Egzama :(

Eşimdede var kabarcıklar halinde sırtlarında falanda var. Ne sürdüysek kesin çözüm olmadı şimdi beyaz dut kurusu denicem 15 dk kaynatp suyu ekxamalı yerlere sürülcekmiş eller bekletilcekmiş suyun içinde bakalım fayda etcekmi

Dermovat krem çok iyi geliyor diye duymuştum. Bir de deterjan, sıvı sabun vs. bunlar da alerji yapıp tetikliyor olabilir. Geçmiş olsun.

Burada lahana tarifi vardı

Ama çözüm stressiz yaşam

Annemin yıllarca vardı çeşit çeşit ilaç kullandı menepoza girince geçti

Bir dönem depresyona girdim benim de vardı ayağımda da çıkmaya başlamıştı

Kilo verip şeker tüketimimi dengeledim
Sonra bir şeyler ile ilgilenip kendimi işe yarar hissedince geçti

Yıllarca egzamayla yaşadım,kurtuldum ama maalesef şimdi de likenim var...
çözüm stressiz yaşam ama bunu başarabilmek ne kadar mümkün
Dermovat,hametan,betnovat gün içinde sık sık sürünce iyi geliyo
Bir de ben bi teyzenin tavsiyesiyle yeni oluşan incirin baş kısmını kesip sütünü sürdüm üzerine, inanılmaz derecede canını yakıyo insanın ama ellerimde olandan onun sayesinde kurtuldum çok şükür
Allah şifa versin size de

Elimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu. :KK43:
benim ensemde yıllardır var egzama. dermovate falan ne varsa kullandım ama iflah olmadı.en son coresatin diye bi merhem var onu kullandım.şükür dedim. ama hala devamlı kullanıyorum hiç aksatmadan. diğer kremlere göre pahalı ama değer. sarı kutusu olanını kullanıyorum. sadece o egzama içinmiş. farklı renkleri de var ama onlar başka şeylerin tedavisi için. inşallah kurtulursun sende

Arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır elimde (ufak bir bölge) ve dudağımdaki egzama ile mücadele ettim. Elimdeki çok rahatsızlık vermemesine karşın dudaklarım sürekli kabuk bağlıyor ve soyuluyordu. Katman katmandı yani. Denemediğim hiç bir şey kalmadı. Gitmediğim doktorda tabi. Geçirdiğim bu süreç cidden can sıkıcıydı.

Veeee yaklaşık bir aydır artık yoklar :))) Eğer çözüm bulursam herkesle paylaşacak demiştim ve paylaşıyorum:) İki şey çözüm... Birincisi şekeri hayatınızdan çıkarın. Gerçekten önemli bir etkisi varmış onu keşfettim. İkincisi ise mucize Nişadır. Aktarlarda satılıyor. Hatta aktarda mermer parçası gibi bulunuyor. Ben rica ettim onların öğütme makinasından geçirtip toz haline getirttim. Önce yok parçalamaz diyorlar ama ısrar edin, kolay parçalanıyor. Bu tozdan çay kaşığının ucu ile alıp bir miktar suya katıp içtim. Tadı çok kötü, o yüzden az suya karıştırın ki bir hamlede için. Çay kaşığının ucu ile olması önemli. Yarım çay kaşığından fazla olursa mide bulantısı yapıyor ama zararı yok. 3 gün sonra farkı görüyorsunuz ve 5 kullanımda elvada egzama. Nişadırın çok faydası varmış. İnternetten araştırın göreceksiniz. Eğer toz haline getirtmezseniz leblebi büyüklüğünde kırıp yutabiliyorsunuz.
Umarım bu derde düşmüş herkese şifa olur. Mutlaka sizlerde uygulama sonrası paylaşın sonucu. Muzdarip olan birinin derdine derman olur belki.

