• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğlenceli Mülakat Soruları Buyrun Mülakata...

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
38
108
İstanbul
Eğer bir hayvan( veya bir ağaç) olsaydınız, hangisini seçerdiniz? Neden?

Eğer bir film karakteri olsaydınız, hangisini seçerdiniz? Neden?

Şimdi buzdolabınızı açsam içinde ne görürsünüz ?

Veri bankasının ne olduğunu sekiz yaşındaki yeğeninize nasıl anlatırsınız?

Eğer bir uzaylı size sahip olmadığınız bir gücü vereceğini söylese, ne tip gücünüz olmasını isterdiniz? Neden?

Çizgi kahramanlardan hangisi olmak isterdiniz?

Sizi işe alacak olsam ilk iş günü yapacağınız ilk üç iş ne olurdu?

1 ile 10 arasında değerlendirecek olsanız, siz ne derece mutlusunuz?

Kendinizi üç kelime ile anlatın lütfen.

Türkiye’de toplam kaç benzin istasyonu vardır?

Eğer büyük bir gazeteye yarın manşet atmak imkanı size verilseydi, biz yarın ne okuyacak olurduk?

Eğer bir ulaşım aracı olsaydınız hangisini seçerdiniz? Neden?

Eğer bir otomobil markası olsaydınız hangisini seçerdiniz?

Piyangodan on milyar büyük ikramiye size çıktı, parayla ne yaparsınız?

En sevdiğiniz şarkı (film, kitap, vs) hangisidir?

Size altı aylık ömrünüz kaldı deseler, kalan altı ayınızda neler yapmak isterdiniz?

Eğer dünyadaki bir kişi ile bir hafta boyunca yer değiştirecek olsanız, bu kişi kim olurdu, neden?

Eğer bir yazar sizin biyografinizi yazacak olsaydı, kitabın ismi ne olurdu?

Çam ağacı olurdum çünkü en sevdiğim ağaç odur ya da papağan olurdum çünkü onları da çok seviyorum
Film karakteri olsam Arwen olurdum çünkü orta dünyaya gitmeyi herşeyden çok isterdim arada Aragorn'un manitası da olabiliyorsam ne ala :)
buzdolabını açsam muhtemelen dilimlenmiş kaşar görürüm
Bilgilerin toplandığı elektronik bir depo derdim (artık teknolojiye bizden daha hakimler)
Uzun ömürlü olmayı ya da görünmez olup uçabilmeyi hatta hepsini birden isterdim (nedene gerek yok kim istemez ki)
Katara olmak isterdim
Bilgisayarı açmak, masama kişisel bir obje yerleştirmek ve annemi aramak olurdu
4
bilemiyorum :/
Beklenen film geldi
Uçak; hızlı, eğlenceli, uçabiliyor :)
Rolls Royce ya da Aston Martin
4-5 milyara bir ev alırım, 1 milyara araba, bir kısmıyla eğitim için yurtdışına çıkardım oradan da ev alırdım, istediğim papağanı alırdım, ailemi yemeğe çıkarırdım (parama ihtiyaçları yok çok şükür) sonra eğitimimi tamamlayınca kendime güzel bir ofis açardım, dünyayı gezerdim.
the Pogues- I Love You 'till the end, P.S I Love You ya da LOTR, Büyük Umutlar ya da HP
Dünyayı gezmek ve borç ibadetlerimi tamamlamak ve hac yapmak isterdim.
Olmak istediğim kimse yok ama the Hobbit'te oynayabilmek için Evangeline Lily veya Cate Blanchet olurdum (çekimlerin olduğu bir hafta olsun ama)
Olmak istediğim .......... olurdu, olmak istediğim insan olabilmek ve olmak istediğim konuma gelebilmek için uğraştığım hayatımı daha iyi anlatan başka birşey olamazdı

Aslan olurdum,gücü severim.

True Blood'daki Sookie olmak isterdim düşünce okumak ve o kadar yakışıklı vampirin ilgi odağı olmak hoşuma giderdi

Bilgilerin toplandığı yer, olarak tanımlardım.

Düşünce okuma ve ya düşünce yönetme gücü isterdim.Bu sayede her şeye sahip olurdum zaten

Ay savaşçısı olmak isterdim,çok eğlenceli bir hayatı vardı çünkü

Eşyalarımı yerleştirmek,diğerleriyle tanışmak,bir sigara yakmak...

9

inatçı,hırslı,mücadeleci

10 000-20 000 civarı olabilir

21 Aralık' a az kaldı:/

Uçak yükseklerde olduğu için

İmpala,en sevdiğim araba çünkü

Parayı önce bankada faize yatırırım bir kaç yıl bekletirim,bir kısmıyla arsa vb. bir yatırım alırım.Bir kısmını da lükslerim için harcarım.

Cinayet romanları,okurken insanı düşündürüyor çünkü

Nerde akşam orda sabah yapmak isterdim

Cintia Dicker,nasıl bir hayatı var merak ediyorum çünkü,dışarıdan çok eğlenceli gibi bir hayat gözüküyor.

Direk kendi ismim ve soyismim olurdu.

Eğer bir yazar sizin biyografinizi yazacak olsaydı, kitabın ismi ne olurdu?

hahaha sorular süper de, bu alıntı yaptığım soruyu bana sordular bir iş görüşmesinde görünce çok güldüm.
Cevabım da şu olmuştu : "mükemmelliyetin şekil bulmuş hali".. Bir daha aramadılar :)))

Back
X