse günde 1000 kere kremlemeniz gerek. Ama cildi kuruduğu an egzama yapar. Kızımı göseniz bütün vücudu kıpkırmızıydı. Büyüdükçe azaldı şimdi dönem dönem çok yoğun oluyor. Kaşıntısı çok fazlaysa eğer doktoruna danışıp kaşıntı önleyici allerset veya zaditen damla kullanabilirsiniz. Egzama maalesef ömür boyu bizimle.
Kızımda da vardı. Eyüp Sabri tuncerin zeytinyağlı şampuanı kullanıyorum, dr onu önerdi,zeytinyağlı cildi kurutmaz dedi, cildi için bıttım sabunu. Hiç su da beklemiyorum 3 dk yıkayıp çıkarıyorum. Çıktıktan sonra egzemalı yerlere kantoron yağı kullanıyorum. Deterjan yumuşatıcı her şey yasak sabun tozu ve çift durulama yapıyorum . Nevresimleride dahil. Hafifledi egzeması. Kafasındaki dirseklerdeki kayboldu.Evet goturdum . Alerjik bi durumu yok benim babamda ve baba tarafimdan akrabalrimda oldugu icin genetik bi durum dedi doktorlar. Egzama olduguna cocuk hastanesinde teshis konuldu. Deterjan olarak sabun tozu onerdiler ve makinede 2 kere durlayip guneste bekletiyorum utuluyorum . Tamamen ciltle ilgili kremlerle rahatlatmaya calisyorum. Ama tamamen gecmiyor
Doktorum . Cok sık yikama yikadignda 3 dakika icinde nemlendir her banyoda sampuan surme sabun da kesinlikle yok dedi. Haftada bir veya iki yikiyorum banyodan ciktigi gibi kizarip catliyor. Ustelik belli bolgeler degil sac derisinden parmak uclarina kadar egzama var hergun nemlendiriyorum. Mustelanin bi losyonunu ve nemlendiricisini kullandim. Kalici bi sonuc alamiyorum. Deterjani ve sampuanida ozel egzama ciltler icin ama benimki cok daha ciddi bi durum demekki
benim kızımda da benzer sıkıntılar var yaşına göre alerjik değerleri çok yüksek çıktı. bize de egzama dendi doktorumuz biodermanın abc serisi var penguenli onun şampuanı ve vücut losyonunu önerdi geçirdi kızımın egzamasını. yorumlarını okuyabilirsiniz. johnsons baby nivea vs en çok kurutan markalarmış uzak durunYapicam bunu deniycem bebegim icin tesekkur ederim canm allah razi olsun
Rabbim şifa versin. Bepanthol sensiderm kremi denediniz miKizlar merhaba 14 aylik bebegim var. Dogdugu gun kipkirmizi ve pûtür pütür dü. Doktorlar normal oldugunu kuru havaya alismaya calistini soyledi. Ama oglum buyudukce pul pul dokulmeye ve kasinmaya basladi . Banyo ettirsem terlese veya biraz kuru havada kalsa hep pul pul dokuluyordu ve vucudu cok kuruydu.3 farkli Doktora goturdum 1 seferde cildiyeciye. Egzama oldugunu soylediler . Benim babamda oldugu icin genetik bir durummus. Her doktor farkli bi krem yazdi hepsini alip kullandim. Turlu yaglar losyonlar bi cok sey denedim. Ama hic birinden tqm sonuc alamadim. Egzama asiri kasinti ve agri yapan bi hastalikmis . Bebegimin kafasinda yaralar olustu ve cildide dokuluyor. Yasayip atlatan varsa aranizda yardimci olurmusunuz. Bebegimi banyo ettiremiyorum etkili bi krem veya yontem yorumlarinz icin simdiden tsk
merhaba bende kendimi bildim bileli alerjik bünyeye sahip bir insanım genetik olduğu içinde babamda da var. Kafamda asla geçmeyen egzamalar vardı iltihaplı kokulu ne kullandıysamda fayda etmedi özel şampuanlar kremler asla işe yaramadı. En son marketten tesadüfen aldığım bir şampuan geçirdi bebek için uygun olur mu hiç bir fikrim yok. Head&Shoulders ın mentollü şampuanı şaka gibi ama geçiriyor. Şampuanımı değiştirip başka şampuan kullandığımda egzama yeniden hortluyor ama bu şampuanı kullandığım sürece asla kafamda çıkmıyor. Dediğim gibi bebek olduğu için bu şampuanı kullanabilir misiniz bilmiyorum çünkü çok