Cilt Bakımı Ürünleri Egyptian Magic kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dip

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
10
0
286
İstanbul
Kızlar Egyptian Magic diye bi krem varmış, yurtdışında yaşayan teyzem tavsiye etti bana da, bu krem cildi çok güzel yapıyormuş ve her türlü cilt tipime uygunmuş. problemli ciltlerin problerini gerçekten yok ediyormuş. ben normalde inanmazdım ama teyzem kendisi bizzat denemiş ve bana tavsiye etti. siz böyle bi krem duymuş muydunuz? bi fikriniz var mı?
almak istersem yurtdışından getirticem, eğer sizden de olumlu yorumlar alırsam getirtebilirim çünkü artık yaşadığım cilt problemlerinden kurtulmak istiyorum yıllarca her şeyi denedim hiçbişey iyi gelmedi çünkü :(

Kızlar Egyptian Magic diye bi krem varmış, yurtdışında yaşayan teyzem tavsiye etti bana da, bu krem cildi çok güzel yapıyormuş ve her türlü cilt tipime uygunmuş. problemli ciltlerin problerini gerçekten yok ediyormuş. ben normalde inanmazdım ama teyzem kendisi bizzat denemiş ve bana tavsiye etti. siz böyle bi krem duymuş muydunuz? bi fikriniz var mı?
almak istersem yurtdışından getirticem, eğer sizden de olumlu yorumlar alırsam getirtebilirim çünkü artık yaşadığım cilt problemlerinden kurtulmak istiyorum yıllarca her şeyi denedim hiçbişey iyi gelmedi çünkü :(

evet yurtdışında egyptian magic diye bi krem var.kuzenim hollandadan getirip kullanmıştı..yüzü harita gibiydi ne ararsan var.sivilce lekeleri,siyah noktalar çiller vs.. vs.. 3 ay kullandı piripak oldu suratı..o çirkin kız gitti yerine başka biri geldi sanki.. :21: ama üzgünüm türkiyede yok egyptian magic kremden..ben de çok aradım da bulamadım.piyasada hep işe yaramaz kremler var.

Son düzenleme:

evet yurtdışında egyptian magic diye bi krem var.kuzenim hollandadan getirip kullanmıştı..yüzü harita gibiydi ne ararsan var.sivilce lekeleri,siyah noktalar çiller vs.. vs.. 3 ay kullandı piripak oldu suratı..o çirkin kız gitti yerine başka biri geldi sanki.. :21: ama üzgünüm türkiyede yok egyptian magic kremden..ben de çok aradım da bulamadım.piyasada hep işe yaramaz kremler var.

Son düzenleme:
Yurtdisinda hic duymadim bu kremi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

google'a egyptian magic creaam diye yazarsan bir çok ülkede yaygın olarak satıldığını görürsün.hatta amerikanın ünlü magazin dergilerinde çokça konu edilmiş.madonna'nın genç kalmasının sırrının bu krem olduğundan söz ediliyor.Türkiyede olsaydı mutlaka alır kullanırdım.kuzenime yazın gelirken bu kremden mutlaka getirmesini söyledim..bugün strawberrynet'e baktım da orada da tükenmiş.bir kaç aydan beri yüzümde aşırı sivilce ve leke oluştu.bir an önce kullanmak istiyorum bu kremi.bi kaç ürün denedim de iyice azdı sivilcelerim.:14:

Kızlar bu kremden kullanan var mı ya? Gecen lidyana da gördüm merak ettim. Çok övmüşler kremi.o_O

Magic, mükemmel, sır, sihirli, harika krem diye satılan şeyler genelde fiyasko oluyor. Cilt pahalı bir şeydir, her şeyi sürmeye gelmez.. Hiçbir ürün onlarca şeye iyi gelemez. Nasıl ki bir kıyafet birçok işlevi yerine getiremiyorsa veya getirse bile aslının yerini tutmuyorsa kremler de böyledir.. Her şeye iyi gelen İngiliz anahtarı kremi üretilmedi henüz. :))

Back
X