Elimdeki egzamalar basima dert. Artik bilegimden asagiya dogru iniyor. Yok mu bunun kesin cozumu. :KK43:
merhaba
öncelikle çok geçmiş olsun.aynı sıkıntı erkek kardeşimin el ve ayaklarında vardı. alman markası bir üçlü set denedik. henüz bir ayı doldurmadı kardeşim ve yok denecek kadar azaldı. sitede ürün ismi paylaşılamıyor sanırım.size mail adresimi vericem. oradan cevap verebiirim

Son düzenleyen: Moderatör:
5 senedir falan benimde sacimin dibinde var + olarak kulak ici ve kaşlarimda da var bi cok doktora gittim cozumu yok sadece azalir dediler. Yani ölene kadar bizimle bu sey

merhaba
lütfen böyle umutsuzluğa kapılmayın. kardeşim kullandığı ürünler ile çare buldu. sizde bulabilirsiniz. düzeldikten sonra bazı sebeplere bağlı takrar çıkabiliyor. ama çözümü yok diyerek kestirip at
anları anlamıyorum. lütfen bana mil adrrsimden ulaşın.sizinle resimlşeri paylaşmak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de vardı egzama çok sıkıntı oluyordu. Araştırdım bir doktor var Konya'da sağolsun bir problemim kalmadı. Alternatif tıp doktoru. İstersen detaylı bilgisini verebilirim canım.

Egzama, pek çok farklı nedenlerle ortaya çıkan ve deride kızarıklık, şişme, kaşıntı gibi belirtilerle görülen ve daha çok psikolojik nedenlerden ortaya çıkan önemli bir deri hastalığıdır. Tedavi süresi hastalığın yoğunluğuna göre, cildinizin kremlere verdiği reaksiyonlara göre değişmektedir. En önemlisi de doğru tedavi ile verilen kremleri düzenli kullanımdır. İsterseniz bu konuda size yardımcı olabilirim. Hastalarımızdan 1 ay içinde gözle görülür sonuçlar aldık. Dikkat! Bahsettiğim tedavi ilaç değildir, bitkiseldir.

Benimde ellerimin üstünde çıktı ve bir baktım git gide büyümeye başladı doktora gittim çocuğun var mi dedi hayır dedim bunlar stresten oluşur dedi nişanlılık evresi dedim siz evlilik planları yapmadan önce streslerinizi sorunlarınızı halledin bir yayılırsa her yerine dağılır sakın olun herşey gelir geçer dedi nisanlima da döndü bu kızı üzmeyin dedi tabi nişanlım hiicccc oralı olması gibi
merhaba
öncelikle çok geçmiş olsun.aynı sıkıntı erkek kardeşimin el ve ayaklarında vardı. alman markası bir üçlü set denedik. henüz bir ayı doldurmadı kardeşim ve yok denecek kadar azaldı. sitede ürün ismi paylaşılamıyor sanırım.size mail adresimi vericem. oradan cevap verebiirim
Lutfe n mesaj olarakta atsanız da olur yeterki bilebileyim git gide daha da beyazliyor

Egzama, pek çok farklı nedenlerle ortaya çıkan ve deride kızarıklık, şişme, kaşıntı gibi belirtilerle görülen ve daha çok psikolojik nedenlerden ortaya çıkan önemli bir deri hastalığıdır. Tedavi süresi hastalığın yoğunluğuna göre, cildinizin kremlere verdiği reaksiyonlara göre değişmektedir. En önemlisi de doğru tedavi ile verilen kremleri düzenli kullanımdır. İsterseniz bu konuda size yardımcı olabilirim. Hastalarımızdan 1 ay içinde gözle görülür sonuçlar aldık. Dikkat! Bahsettiğim tedavi ilaç değildir, bitkiseldir.
Buyrun paylaşın bizde kullanalim

Sırf bunu paylaşmak için üye oldum kaç senedir bu sorunu yaşıyorum aklınıza gelebilecek her şeyi deneyip sayısız doktora gittim. Artık vazgeçip akışına bırakmıştım. Sonra erkek arkadaşımın yabancı forumlardan araştırması sonucu bana zorla hindistan cevizi yağı kullandırdı. İnanılmaz bir şekilde bir haftada geçti ne kaşıntı var ne kızarıklık. Şimdi sürekli olarak kullanıyorum cildim bebek gibi oldu. 20 TL falan fiyatı araştırıp her yerden bulabilirsiniz.Paylaşmayı borç bildim kendim çok çektiğim için kesinlikle deneyin!

