Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Egzamalarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim de hem elim de hem saçım da var elime çare bulamadım ama saçımı yeşil sabunla yıkıyorum şimdiler de rahatım ama tesettürlü olduğum için fazla uzun süreli başörtü takarsam yine kaşınma felan oluyor

valla bende de vardı okul dönemimde stresten çıkmıştı ne zaman şekeri ve gluteni kestim bir tane bile çıkmıyor beslenme düzeniyle de çok çok alakası var bir deneyin derim mutlaka bana dua edersiniz cildiniz parıldar şeker öyle illet bir şey insanı erken de yaşlandırıyor.

Lise ikiden beri saç derimde oluşan egzamalardan kurtulamadım kaç kez gittim doktora ne losyonlar ne kremler verildi ama işe yaramadı. Aynı şekilde şampuan da verdiler ama nafile. Üstelik saçlarım aşırı döküldü iki tel kaldı resmen. Cevizin yeşil kabuğu iyi geliyor diyorlar deneyen var mı aranızda acaba ?
Benim bacaklarımda çıkmıştı kuru dut u kaynatın su ılıyınca sürün beklesin 1 saat
İlk yapışımda azarldı gözle görülür bi şekilde 2.de tamamen gçti

Arkadaşlar asla geçmiyor bende aynı dertten muzdaribim.Kullandığım ürünler süresince çıkmıyor ama bırakınca tekrar başlıyor.En ufak bir stres durumunda hemen saç derim kaşınmaya başlıyor.Bazen kanatana kadar kaşıyorum dayanamayıp sonra kabuk kabuk oluyor.

Bu şampuana bir bak diğerlerinden bir nebze daha iyi.Eczanelerde satılıyor. “Medicated” yazan olucak ama pek çok çeşidi var.
Eki Görüntüle 2282616

Denicem teşekkür ederim 🤗

Isırgan çayı egzamaya birebir ama kafa derisi içinde etki eder mi bilmiyorum denemek de fayda var. Eğer ısırgan kuruysa bardağa biraz koyun üzerine kaynar su dökün demlenmesini bekleyin ılıyınca için inşallah şifa olur

Bir de kafa derisine soğanın sıktığınız suyunu sürmeyi deneyin. Soğanı rendeleyip suyunu süzüp saç diplerinize sürün. Cilt sorunlarında etkili inşallah bundan da fayda görürsünüz

İnşallah çok teşekkür 🌸

valla bende de vardı okul dönemimde stresten çıkmıştı ne zaman şekeri ve gluteni kestim bir tane bile çıkmıyor beslenme düzeniyle de çok çok alakası var bir deneyin derim mutlaka bana dua edersiniz cildiniz parıldar şeker öyle illet bir şey insanı erken de yaşlandırıyor.
Evet haklısınız bir videoda daha öyle diyordu

X