ciddi mentol kokusu oluyor kafa derisi bildiğiniz ferahlıyorKizlar merhaba 14 aylik bebegim var. Dogdugu gun kipkirmizi ve pûtür pütür dü. Doktorlar normal oldugunu kuru havaya alismaya calistini soyledi. Ama oglum buyudukce pul pul dokulmeye ve kasinmaya basladi . Banyo ettirsem terlese veya biraz kuru havada kalsa hep pul pul dokuluyordu ve vucudu cok kuruydu.3 farkli Doktora goturdum 1 seferde cildiyeciye. Egzama oldugunu soylediler . Benim babamda oldugu icin genetik bir durummus. Her doktor farkli bi krem yazdi hepsini alip kullandim. Turlu yaglar losyonlar bi cok sey denedim. Ama hic birinden tqm sonuc alamadim. Egzama asiri kasinti ve agri yapan bi hastalikmis . Bebegimin kafasinda yaralar olustu ve cildide dokuluyor. Yasayip atlatan varsa aranizda yardimci olurmusunuz. Bebegimi banyo ettiremiyorum etkili bi krem veya yontem yorumlarinz icin simdiden tsk
hatta internette araştırın böyle egzamasına iyi gelen bir sürü insan var vücudunda felanda kullanan kişiler varmerhaba bende kendimi bildim bileli alerjik bünyeye sahip bir insanım genetik olduğu içinde babamda da var. Kafamda asla geçmeyen egzamalar vardı iltihaplı kokulu ne kullandıysamda fayda etmedi özel şampuanlar kremler asla işe yaramadı. En son marketten tesadüfen aldığım bir şampuan geçirdi bebek için uygun olur mu hiç bir fikrim yok. Head&Shoulders ın mentollü şampuanı şaka gibi ama geçiriyor. Şampuanımı değiştirip başka şampuan kullandığımda egzama yeniden hortluyor ama bu şampuanı kullandığım sürece asla kafamda çıkmıyor. Dediğim gibi bebek olduğu için bu şampuanı kullanabilir misiniz bilmiyorum çünkü çok ciddi mentol kokusu oluyor kafa derisi bildiğiniz ferahlıyor
Tesekkur ederim.. hayir denemdim bebekler icin kullanima uygunsa denerimRabbim şifa versin. Bepanthol sensiderm kremi denediniz mi
Tesekkur ederim . Rabbim sifa versin Bizimkide dededen genetik benim oglumunda kafasinda daha yogun yaraya dondu dediginiz gibi iltihapli dokunamiyoruz bile . Onerdiginiz sampuan bebek icin uygunmu arastiririm saolun yardimci oldunuz icinmerhaba bende kendimi bildim bileli alerjik bünyeye sahip bir insanım genetik olduğu içinde babamda da var. Kafamda asla geçmeyen egzamalar vardı iltihaplı kokulu ne kullandıysamda fayda etmedi özel şampuanlar kremler asla işe yaramadı. En son marketten tesadüfen aldığım bir şampuan geçirdi bebek için uygun olur mu hiç bir fikrim yok. Head&Shoulders ın mentollü şampuanı şaka gibi ama geçiriyor. Şampuanımı değiştirip başka şampuan kullandığımda egzama yeniden hortluyor ama bu şampuanı kullandığım sürece asla kafamda çıkmıyor. Dediğim gibi bebek olduğu için bu şampuanı kullanabilir misiniz bilmiyorum çünkü çok ciddi mentol kokusu oluyor kafa derisi bildiğiniz ferahlıyor
Biz kullandık kızıma çok çok iyi geldi. 2 aylıkken kullanmıştık. Kortizon içermiyor bi deneyinTesekkur ederim.. hayir denemdim bebekler icin kullanima uygunsa denerim
İnşallah uygundur çünkü geçireceğinden çok eminim 2. Yıkamada nerdeyse yarısından çoğu gidiyor kafadaki yaraların. Benim artık sulu kabuk bağlayan kokan iltihaplı bir yara olmuştu çok şükür geçti gitti artık bi sorun yaşamıyorum. Rabbim bebeğinize şifa versinTesekkur ederim . Rabbim sifa versin Bizimkide dededen genetik benim oglumunda kafasinda daha yogun yaraya dondu dediginiz gibi iltihapli dokunamiyoruz bile . Onerdiginiz sampuan bebek icin uygunmu arastiririm saolun yardimci oldunuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?