EGZAMA SORUNUM

papatyaa21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
154
48
98
30
kızlar göz cevremde egzama var su bıle deyse acıyo kaşınıyo. egzama sorunu yasıyan var mı. tamamen gecer mı yoksa kalıcı mı bu? kalıcı dıye duydum cogu kısıden. şimdiden teşekkurler

Geçmiş olsun. Kalıcı değil ama stres zamanlarında tekrarlayabiliyor. İbrahim saraçoğlunun dut kürü var mutlaka yap ben o şekilde kurtuldum. Netten bakarsın tarifine ama ne kadar sıcak yaparsan o kadar iyi aklında bulunsun. Bir de elidel diye bir krem var raporla veriyorlar o da çok etkili ikisini birden kullan geçer inşallah canım.

Hindistan cevizi yagi kati halde olan o iyi geliyormus komşumunda yüzünde varmış o dedi rahatladım.diye... ama aktardan alma organik satan bir yer bulursam iyi olur.. birde ayni sefa da iyi diyorlar

kızlar göz cevremde egzama var su bıle deyse acıyo kaşınıyo. egzama sorunu yasıyan var mı. tamamen gecer mı yoksa kalıcı mı bu? kalıcı dıye duydum cogu kısıden. şimdiden teşekkurler
Şöyle kalıcı hiçbirzaman tamamen bitti kurtuldum diyemiyorsun mutlaka tekrarlıyor stres anında ve ben çaresini bulamadım kremlerimi kullanıyorum geçiyor tekrar yeniliyor konuyu takipte kalacağım umarım şifa bulan vardır

Yok malesef geçmiyor çok kafana taktığın zaman dahada azıyor. Bende de mevsim değişikliklerin de çıkıyor ortaya mutlaka doktora git ama sürekli ilaçlar kremler kullanmamaya çalış daha sonra o kremler de pek işe yaramıyor

Malesef bu illetten tamamen kurtulus yok tam bitti diyosun bir stres aninda olmadik bi yerden cikiveriyo

insallah

aloe vera bıtkısını onerdı calıstıgım yerde bı teyze. nettende baktım ıyı gelıyomus. bıtkının ıcındekı jeli suruyorum 2 gundur daha bı haydasını gormedım. umarım ıse yarar

Bir sene yüzüm, bacaklarım olduğu gibi egzamaydı bacaklarım deli gibi kasinir sular inerdi resmen yüzüme ayrı bacaklarıma ayrı ilaçlar verildi.... Hepsi geçti sadece ayak bileğindeki kemikte kaldı azıcık stres olayım kasinir kanar mahvolur... Egzamanın çeşitleri var en kötüsü stres egzaması... Doktora git ilaç versin ya da yulaf tarifleri var onlarla geçirmeye çalış... Ben yüzüm için kullandığım ilacı bir kere kullandım bir daha da olmadı şükür

gıttım canm bı tane krem verdı uzun bı sure kullandım hıc faydasını gormedım

Merhaba kızlar, Aynı şekilde benim de egzama sorunum var. Avuçlarımda ve ayaklarımda varlar ve sulu egzama Çok fazla kaşınmıyor ama çok rahatsız edici olduğu kesin İlaçlar kullandım, 2 yıldır bu sıkıntıyı çekiyorum ben de... Bazen sönüyor bazen çok fazlalaşıyor. 2-3 farklı çeşit merhem kullandım. Kremler bitince geçtiğini düşündüm fakat yeniden çıktılar. EN SONUNDA ÇÖZÜMÜ BULDUM! Hindistan Cevizi yağı! Kesinlikle kurtuldum şu illetten. Ama yağın %100 doğal olmasına dikkat edin. Soğuk sıkım olmasına da. Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama isteyenler mesaj atabilir ben aliekspreesten aldım linkini gönderebilirim. Orijinaldi ve fiyatı çok çok uygundu. Daha uygun bulabilirseniz hiç kaçırmadan edinin ve deneyin derim. Umarım faydalı olabilirim :)

Merhaba ben egzama yüzünden okula gidemedigimi hatirliyorum kullanmadigim ilac kalmamisti strese el ayak terlemesine bağlı olarak çıkıyordu benimkiler ama çok şükür kurtuldum. Tedavi destekli bi ürün kullandım cok kisa sürede tedavi etti isterseniz yardimci olurum faydasını görürsünüz.

Çok geçmiş olsun.
Benim bir arkadaşımın kafasında vardı aynı problem, saç diplerinde ve gerçekten tabiri caizse ciğer gibi kızarıktı.
Yatarken kaşınıyordu, kabuk bağlıyordu kaşıntıdan kabuğu kaldırıyordu arkadaşım yanlışlıkla, sil baştan aynı sorunu yaşıyordu, kızarıp kabuk bağlaması vs..
Bitmeyen bir egzama problemi.

Sonra benim aklıma birşey geldi, genelde evde bulundurduğum birşeydir.
Sıvı propolis. Çocukların ellerinde veya herhangi bir yerinde yara oluştuğunda kullanıyordum.
Duyulmuş birşey zaten, ama güvenilir yerden alınması gerekir, sahtesi de çok piyasada.
Biraz da pahalı birşey.

Onu arkadaşıma götürdüm ve bunu kullan nolur dedim.
Şimdi egzaması yok denilecek seviyede ve her gün dua ediyor bana sağolsun.

Göz hassas bir bölge, bence bir deneyin derim.
İnşallah iyi gelir ve faydasını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…