- 18 Haziran 2015
- 154
- 48
- 98
- 30
- Konu Sahibi papatyaa21
-
Şöyle kalıcı hiçbirzaman tamamen bitti kurtuldum diyemiyorsun mutlaka tekrarlıyor stres anında ve ben çaresini bulamadım kremlerimi kullanıyorum geçiyor tekrar yeniliyor konuyu takipte kalacağım umarım şifa bulan vardırkızlar göz cevremde egzama var su bıle deyse acıyo kaşınıyo. egzama sorunu yasıyan var mı. tamamen gecer mı yoksa kalıcı mı bu? kalıcı dıye duydum cogu kısıden. şimdiden teşekkurler
insallahGeçmiş olsun. Kalıcı değil ama stres zamanlarında tekrarlayabiliyor. İbrahim saraçoğlunun dut kürü var mutlaka yap ben o şekilde kurtuldum. Netten bakarsın tarifine ama ne kadar sıcak yaparsan o kadar iyi aklında bulunsun. Bir de elidel diye bir krem var raporla veriyorlar o da çok etkili ikisini birden kullan geçer inşallah canım.
hıc stresli degılımdır :) insallah kurtulurum ya bıde gozumun ustunde kotu gorunuyoMalesef bu illetten tamamen kurtulus yok tam bitti diyosun bir stres aninda olmadik bi yerden cikiveriyo
aloe vera bıtkısını onerdı calıstıgım yerde bı teyze. nettende baktım ıyı gelıyomus. bıtkının ıcındekı jeli suruyorum 2 gundur daha bı haydasını gormedım. umarım ıse yararYok malesef geçmiyor çok kafana taktığın zaman dahada azıyor. Bende de mevsim değişikliklerin de çıkıyor ortaya mutlaka doktora git ama sürekli ilaçlar kremler kullanmamaya çalış daha sonra o kremler de pek işe yaramıyor
gıttım canm bı tane krem verdı uzun bı sure kullandım hıc faydasını gormedımBir sene yüzüm, bacaklarım olduğu gibi egzamaydı bacaklarım deli gibi kasinir sular inerdi resmen yüzüme ayrı bacaklarıma ayrı ilaçlar verildi.... Hepsi geçti sadece ayak bileğindeki kemikte kaldı azıcık stres olayım kasinir kanar mahvolur... Egzamanın çeşitleri var en kötüsü stres egzaması... Doktora git ilaç versin ya da yulaf tarifleri var onlarla geçirmeye çalış... Ben yüzüm için kullandığım ilacı bir kere kullandım bir daha da olmadı şükür
Kremin adı ne ? Bana verdiği 10 gün kullanılan bir ilaç ve gerçekten çok ise yaradıgıttım canm bı tane krem verdı uzun bı sure kullandım hıc faydasını gormedım
hatırlamıyorum yanımdada degıl krem. senın kullandıgın neydi?Kremin adı ne ? Bana verdiği 10 gün kullanılan bir ilaç ve gerçekten çok ise yaradı
Advantanhatırlamıyorum yanımdada degıl krem. senın kullandıgın neydi?
kızlar göz cevremde egzama var su bıle deyse acıyo kaşınıyo. egzama sorunu yasıyan var mı. tamamen gecer mı yoksa kalıcı mı bu? kalıcı dıye duydum cogu kısıden. şimdiden teşekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?