- 13 Ağustos 2015
- 1.646
- 1.123
- 29
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
Elimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ensemde yıllardır var egzama. dermovate falan ne varsa kullandım ama iflah olmadı.en son coresatin diye bi merhem var onu kullandım.şükür dedim. ama hala devamlı kullanıyorum hiç aksatmadan. diğer kremlere göre pahalı ama değer. sarı kutusu olanını kullanıyorum. sadece o egzama içinmiş. farklı renkleri de var ama onlar başka şeylerin tedavisi için. inşallah kurtulursun sendeElimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu.
merhabaElimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu.
yenleri5 senedir falan benimde sacimin dibinde var + olarak kulak ici ve kaşlarimda da var bi cok doktora gittim cozumu yok sadece azalir dediler. Yani ölene kadar bizimle bu sey
Elimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu.
Lutfe n mesaj olarakta atsanız da olur yeterki bilebileyim git gide daha da beyazliyormerhaba
öncelikle çok geçmiş olsun.aynı sıkıntı erkek kardeşimin el ve ayaklarında vardı. alman markası bir üçlü set denedik. henüz bir ayı doldurmadı kardeşim ve yok denecek kadar azaldı. sitede ürün ismi paylaşılamıyor sanırım.size mail adresimi vericem. oradan cevap verebiirim
Buyrun paylaşın bizde kullanalimEgzama, pek çok farklı nedenlerle ortaya çıkan ve deride kızarıklık, şişme, kaşıntı gibi belirtilerle görülen ve daha çok psikolojik nedenlerden ortaya çıkan önemli bir deri hastalığıdır. Tedavi süresi hastalığın yoğunluğuna göre, cildinizin kremlere verdiği reaksiyonlara göre değişmektedir. En önemlisi de doğru tedavi ile verilen kremleri düzenli kullanımdır. İsterseniz bu konuda size yardımcı olabilirim. Hastalarımızdan 1 ay içinde gözle görülür sonuçlar aldık. Dikkat! Bahsettiğim tedavi ilaç değildir, bitkiseldir.
Sırf bunu paylaşmak için üye oldum kaç senedir bu sorunu yaşıyorum aklınıza gelebilecek her şeyi deneyip sayısız doktora gittim. Artık vazgeçip akışına bırakmıştım. Sonra erkek arkadaşımın yabancı forumlardan araştırması sonucu bana zorla hindistan cevizi yağı kullandırdı. İnanılmaz bir şekilde bir haftada geçti ne kaşıntı var ne kızarıklık. Şimdi sürekli olarak kullanıyorum cildim bebek gibi oldu. 20 TL falan fiyatı araştırıp her yerden ı bilmeden elime kolanya sürmüştüm oda yakarcasına acıtmıştı ve biraz ince de yazmış olduğum doktor un verdiği siyah el yapımı krem karışımını sürdüğünde yattığım çarşaf pike hem o siyahlılar bulaşıyordu bende eczaneden önceden almış olduğum eldiven vardı onu takmıştım zaten bunu taktıktan sonra o kabarcıklar oluşmuştu ekim gece eldiven in içind e ilaçla terleyince eldivenim içind e giyilmesi kolay olsun diye içind e ki pudrayla karışmış gece ve hemşire bir ablanın dediği üzere o pudra alerji yapmış) neyse üçüncü kez doktora gittim bu seferde başka doktora gittim oncekönceki verilenlerin ilaçların hepsi alerji yapmış oda egzamaya dönüşmüş dedi o kadar fenada kaşınıyordu ki ve sizliyordida üçüncü kez gittiğim doktorun ilaçlarını kullanıyorum şimdi o kırmızılıklar için ilacı 1 hafta kullanacakmışım sonrada sadece beyaz benekler için farklı krem sürecekmişim tabi şimdide farklı hap içiyorum (Bu elimde ki alerjiler boynum ve omuzumdada oluştu sabah başladım ağlamaya büyük nişanım olacak hayırlısıyla inşallah düğünümüz e 3 ay falan kaldı ya o güne kadar geçmezse diye çok üzüldüm boynumdakiler biraz geçti gibi ama ellerimdekiler kızarıklığı gecsede tomurcuklar ve beyaz benekler hala duruyor durum böyle canım şuan son doktorun verdiklerini kullanıyorum işte