Bu sitede beyaz lahana önerisi duymuştum
Haşlayıp sıcak sıcak ovulacakmış
Ama tek çözüm stresi düşürmek şeker vs hayattan uzaklaştırmak
Ay ben iki senedir çekiyorum. Ayak bileklerimde. Çok fena kaşınıyor. Kaşıdıkça da azıyor. Bu yaz tatile gittiğimizde yine iyice azdı. Eczaneden bi ilaç aldım. Alerjik bir ilaçtı. Bir de krem aldım. Geçer gibi oldu ama bilemem tam geçmedi çünkü. Bir de bıttım sabunu kullanıyorum.inşallah kurtulurum. Hem görsel hem de fiziksel eziyet valla
besin alerjisindendir o alerji doktoruna götürdünüzmü benm oglumda öyleydi çok şükür geçti alerji yapan şeyleri yedirmeyince çıkmıyor6 aylik oglumun tum vucudunda var. Kortizonlu kremi 3 gub kullaninca geciyor. 6. Gun yine basliyor
d vitamini ve folik asit takviyesi al bende cok cektim ondan iyi biliyorumMerhaba Hanımlar.uzun yıllardır egzama illeti ile uğraşıyorum.
Doktora gidiyorum ilaç kullanınca geçiyor sonra tekrar aynı duruma geri dönüyor.
Kortizonlu bi ilacı ömür boyu kullanmak istemiyorum.
Sizin böyle Bitkisel çözümleriniz oldu mu tavsiye alsam?
Ya da işte hangi deterjanla yıkayım çamaşırlarımı?illa kimyasallar tetikliyor bunu.
Yazın hiç çekilmiyor eklem yerlerimde de var yanıyor resmen
Ne yesem ne içsem ne sürsem?
Şimdiden tesekkürler
gerçekten çok kötü ya bebegimde 3 aylıktan başlamıştı çocugun suratı yanık gibiydi sonra vücuduna geçmişti her gören noldu buna diyordu kortizonlu krem sürünce geçiyor ama bırakınca tekrar çıkıyor biz mustela diye bir krem almıştık o baya iyi gelmişti daha sonra yedigi şeylerden oldugunu söyledi doktorum şuan alerjen şeyler vermiyrz çok zor bu egzama allah kolaylık versin sizde mustela kremlerini bir araştırın istersnzHanımlar çok tesekkür ederim tavsiyeleriniz için
Ben de kortizonlu ilacıa bağımlı kalmak istemiyorum o yüzden çok kullanamıyoru
Ne biçim bi Hastalık öldürmüyor süründürüyor
gerçekten çok kötü ya bebegimde 3 aylıktan başlamıştı çocugun suratı yanık gibiydi sonra vücuduna geçmişti her gören noldu buna diyordu kortizonlu krem sürünce geçiyor ama bırakınca tekrar çıkıyor biz mustela diye bir krem almıştık o baya iyi gelmişti daha sonra yedigi şeylerden oldugunu söyledi doktorum şuan alerjen şeyler vermiyrz çok zor bu egzama allah kolaylık versin sizde mustela kremlerini bir araştırın istersnz
Temas egzaması ise bir çok şeyden uzak durmanız gerekiyor. Eğer yediğiniz içtiğiniz ile alakalı bir egzama ise yediklerinize çok dikkat etmelisiniz ama yok benim gibi strese dayalı bir egzama ise işte orada çare stresten uzak durmak o da imkansız gibi... Yıllardır çekiyorum, ayak bileği kemiginde çorap değsin azicik sıcak olsun ya da stres olayım kanatana kadar kasıyorm ister istemez. Denemediğim kalmadı ilaçlardan tutun da ot çöp ne varsa...
Yediğiniz şeylerle alakalı o zaman. Stres zaten başlı başına tetikler ama sadece stres egzaması olsa yedikleriniz yüzünden olmaz. Çeşit çeşit egzama var. Bende stres ablamda yedikleri ile alakalı abimde temas egzaması. Demir ve türevlerine ve toz, dokuduğu anda kasinir yaralar çıkar. Ailede üç kişiyiz bir çaresini bulamadık. Bulursanız beni de aydınlatn ciddiyim. Bıktık ailecek.Kesin sebebini bilmiyorum ama stres dönemi ve baharatlı yediğim zamanlarda azıyor daha çok
besin alerjisindendir o alerji doktoruna götürdünüzmü benm oglumda öyleydi çok şükür geçti alerji yapan şeyleri yedirmeyince çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?