egzama için aynısefa yağı da çok iyi geliyor...
ayrıca sarı kantaron yağı da cilt ile ilgili tüm hastalıklarda kullanılır...
ama egzema stres kaynaklıdır...
stresli zamanlarda azar...
ve tamamen iyileşmesi diye bir şey yok.
sadece kontrol altına alınıyor..
kortizonlu haplar veriyorlar galiba..Aynısefayı kullandım ama pek bir etki göremedim elbette kesin bir çaresi yok ama dindiren bişey de yok
Bende 15 senedir uğraşıyorum sirkeli su yapıp saçıma döküyorum önce üçlü sık fırça ile diplerini tariyorum 10 günde bir şuan bisi yok sadece 1 saat falan kokusu rahatsız ediyorLise ikiden beri saç derimde oluşan egzamalardan kurtulamadım kaç kez gittim doktora ne losyonlar ne kremler verildi ama işe yaramadı. Aynı şekilde şampuan da verdiler ama nafile. Üstelik saçlarım aşırı döküldü iki tel kaldı resmen. Cevizin yeşil kabuğu iyi geliyor diyorlar deneyen var mı aranızda acaba ?
Lise ikiden beri saç derimde oluşan egzamalardan kurtulamadım kaç kez gittim doktora ne losyonlar ne kremler verildi ama işe yaramadı. Aynı şekilde şampuan da verdiler ama nafile. Üstelik saçlarım aşırı döküldü iki tel kaldı resmen. Cevizin yeşil kabuğu iyi geliyor diyorlar deneyen var mı aranızda acaba ?
kortizonlu haplar veriyorlar galiba..
eltim kullanmış bi dönem sonra gebelikti emzirmeydi bırakmak zorunda kalmış...
aslında varsa oralarda büyük aktarlar onlar karışım yapıyor bu tür şeylere...
Bende 15 senedir uğraşıyorum sirkeli su yapıp saçıma döküyorum önce üçlü sık fırça ile diplerini tariyorum 10 günde bir şuan bisi yok sadece 1 saat falan kokusu rahatsız ediyor
Merhaba İlayda
Bende de orta sınıf 3ten beri var.
28 yaşındayım. Saçlarımda benimde. Ve geçmiyor. Kullanmadığım ilaç kalmadı sanırım. Şimdi bir şampuan önerdi rczane. Yurtışından gelmiş. Neutrogina markası. Eğer düşünürsen tam adını yazarım.
Pahalı ama azar azar kullanıldığı için ben 4 5 aydır aynı şişeyi kullanıyorum hala bitmedi. Günlük şampuan gibi kullanıyorum. İyileştirip kökten çözmüyor. Ama sanırım baskılıyor. Çünkü onu kullandığım süre içerisinde hiç çıkmadı. Ama bırakınca geliyor geri. Her gün saç yıkamak zorunda kalan ben 3 günde bir yıkar oldum.
Bir de şunu öğrendim. Takmayacaksın. Ben takıp kaşıyınca kazıyıp koparınca her yere yayılıyor. Ama yokmuş gibi davranınca o rgzama kabuğu büyüyo büyüyo sonra pıt diye kendi kopup düşüyo ve yayılmıyo.
Lise ikiden beri saç derimde oluşan egzamalardan kurtulamadım kaç kez gittim doktora ne losyonlar ne kremler verildi ama işe yaramadı. Aynı şekilde şampuan da verdiler ama nafile. Üstelik saçlarım aşırı döküldü iki tel kaldı resmen. Cevizin yeşil kabuğu iyi geliyor diyorlar deneyen var mı aranızda acaba ?
Benimde egzama gibi kulağımın içi ve saçımda vardı.ketoral,sebamed kepeğe karşı etkili olan birlikte kullandım geçti ama sebamedi bırakırsam hemen geri geliyor sürekli kullanmak gerek.stresde çok etkili stres yaparsam hemen daha fazla oluyor ve sürekli nükseden birşey.
Benim de ellerimde var. Kortizonlu kremlerden başka geçiren ilaç yok. O da saca kullanılır mı bilmiyorum.Aynısefayı kullandım ama pek bir etki göremedim elbette kesin bir çaresi yok ama dindiren bişey de yok
Saçım gür benim dökülme yaşamıyorumPeki bunu kullanınca saç dökülmesi devam ediyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?