Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bacaklarımda çıkmıştı kuru dut u kaynatın su ılıyınca sürün beklesin 1 saatLise ikiden beri saç derimde oluşan egzamalardan kurtulamadım kaç kez gittim doktora ne losyonlar ne kremler verildi ama işe yaramadı. Aynı şekilde şampuan da verdiler ama nafile. Üstelik saçlarım aşırı döküldü iki tel kaldı resmen. Cevizin yeşil kabuğu iyi geliyor diyorlar deneyen var mı aranızda acaba ?
Arkadaşlar asla geçmiyor bende aynı dertten muzdaribim.Kullandığım ürünler süresince çıkmıyor ama bırakınca tekrar başlıyor.En ufak bir stres durumunda hemen saç derim kaşınmaya başlıyor.Bazen kanatana kadar kaşıyorum dayanamayıp sonra kabuk kabuk oluyor.
Bu şampuana bir bak diğerlerinden bir nebze daha iyi.Eczanelerde satılıyor. “Medicated” yazan olucak ama pek çok çeşidi var.
Eki Görüntüle 2282616
Isırgan çayı egzamaya birebir ama kafa derisi içinde etki eder mi bilmiyorum denemek de fayda var. Eğer ısırgan kuruysa bardağa biraz koyun üzerine kaynar su dökün demlenmesini bekleyin ılıyınca için inşallah şifa olur
Bir de kafa derisine soğanın sıktığınız suyunu sürmeyi deneyin. Soğanı rendeleyip suyunu süzüp saç diplerinize sürün. Cilt sorunlarında etkili inşallah bundan da fayda görürsünüz
Benim bacaklarımda çıkmıştı kuru dut u kaynatın su ılıyınca sürün beklesin 1 saat
İlk yapışımda azarldı gözle görülür bi şekilde 2.de tamamen gçti
Evet aktarlarda varAktarlarda var mıdır kuru dut nerden bulabilirim
Evet haklısınız bir videoda daha öyle diyorduvalla bende de vardı okul dönemimde stresten çıkmıştı ne zaman şekeri ve gluteni kestim bir tane bile çıkmıyor beslenme düzeniyle de çok çok alakası var bir deneyin derim mutlaka bana dua edersiniz cildiniz parıldar şeker öyle illet bir şey insanı erken de yaşlandırıyor.
Şu anda nasılsınızEvet haklısınız bir videoda daha öyle diyordu
Aynı eksik değil fazla hem deŞu anda nasılsınız
Yaa çook üzüldüm saçlarınız hala çok dökülüyor muAynı eksik değil fazla hem de
Şu an bir şampuan kullanıyorum. İçinde karışım var döküntü fazla olmuyor ama saç derimde hiçbir boş yer kalmadı her yeri egzamalarla doluYaa çook üzüldüm saçlarınız hala çok dökülüyor mu
Peki o dökülen saçlar tekrar çıkıyorlar mıŞu an bir şampuan kullanıyorum. İçinde karışım var döküntü fazla olmuyor ama saç derimde hiçbir boş yer kalmadı her yeri egzamalarla dolu
Saçlarımın uzamasında bir sıkıntı yok Allah'a şükür ama çok çok inceldiPeki o dökülen saçlar tekrar çıkıyorlar mı
Saçlarımın uzamasında bir sıkıntı yok Allah'a şükür ama çok çok inceldi
Çook teşekkürler cevap verdiğiniz için Allah şifa versinSaçlarımın uzamasında bir sıkıntı yok Allah'a şükür ama çok çok inceldi
Teşekkür ederim sağolunÇook teşekkürler cevap verdiğiniz için Allah şifa versin