Sırf bunu paylaşmak için üye oldum kaç senedir bu sorunu yaşıyorum aklınıza gelebilecek her şeyi deneyip sayısız doktora gittim. Artık vazgeçip akışına bırakmıştım. Sonra erkek arkadaşımın yabancı forumlardan araştırması sonucu bana zorla hindistan cevizi yağı kullandırdı. İnanılmaz bir şekilde bir haftada geçti ne kaşıntı var ne kızarıklık. Şimdi sürekli olarak kullanıyorum cildim bebek gibi oldu. 20 TL falan fiyatı araştırıp her yerden ı bilmeden elime kolanya sürmüştüm oda yakarcasına acıtmıştı ve biraz ince de yazmış olduğum doktor un verdiği siyah el yapımı krem karışımını sürdüğünde yattığım çarşaf pike hem o siyahlılar bulaşıyordu bende eczaneden önceden almış olduğum eldiven vardı onu takmıştım zaten bunu taktıktan sonra o kabarcıklar oluşmuştu ekim gece eldiven in içind e ilaçla terleyince eldivenim içind e giyilmesi kolay olsun diye içind e ki pudrayla karışmış gece ve hemşire bir ablanın dediği üzere o pudra alerji yapmış) neyse üçüncü kez doktora gittim bu seferde başka doktora gittim oncekönceki verilenlerin ilaçların hepsi alerji yapmış oda egzamaya dönüşmüş dedi o kadar fenada kaşınıyordu ki ve sizliyordida üçüncü kez gittiğim doktorun ilaçlarını kullanıyorum şimdi o kırmızılıklar için ilacı 1 hafta kullanacakmışım sonrada sadece beyaz benekler için farklı krem sürecekmişim tabi şimdide farklı hap içiyorum (Bu elimde ki alerjiler boynum ve omuzumdada oluştu sabah başladım ağlamaya büyük nişanım olacak hayırlısıyla inşallah düğünümüz e 3 ay falan kaldı ya o güne kadar geçmezse diye çok üzüldüm boynumdakiler biraz geçti gibi ama ellerimdekiler kızarıklığı gecsede tomurcuklar ve beyaz benekler hala duruyor durum böyle canım şuan son doktorun verdiklerini kullanıyorum işte

Arkadaşlar konuya geçte olsa cevap vermek istedim. 2 hafta önce cildiye doktoruna gittim. Şikayetlerim yüzde kollarda ellerde pul pul dökülme yanma kaşıntıydı. Yanaklarımda kılcal damarlardan dolayı kızarıktı. İlk gittiğim doktor roza hastası deyip krem yazıp yollamıştı ama şikayetlerim devam edince farklı bir doktora gitmeyi düşündüm. Doktor egzema olduğumu söyledi fakat bende kabarcık yada bildiğimiz egzema tarzı yuvarlak şekilde kızarıklıklar izler yoktu. 3 tane el kremi 1 tane de yüz kremi verdi. Hemen gittim aldım el kremlerinin ismi FİTO-NUTRAPLUS %10 VE TİRECORT. Yüzüm içinde DERMECTO krem verdi. DERMECTO yu eczanelerde bulamadım internetten sipariş verdim. Rabbime şükürler olsun ki vermişim. İnanın ben bile kullandıktan sonra bu benim yüzümmü bunlar benm ellerim mi diye ikide bir ya aynada kendime bakıyorum yada ellerime dokunuyorum. Allah o doktordan binlerce kez razı olsun ne kaşıntı ne yanma ne pullanma hiçbir şeyim kalmadı ama tedavim devam ediyor tabiki. Bi faydası olur diye yazıyorum mutlaka deneyin derim

X